• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • ледохранилища

Резултати за

Ледохранилища - Внос износ

 1. 3P FRANCE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието 3P FRANCE, e Производител, и работи в сферата на Изолиращи опаковки от пластмаса. Освен това развива дейност и в сферата на Ледохранилища, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Saint-Ouen-L'aumône, Франция.

 2. TECNO EUROTRADING SL

  Испания

  Предприятието TECNO EUROTRADING SL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Каросерия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледохранилища, Cold storage rooms for frozen products, Cold storage rooms for perishable products, Utility trailer, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 3. LA GLACIÈRE

  Белгия

  Предприятието LA GLACIÈRE, e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 4. VINOTECAS.COM

  Испания

  Предприятието VINOTECAS.COM, e Разпространител, и работи в сферата на Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Valencia, Испания.

 5. BREMA ICE MAKERS S.P.A.

  Италия

  Предприятието BREMA ICE MAKERS S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, water ice block and flake machines, Ледчета, кубчета и парчета - машини, и ice makers. Седалището му е в/ъв Villa Cortese, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PROFESSIONAL TECHNICS

  Белгия

  Предприятието PROFESSIONAL TECHNICS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледохранилища, Ледохранилища, и ice-cream machines for the ice-cream industry. Седалището му е в/ъв Antwerpen, Белгия.

 2. REFRIGERATION ENGINEERING LTD

  Ирландия

  Предприятието REFRIGERATION ENGINEERING LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Климатизация - техника. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Ледохранилища, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Kilkenny, Ирландия.

 3. WITT HVIDEVARER A/S

  Дания

  Предприятието WITT HVIDEVARER A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни фризери. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни перални машини, Ледохранилища, Домашни перални машини, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Herning, Дания.

 4. TEFCOLD A/S

  Дания

  Предприятието TEFCOLD A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни фризери. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Ледохранилища, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Viborg, Дания.

 5. TATEO

  Италия

  Предприятието TATEO, e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Автоматични чешми, Водни охладители, Автоматични чешми, и Водни охладители. Седалището му е в/ъв Conversano, Италия.

 1. VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S

  Дания

  Предприятието VIBOCOLD, BRUNO SIMONSEN A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Домашни фризери. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки, Ледохранилища, Хладилни витрини и изложбени поставки, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Viborg, Дания.

 2. MR ICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието MR ICE S.R.L., и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 1. KOELE-MOELLER A/S

  Дания

  Предприятието KOELE-MOELLER A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни перални машини, и Домашни перални машини. Седалището му е в/ъв Frederiksberg C, Дания.

 2. FRI-JADO SUPER SERVICE B.V.

  Холандия

  Предприятието FRI-JADO SUPER SERVICE B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни витрини и изложбени поставки, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Etten-Leur, Холандия.

 3. DI.LA.R. S.R.L.

  Италия

  Предприятието DI.LA.R. S.R.L., и работи в сферата на Касови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на потребителски стоки, Ледохранилища, Поправка на потребителски стоки, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Modena, Италия.

 4. ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE

  Италия

  Предприятието ATTREZZATURE GAGGIA SIMONE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на потребителски стоки, Ледохранилища, Поправка на потребителски стоки, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Torino, Италия.

 5. DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V.

  Холандия

  Предприятието DBU INDUSTRIE TECHNIEK B.V., e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Nieuwegein, Холандия.

 6. GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO

  Италия

  Предприятието GELANDIA DI D'ASCOLA FABIO, e Производител, и работи в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти. Освен това развива дейност и в сферата на Професионално обзавеждане, Ледохранилища, Професионално обзавеждане, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Basiglio, Италия.

 7. BAKER, SUSAN

  Обединеното кралство

  Предприятието BAKER, SUSAN, e Производител, и работи в сферата на Сладоледи - професионални машини. Освен това развива дейност и в сферата на Ледохранилища, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Minehead, Обединеното кралство.

 8. A/S VESTFROST

  Дания

  Предприятието A/S VESTFROST, e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни фризери, и Домашни фризери. Седалището му е в/ъв Esbjerg Oe, Дания.

 1. DOMETIC

  Франция

  Предприятието DOMETIC, и работи в сферата на Ледохранилища. Седалището му е в/ъв PLAILLY, Франция.

 2. CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C.

  Италия

  Предприятието CAMPANIA SALI S.A.S. DI PEPE GIUSEPPE & C., и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена сол, Ледохранилища, Промишлена сол, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Pagani, Италия.

 3. POLO NORD ICE CUBES S.R.L.

  Италия

  Предприятието POLO NORD ICE CUBES S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Pastrengo, Италия.

 4. BONACCORSO AGATINO & FRATELLI

  Италия

  Предприятието BONACCORSO AGATINO & FRATELLI, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Ледохранилища, Риби - обработка, Ледохранилища, и Риби - обработка. Седалището му е в/ъв Catania, Италия.

 5. GRAM EQUIPMENT A/S

  Дания

  Предприятието GRAM EQUIPMENT A/S, e Производител, и работи в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Ледохранилища, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Vojens, Дания.

 6. CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CAVARRA FRANCESCO E FIGLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Ледчета, кубчета и парчета - машини, domestic ice machines, и Ледчета, кубчета и парчета - машини. Седалището му е в/ъв Portopalo Di Capo Passero, Италия.

 7. TECNOGRUPPO

  Италия

  Предприятието TECNOGRUPPO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Ледохранилища, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв San Giovanni In Marignano, Италия.

 8. PATRICK PURCELL

  Ирландия

  Предприятието PATRICK PURCELL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Ледохранилища. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, Хладилни витрини и изложбени поставки, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, и Хладилни витрини и изложбени поставки. Седалището му е в/ъв Thurles, Ирландия.

 9. PANICHI GINO

  Италия

  Предприятието PANICHI GINO, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, Ледохранилища, Мебели за хотели, кафенета и ресторанти, и Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 10. TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED

  Индия

  Предприятието TOKYO PLAST INTERNATIONAL LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Ледохранилища. Седалището му е в/ъв Mumbai, Индия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Ледохранилища - Внос износ

Брой резултати

57 Фирми