• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • котелно производство за корабната промишленост

Резултати за

Котелно производство за корабната промишленост - Внос износ

 1. COTERENA SL

  Испания

  Предприятието COTERENA SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, Котелно производство за корабната промишленост, shipyards, Repairs and maintenance, ship, и Onshore cogeneration. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 2. AGNELLO METALLURGICA SRL

  Италия

  Предприятието AGNELLO METALLURGICA SRL, e Производител, и работи в сферата на Плазмено рязане - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, certified metal carpentry, Котелно производство за корабната промишленост, и sheets made to measure. Седалището му е в/ъв Termini Imerese, Италия.

 3. FUTUR NÀUTIC SL

  Испания

  Предприятието FUTUR NÀUTIC SL, e Производител, и работи в сферата на Гаражи и сервизи - техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, naval construction / shipbuilding, shipyards, Котелно производство за корабната промишленост, и shipyards. Седалището му е в/ъв BARCELONA, Испания.

 4. BAUMIER SA

  Франция

  Предприятието BAUMIER SA, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизно котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, Прецизно котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, и subcontracting and mechanized welding. Седалището му е в/ъв La Garde, Франция.

 5. C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.M.M. COSTRUZIONI MECCANICHE MONTIRONE S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Montirone, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AEMN

  Франция

  Предприятието AEMN, и работи в сферата на Котелно производство от мед. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизно котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, Котелно производство от неръждаеми материали, Прецизно котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, Котелно производство от неръждаеми материали, и tig welding. Седалището му е в/ъв Cordemais, Франция.

 2. BRIVET MECANO SOUDURE

  Франция

  Предприятието BRIVET MECANO SOUDURE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Прецизно котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, Котелно производство за авиацията, Котелно производство за корабната промишленост, Котелно производство от неръждаеми материали, Stainless steel metalwork, Котелно производство за авиацията, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Pontchateau, Франция.

 3. TISSOT SAS

  Франция

  Предприятието TISSOT SAS, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Индустриално поддържане, Котелно производство за корабната промишленост, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, industrial assemblies, Индустриално поддържане, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Cahors, Франция.

 4. PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L.

  Испания

  Предприятието PROMETAL TECNOLOGÍA E INNOVACIÓN S.L., e Производител, и работи в сферата на Котелно производство за корабната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Прецизно котелно производство, Котелно производство, Котелно производство от леки сплави, Котелно производство от неръждаеми материали, Прецизно котелно производство, Котелно производство, Котелно производство от леки сплави, и Котелно производство от неръждаеми материали. Седалището му е в/ъв As Pontes-A Coruña, Испания.

 5. TOMSTEEL SARL

  Франция

  Предприятието TOMSTEEL SARL, e Подизпълнител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, Индустриално поддържане, industrial pipes, Котелно производство за корабната промишленост, Индустриално поддържане, и Locksmithing. Седалището му е в/ъв Cambo-Les-Bains, Франция.

 1. STEELWORKSOLUTIONS.LTD

  Малта

  Предприятието STEELWORKSOLUTIONS.LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбни конструкции, Котелно производство за корабната промишленост, welding, heavy metal structural work, Тръбни конструкции, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв St Julian's, Малта.

 2. C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL

  Италия

  Предприятието C.N.I. CONSORZIO NAVALE INDUSTRIALE SRL, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, machining, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Santa Maria La Carità, Италия.

 1. IRUMAR

  Испания

  Предприятието IRUMAR, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Galdakao, Испания.

 2. CALDERERIA DE HUMANES SA

  Испания

  Предприятието CALDERERIA DE HUMANES SA, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство за авиацията. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, Каменотрошачки и мелачки, Мини и кариери - машини и техника, Тежко котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, Каменотрошачки и мелачки, Мини и кариери - машини и техника, и Тежко котелно производство. Седалището му е в/ъв Humanes De Madrid, Испания.

 3. AALBORG INDUSTRIES A/S

  Дания

  Предприятието AALBORG INDUSTRIES A/S, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, Топлообменници, Плоски радиатори, Промишлени котли, Котелно производство за корабната промишленост, Топлообменници, Плоски радиатори, и Промишлени котли. Седалището му е в/ъв Aalborg, Дания.

 4. TALLERES GANOMAGOGA SL

  Испания

  Предприятието TALLERES GANOMAGOGA SL, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство за корабната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, Котелно производство от мед, Тежко котелно производство, Котелно производство от неръждаеми материали, Котелно производство от мед, и Тежко котелно производство. Седалището му е в/ъв Ponteareas, Испания.

 5. G.S.G. METAL S.R.L.

  Италия

  Предприятието G.S.G. METAL S.R.L., и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, heavy structural steelwork, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Villa Di Chiavenna, Италия.

 6. LEONI NELLO

  Италия

  Предприятието LEONI NELLO, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Valsamoggia, Италия.

 7. F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C.

  Италия

  Предприятието F.LLI TINARELLI & C. DI TINARELLI GASPARE S.N.C., и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, metal structural work products, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Imola, Италия.

 8. C.B.S.

  Италия

  Предприятието C.B.S., e Подизпълнител, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Cesena, Италия.

 1. M.P.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието M.P.M. S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, smoothing metals, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Argenta, Италия.

 2. ALFA AUTOMATION S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALFA AUTOMATION S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Gottolengo, Италия.

 3. C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C.

  Италия

  Предприятието C.F.I. S.N.C. DI MORANI PIETRO & C., и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, drawing metals, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Bareggio, Италия.

 4. CARPENTERIA MECCANICA ALMICI S.P.A.

  Италия

  Предприятието CARPENTERIA MECCANICA ALMICI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, arc welding, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Vobarno, Италия.

 5. BIANCIOTTO GUIDO

  Италия

  Предприятието BIANCIOTTO GUIDO, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, staircase, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Pinerolo, Италия.

 6. BUSCAFER S.R.L.

  Италия

  Предприятието BUSCAFER S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Феросплави. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, Тежко котелно производство, Котелно производство за корабната промишленост, и Тежко котелно производство. Седалището му е в/ъв Busca, Италия.

 7. METALARREDO S.R.L.

  Италия

  Предприятието METALARREDO S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, products and supplies for chemist's, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Triuggio, Италия.

 8. O.M.A.

  Италия

  Предприятието O.M.A., e Подизпълнител, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, drawing metals, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Arco, Италия.

 9. MILES-ASH LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието MILES-ASH LTD, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Тежко котелно производство, Котелно производство за авиацията, Метални резервоари, Котелно производство за корабната промишленост, Тежко котелно производство, Котелно производство за авиацията, Метални резервоари, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Newtownabbey, Обединеното кралство.

 10. CARPENTERIA METALLICA OMODEI S.N.C. DI OMODEI PAOLA E C.

  Италия

  Предприятието CARPENTERIA METALLICA OMODEI S.N.C. DI OMODEI PAOLA E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Тежко котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство за корабната промишленост, и Котелно производство за корабната промишленост. Седалището му е в/ъв Sondrio, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Котелно производство за корабната промишленост - Внос износ

Брой резултати

905 Фирми