• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • лиофилизирани зеленчуци

Резултати за

Лиофилизирани зеленчуци - Внос износ

 1. PANFRUIT

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието PANFRUIT, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), Лиофилизирани плодове, Лиофилизирани зеленчуци, Биологична - хранa, Супи, Гъби, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Ягодови плодове (малина, боровинка, шипка и пр.), и Frozen berries. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 2. MLB BIOTRADE

  Полша

  Verified by europages badge

  Предприятието MLB BIOTRADE, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Диетичнa и биологичнa хранa, Сушени плодове, Лиофилизирани зеленчуци, freeze-dried food products, freeze drying, fruit & vegetables, freeze-dried baby foods, freeze-dried fruit, и powder flavourings. Седалището му е в/ъв Poznan, Полша.

 3. TALIA GIDA A.S.

  Турция

  Предприятието TALIA GIDA A.S., e Multi-Category, и работи в сферата на Консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани зеленчуци, Sweet peppers, eggplant, tomatoes, и Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. ANÜMKA NUTRITION

  Словакия

  Предприятието ANÜMKA NUTRITION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирани плодове. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани зеленчуци, wholesale organic foods, dried fruit, и Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Hrubý Šúr, Словакия.

 5. ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI

  Турция

  Предприятието ONDER BITKISEL URUNLER SAN. TIC. LTD. STI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани плодове, Лиофилизирани зеленчуци, Лиофилизирани плодове, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, Dried bananas, и Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CRÉALINE SAS

  Франция

  Предприятието CRÉALINE SAS, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на processed fruit products. Седалището му е в/ъв Lessay, Франция.

 2. FREEZE-DRY FOODS

  Германия

  Предприятието FREEZE-DRY FOODS, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, freeze-dried fruit, Freeze-dried or air-dried vegetables and herbs, и Хранителни изделия и напитки - съставки. Седалището му е в/ъв Greven, Германия.

 3. DELISHUS SERVICES OY

  Финландия

  Предприятието DELISHUS SERVICES OY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на distributors of fresh vegetables, basmati rice, и hard wheat flour. Седалището му е в/ъв Helsinki, Финландия.

 4. LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD.

  Китай

  Предприятието LINYI FUTAI FOODSTUFF CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на dehydrated garlic, и wholesale organic foods. Седалището му е в/ъв Bahu Town, Linyi City, Китай.

 5. ROOMKOETJE

  Белгия

  Предприятието ROOMKOETJE, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани зеленчуци, Лиофилизирани зеленчуци, и products for restoration. Седалището му е в/ъв Wilrijk, Белгия.

 1. DEJAEGHERE

  Белгия

  Предприятието DEJAEGHERE, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани зеленчуци, Плодове и зеленчуци - внос-износ, Лиофилизирани зеленчуци, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Langemark, Белгия.

 2. FOODSTREAM.CATERING

  Саудитска Арабия

  Предприятието FOODSTREAM.CATERING, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на edible vegetable oils. Седалището му е в/ъв Jeddah, Саудитска Арабия.

 1. VIN KON S A

  Полша

  Предприятието VIN KON S A, e Производител, и работи в сферата на Плодови изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани зеленчуци, Плодови и зеленчукови сокове, Напитки - концентрати и прах, Лиофилизирани зеленчуци, Плодови и зеленчукови сокове, и Напитки - концентрати и прах. Седалището му е в/ъв Konin, Полша.

 2. ICELAND FREEZE DRY

  Исландия

  Предприятието ICELAND FREEZE DRY, e Производител, и работи в сферата на Сушени зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирана риба, Лиофилизирани зеленчуци, Лиофилизирана риба, Лиофилизирани зеленчуци, и freeze-dried food products. Седалището му е в/ъв Þorlákshöfn, Исландия.

 3. CREEKBAY INDUSTRIES LTD

  Китай

  Предприятието CREEKBAY INDUSTRIES LTD, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на packaged garlic. Седалището му е в/ъв qingdao, Китай.

 4. BORDE SA

  Франция

  Предприятието BORDE SA, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодови консерви и конфитюри, Лиофилизирани зеленчуци, Плодови консерви и конфитюри, и Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Saugues, Франция.

 5. FRIALL S.R.O.

  Чехия

  Предприятието FRIALL S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани зеленчуци, Картофи - пюрета на прах и полуготови, Лиофилизирани зеленчуци, и Картофи - пюрета на прах и полуготови. Седалището му е в/ъв Tabor, Чехия.

 6. SAN MARTINO

  Сърбия

  Предприятието SAN MARTINO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Kragujevac, Сърбия.

 7. RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието RIZHAO SUNNY TRADING CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на dehydrated vegetables. Седалището му е в/ъв Rizhao, Китай.

 8. MAN POWER EXPORT

  Индия

  Предприятието MAN POWER EXPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове и зеленчуци - внос-износ, и Плодове и зеленчуци - внос-износ. Седалището му е в/ъв Coimbatore, Индия.

 1. LINSHU EVERGREEN CO.LTD

  Китай

  Предприятието LINSHU EVERGREEN CO.LTD, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Shandong, Китай.

 2. KOMA IMPORT

  Турция

  Предприятието KOMA IMPORT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Gaziantep, Турция.

 3. QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD

  Китай

  Предприятието QINGDAO AGRI-KING INDUSTRIAL CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 4. TWIN-SMART AGENCIES

  Кения

  Предприятието TWIN-SMART AGENCIES, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на fresh vegetables, и fresh fruit. Седалището му е в/ъв Nakuru, Кения.

 5. SHALIMAR FOOD PRODUCT

  Индия

  Предприятието SHALIMAR FOOD PRODUCT, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на dehydrated vegetables, и spices. Седалището му е в/ъв Dhule, Индия.

 6. QINGDAO ETERNITY (BEST FOOD) CO.,LTD

  Китай

  Предприятието QINGDAO ETERNITY (BEST FOOD) CO.,LTD, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 7. QINGDAO ETERNITY CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието QINGDAO ETERNITY CO.,LTD., и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Qingdao, Китай.

 8. CONGELADOS EL PEDANEO SA

  Испания

  Предприятието CONGELADOS EL PEDANEO SA, e Производител, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Освен това развива дейност и в сферата на Зеленчукови консерви с оцет, и Зеленчукови консерви с оцет. Седалището му е в/ъв Archena, Испания.

 9. LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA.

  Испания

  Предприятието LEGUMBRES LA COCHURA SOCIEDAD ANONIMA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчукови консерви. Освен това развива дейност и в сферата на Лиофилизирани зеленчуци, и Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Tarancon, Испания.

 10. EL NYRUZ

  Египет

  Предприятието EL NYRUZ, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лиофилизирани зеленчуци. Седалището му е в/ъв Aswan, Египет.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Лиофилизирани зеленчуци - Внос износ

Брой резултати

75 Фирми