• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • кроячни машини- текстил

Резултати за

Кроячни машини- текстил - Внос износ

 1. EUROLASER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Eurolaser is your partner in the world of laser technology, the specialist for laser systems for cutting, engraving and marking of different materials such as acrylic, wood, textiles and plastic films. We provide extensive support from a single source. Our cutting machines are used in the advertising industry, automotive industry, clothing industry, for furniture manufacture and interiors, for membrane keyboards and the electronics industry, for model building and architecture and much more.

 2. DKTEX

  България

  Производството на вата е в основата на нашата дейност. Използваме съвременни технологии и иновационни процеси, за да създадем качествени продукти, които отговарят на изискванията на нашите клиенти. Освен производството на нетъкан текстил, важна част от нашата дейност е рециклирането на текстилни отпадъци. Това ни позволява да подпомагаме устойчивото развитие на текстилната индустрия към едно EKO бъдеще.

 3. GARDINERY INTERNATIONAL

  Румъния

  Предприятието GARDINERY INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Естествени текстилни влакна, Смесени тъкани, Естествени текстилни влакна, и Смесени тъкани. Седалището му е в/ъв Cluj-Napoca, Румъния.

 4. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Германия

  Предприятието MULTI-PLOT EUROPE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Мастила, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Мастила, CAD applications for cutting, и electronic tintometers. Седалището му е в/ъв Bad Emstal, Германия.

 5. MIRAMAC MACHINERY

  Турция

  Предприятието MIRAMAC MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв Kayseri, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. HAMON

  Франция

  Предприятието HAMON, e Разпространител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 2. SANODOR

  Румъния

  Предприятието SANODOR, e Производител, и работи в сферата на Одеяла, покривки за легло, юргани и пухени завивки. Освен това развива дейност и в сферата на Мъжка облекло и конфекция, Кроячни машини, текстил, Дамско облекло и конфекция, Спално бельо, Мъжка облекло и конфекция, Кроячни машини, текстил, Дамско облекло и конфекция, и Спално бельо. Седалището му е в/ъв Piatra Neamt, Румъния.

 3. WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K.

  Германия

  Предприятието WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K., e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Създаване на тъкани, Създаване на тъкани, textile machinery, и sample cases. Седалището му е в/ъв Vierkirchen, Германия.

 4. BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE

  Франция

  Предприятието BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE, e Подизпълнител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв La Clayette, Франция.

 5. VAELLA MASCHINEN SRL

  Румъния

  Предприятието VAELLA MASCHINEN SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни шевни машини, Кроячни машини, текстил, Промишлени машини за гладене, Трикотаж - машини и аксесоари, Домашни шевни машини, Кроячни машини, текстил, Промишлени машини за гладене, и Трикотаж - машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 1. COBBY'S

  Белгия

  Предприятието COBBY'S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Събиране и рециклиране на различни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Стоки в излишък, Естествени текстилни нишки и прежди, Кроячни машини, текстил, Тъкани, Стоки в излишък, Естествени текстилни нишки и прежди, Кроячни машини, текстил, и Тъкани. Седалището му е в/ъв Drongen, Белгия.

 2. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Белгия

  Предприятието COMHAIRE INTERNATIONAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Кроячни машини, текстил, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Кроячни машини, текстил, Флокаж на текстилните тъкани - машини и техника, и machines for treating and finishing textile fibres. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

 1. ZUND BENELUX

  Холандия

  Предприятието ZUND BENELUX, e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на cutters, и Cutting system. Седалището му е в/ъв Eersel, Холандия.

 2. KONMAKSAN

  Турция

  Предприятието KONMAKSAN, e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на sewing tables. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  САЩ

  Предприятието FREEMAN SCHWABE MACHINERY, и работи в сферата на Обработващи машини за промишлено разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на хартия - машини и техника, Обработващи машини за разрязване, Кроячни машини, текстил, Рязане на пластмаси - машини, Нарязване на хартия - машини и техника, Обработващи машини за разрязване, Кроячни машини, текстил, и Рязане на пластмаси - машини. Седалището му е в/ъв Cincinnati, САЩ.

