• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • кофражи

Резултати за

Кофражи - Внос износ

 1. WBR ROHR- UND BAUELEMENTE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  As a technologically leading supplier, we have been the preferred partner of the international construction industry for years. Our longitudinally welded cladding tubes for pre-stressed concrete technology and the rectangular cavity pipes for the pre-cast industry are just two examples of our outstanding manufacturing competence. This is why we are constantly striving to push ahead with new innovations and further developments. Thin-walled, longitudinally welded tubes by the metre or tube cylinders for use in various industrial sectors are an expression of our technological leadership in development and production. We manufacture precisely fitting tubes and components for "rational construction" in the highest product quality, which is a matter of course for us. In addition, we convince with our customer-oriented, competent advice and a flexible, reliable and efficient service. Thus we can also provide you with tailor-made solutions for a wide range of requirements.

 2. DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DOMESLE SCHALUNGS- UND METALLBAU GMBH, e Производител, и работи в сферата на Кофражи. Седалището му е в/ъв Burglengenfeld, Германия.

 3. 2LI SERVICE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието 2LI SERVICE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Подвижни скелета, Скелета от стомана, Строителни обекти - оборудване, Кофражи, Кофражи - строителни работи, Производство на шперплат - машини и съоръжения, Building, site building, и Подвижни скелета. Седалището му е в/ъв La Roche Blanche, Франция.

 4. SCHALTEC GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието SCHALTEC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кофражи. Седалището му е в/ъв Herbertingen, Германия.

 5. VBR ENGINEERING LTD.

  България

  ВБР Инженеринг съществува от 3.06.2020г. Основна дейност на фирмата е строителство и строително-монтажни работи. За този кратък период фирмата успя да сключи договори за подизпълнител с едни от най-големите строителни фирми в България, но бихме искали да се развиваме и извън границите на страната. Имаме много добре подготвени работници в сферата на грубият строеж, довършителни работи и пътно строителство (бетонови работи). В момента имаме екипи на новостроящи се магистрали в страната. В случай на нужда можем да реагираме бързо и за други специалисти според нуждите на нашите клиенти.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U.

  Испания

  Предприятието FORJADOS SANITARIOS CAVITI S.L.U., e Производител, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на raised floors, и concrete floor slabs. Седалището му е в/ъв Palencia, Испания.

 2. KBC DIFFUSION

  Франция

  Предприятието KBC DIFFUSION, e Разпространител, и работи в сферата на Кофражи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи, и Кофражи. Седалището му е в/ъв Aix-En-Provence, Франция.

 3. FORM-ON GMBH

  Австрия

  Предприятието FORM-ON GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на cases for the building industry. Седалището му е в/ъв Amstetten, Австрия.

 4. STABILO SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието STABILO SP. Z O.O., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни обекти - оборудване, Кофражи - строителни работи, Concrete formwork, Строителни обекти - оборудване, и Кофражи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 5. JH-ITC GMBH

  Германия

  Предприятието JH-ITC GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на formwork, armatures and accessories, scaffolding for the construction industry, и site rentals. Седалището му е в/ъв Offingen, Германия.

 1. PASCHAL

  Франция

  Предприятието PASCHAL, e Производител, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на formwork, design software, tunnel formwork, и Concrete formwork. Седалището му е в/ъв Moissy Cramayel Cedex, Франция.

 2. ELVERMANN GMBH

  Германия

  Предприятието ELVERMANN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кофражи. Седалището му е в/ъв Dorsten, Германия.

 1. MATELOC COFFRAGES ET GRUES

  Франция

  Предприятието MATELOC COFFRAGES ET GRUES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на Кранове за сградово строителство, construction crane rental, Concrete formwork, Кранове за сградово строителство, и formwork for the building industry. Седалището му е в/ъв Cholet, Франция.

 2. TOBLER AG

  Швейцария

  Предприятието TOBLER AG, e Производител, и работи в сферата на Кофражи. Седалището му е в/ъв Rheineck, Швейцария.

 3. NOE-SCHALTECHNIK GMBH

  Швейцария

  Предприятието NOE-SCHALTECHNIK GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кофражи. Седалището му е в/ъв Oensingen, Швейцария.

 4. ISCHEBECK FRANCE

  Франция

  Предприятието ISCHEBECK FRANCE, и работи в сферата на Кофражи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи, land reclamation works, Кофражи, pull props, и building shores. Седалището му е в/ъв SARTROUVILLE, Франция.

 5. PROMSTROIKONTRAKT

  Русия

  Предприятието PROMSTROIKONTRAKT, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, Кофражи, Бетонни конструкции, Скелета и стълби, Мостове - строителство, Кофражи, Бетонни конструкции, и Скелета и стълби. Седалището му е в/ъв Moscow, Русия.

 6. CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE

  Белгия

  Предприятието CONSTRUCTIE DEMYTTENAERE, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи, formwork, forms for bridge arches, formwork sheets for the building trade, и Кофражи. Седалището му е в/ъв Hulste, Белгия.

 7. AUGUST WENDLER OHG

  Германия

  Предприятието AUGUST WENDLER OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Кофражи. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

 8. DBS-BEKISTING

  Белгия

  Предприятието DBS-BEKISTING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне, Кофражи, Concrete formwork, building materials, Бетон - машини и инсталации за приготвяне, и Кофражи. Седалището му е в/ъв Zele, Белгия.

 1. RATEC GMBH

  Германия

  Предприятието RATEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи, Concrete formwork, и Кофражи. Седалището му е в/ъв Hockenheim, Германия.

 2. ROBUD GROUP

  Украйна

  Предприятието ROBUD GROUP, e Производител, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на Concrete formwork, concrete formwork panels, formwork for the building industry, и steel formwork. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 3. COFRASUD

  Франция

  Предприятието COFRASUD, e Производител, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи - строителни работи, Бетонни конструкции, Кофражи - строителни работи, construction boxes, Civil engineering, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Bressols, Франция.

 4. NOE-PL SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието NOE-PL SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи - строителни работи, Бетонни конструкции, machine housing, multipurpose formwork, Кофражи - строителни работи, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 5. TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES

  Франция

  Предприятието TOULOUSE DIFFUSION COFFRAGES, e Производител, и работи в сферата на Кофражи. Седалището му е в/ъв Grisolles, Франция.

 6. NOVARENT SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието NOVARENT SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на machine housing, scaffolding dismantling, bases for scaffolding, и metal scaffolding. Седалището му е в/ъв Szczecin, Полша.

 7. METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA.

  Португалия

  Предприятието METALONGO - METALÚRGICA DE VALONGO, LDA., e Производител, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на Архитектура - проектантски бюра, equipment design and manufacture, и Архитектура - проектантски бюра. Седалището му е в/ъв Valongo, Португалия.

 8. ROBUD GROUP

  Германия

  Предприятието ROBUD GROUP, e Производител, и работи в сферата на Кофражи. Освен това развива дейност и в сферата на formwork sheets for the building trade, concrete formwork panels, Concrete formwork, и building shores. Седалището му е в/ъв Ennigerloh, Германия.

 9. ING. PETER PEHOFER GMBH

  Австрия

  Предприятието ING. PETER PEHOFER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Кофражи, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Кофражи, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Pinggau, Австрия.

 10. GAERTNER DÄMMSTOFFE

  Германия

  Предприятието GAERTNER DÄMMSTOFFE, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Кофражи, Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника, Строителни машини, Строителни обекти - оборудване, Кофражи, и Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Седалището му е в/ъв Türkenfeld, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кофражи - Внос износ

Брой резултати

193 Фирми