• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • лиофилизирана риба

Резултати за

Лиофилизирана риба - Внос износ

 1. GROUP SAGUN

  Турция

  Предприятието GROUP SAGUN, e Производител, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирана риба, tuna, marinated anchovy fillets, frozen fish, и Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş

  Турция

  Предприятието ÖYKÜM SU ÜRÜNLERI A.Ş, e Разпространител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на trout, office stationery, и perch. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA

  Португалия

  Предприятието LUGRADE - BACALHAU DE COIMBRA, SA, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на dry salted cod. Седалището му е в/ъв Coimbra, Португалия.

 4. ATLANTIC BOOM FOOD

  САЩ

  Предприятието ATLANTIC BOOM FOOD, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на cashew nuts, и ground peanuts. Седалището му е в/ъв New York, САЩ.

 5. ICELAND FREEZE DRY

  Исландия

  Предприятието ICELAND FREEZE DRY, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирана риба, Лиофилизирано месо, Лиофилизирани зеленчуци, Лиофилизирана риба, Лиофилизирано месо, и Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Þorlákshöfn, Исландия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT

  Китай

  Предприятието ZHOUSHAN PENGLAI AQUATIC PRODUCT, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Zhoushan Zhejiang, Китай.

 2. YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI.

  Турция

  Предприятието YAYÇET SU ÜRÜNLERI LTD ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на import-export of horses. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 3. AMZIL SEAFOOD SARL

  Мароко

  Предприятието AMZIL SEAFOOD SARL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Agadir, Мароко.

 4. RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD.

  Китай

  Предприятието RONGCHENG RENHUA AQUATIC CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв rongcheng, Китай.

 5. BRODOKOMERC NOVA D.O.O.

  Хърватия

  Предприятието BRODOKOMERC NOVA D.O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Търговия в супер- и хипермаркетите. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Лиофилизирана риба, Сушено месо, и Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Rijeka, Хърватия.

 1. SETRACO NV

  Белгия

  Предприятието SETRACO NV, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на frozen fish products, и frozen fish. Седалището му е в/ъв Gistel, Белгия.

 2. OCEANS AND SEAS LTD

  България

  Предприятието OCEANS AND SEAS LTD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 1. CETUSSAC -PERU

  Перу

  Предприятието CETUSSAC -PERU, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на frozen seafood, и scallops. Седалището му е в/ъв Paita, Перу.

 2. FISCHEN LADEN RONDILLA

  Испания

  Предприятието FISCHEN LADEN RONDILLA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на fish shops. Седалището му е в/ъв Valladolid, Испания.

 3. INTERAGROPROD

  Украйна

  Предприятието INTERAGROPROD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 4. TANDIS PERSIAN GOLF

  Иран

  Предприятието TANDIS PERSIAN GOLF, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на shrimp, и tuna. Седалището му е в/ъв Bushehr, Иран.

 5. FOODS TRADING SRL

  Италия

  Предприятието FOODS TRADING SRL, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирана риба, и Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Fontanellato (PR), Италия.

 6. EIRANOVA FISHERIES LTD

  Ирландия

  Предприятието EIRANOVA FISHERIES LTD, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Пушени и солени риби, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, и Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Bantry, Ирландия.

 7. SIRENA COLDSTORES A/S

  Дания

  Предприятието SIRENA COLDSTORES A/S, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирана риба, и Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Esbjerg, Дания.

 8. KIMBEX, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието KIMBEX, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Ostrava, Чехия.

 1. TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD

  Китай

  Предприятието TAIZHOU HUATONG AQUATIC CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Taizhou, Китай.

 2. LOFOTKOMPANIET AS

  Норвегия

  Предприятието LOFOTKOMPANIET AS, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Лиофилизирана риба, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, и Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Kristiansund N, Норвегия.

 3. TECHNO KILL

  Пакистан

  Предприятието TECHNO KILL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Karachi, Пакистан.

 4. HAFNARFELL HF

  Исландия

  Предприятието HAFNARFELL HF, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирана риба, и Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Hafnarfirði, Исландия.

 5. VICIUNAI BALTIC O U

  Естония

  Предприятието VICIUNAI BALTIC O U, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирана риба, Замразени и дълбоко замразени риби, Лиофилизирана риба, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 6. LOWESTOFT COLD STORE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието LOWESTOFT COLD STORE LTD, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирана риба, и Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Lowestoft, Обединеното кралство.

 7. ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL

  Шри Ланка

  Предприятието ANGE AQUA MARINE INTERNATIONAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв ANGODA, Шри Ланка.

 8. HANLON PROPERTIES LTD

  Ирландия

  Предприятието HANLON PROPERTIES LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирана риба, и Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

 9. SANYO CORPORATION

  Япония

  Предприятието SANYO CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирана риба. Седалището му е в/ъв Fukukoa, Япония.

 10. FISKERNES FILETFABRIK A/S

  Дания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Лиофилизирана риба - Внос износ

Брой резултати

40 Фирми