 4. MERCERIE NET

  Румъния

  Предприятието MERCERIE NET, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Домашни шевни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Домашни ютии за гладене, Кроячни машини, текстил, Машини и аксесоари за бродиране, Фабрични шевни машини и аксесоари, Домашни ютии за гладене, Кроячни машини, текстил, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 5. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

  Германия

  Предприятието STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Фабрични плетачни машини и аксесоари, Кроячни машини, текстил, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Фабрични плетачни машини и аксесоари, и Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв Hagen, Германия.

 6. OZBILIM TEXTILE MACHINERY

  Турция

  Предприятието OZBILIM TEXTILE MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 7. INTERFASHION PRODESIGN S.R.L.

  Румъния

  Предприятието INTERFASHION PRODESIGN S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжка облекло и конфекция, Дамско облекло и конфекция, Крайна обработка на текстилни тъкани, Мъжка облекло и конфекция, и Дамско облекло и конфекция. Седалището му е в/ъв Bradu, Румъния.

 8. CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS

  Португалия

  Предприятието CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на machinery for textile products, Sewing machines for textiles, textile machinery, и textile machinery maintenance. Седалището му е в/ъв Vila Nova De Famalicão, Португалия.

 1. ALPHAFORM AG

  Германия

  Предприятието ALPHAFORM AG, и работи в сферата на Оптика - инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Медицинска и хирургична оптика - инструменти, Кроячни машини, текстил, Електричество - апаратури, Изпитателни съоръжения, Медицинска и хирургична оптика - инструменти, Кроячни машини, текстил, Електричество - апаратури, и Изпитателни съоръжения. Седалището му е в/ъв Feldkirchen, Германия.

 2. MARIA KILIC

  Турция

  Предприятието MARIA KILIC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Спално бельо, Кърпи за баня и хавлии, Аксесоари за церемониални облекла, Спално бельо, Кърпи за баня и хавлии, и Аксесоари за церемониални облекла. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO.

  Турция

  Предприятието OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO., e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Textile machine manufacture, и Machine manufacturing. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. DUO TAILOR SRL

  Румъния

  Предприятието DUO TAILOR SRL, e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Дамско облекло и конфекция, Мъжка облекло и конфекция, Работно и предпазно облекло, Нощно бельо, Дамско облекло и конфекция, Мъжка облекло и конфекция, Работно и предпазно облекло, и Нощно бельо. Седалището му е в/ъв Brad, Румъния.

 5. LAMOTEX

  Белгия

  Предприятието LAMOTEX, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв Deerlijk, Белгия.

 6. ZAELLA PARIS

  Франция

  Предприятието ZAELLA PARIS, e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 7. T.W. EATON & CO. LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието T.W. EATON & CO. LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кроячни машини, текстил, и Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

 8. NESADI PROTECT SRL

  Румъния

  Предприятието NESADI PROTECT SRL, e Производител, и работи в сферата на Кроячни машини, текстил. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - тъкани, и Памук - тъкани. Седалището му е в/ъв Stefanesti, Румъния.

 9. MADRO SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO BUDOWY MASZYN DROGOWYCH

  Полша

  Предприятието MADRO SP. Z O.O. PRZEDSIEBIORSTWO BUDOWY MASZYN DROGOWYCH, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кроячни машини, текстил, и Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв Krakow, Полша.

 10. DEKANTER SERVICE TRENNTECHNIK DST GMBH

  Германия

  Предприятието DEKANTER SERVICE TRENNTECHNIK DST GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Кроячни машини, текстил, и Кроячни машини, текстил. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Кроячни машини- текстил - Внос износ

Брой резултати

1186 Фирми

Категория