Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • лъжици- вилици и ножове

Резултати за

Лъжици- вилици и ножове - Внос износ

 1. ATLAS EXPORT

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието ATLAS EXPORT, e Производител, и работи в сферата на Хартия за амбалажната промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмаса - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Хартиени салфетки, Опаковки от хартия и картон, Внос-износ на хартия и картон, Търговско опаковане по поръчка, Прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Хранителни опаковки, и Изделия за хигиена и тоалет. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. CRISTAL ET PORCELAINE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието CRISTAL ET PORCELAINE, e Разпространител, и работи в сферата на Трапезен порцелан. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Gourge, Франция.

 3. CRAFTY HOUSE

  Русия

  Предприятието CRAFTY HOUSE, e Производител, и работи в сферата на Лен - тъкани. Освен това развива дейност и в сферата на Хартиени торби, Хартия - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Хартиени торби, Хартия - кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, Прибори за ядене, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Smolensk, Русия.

 4. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Турция

  Предприятието SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, pressure cooker, Box makers, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Tekirdag, Турция.

 5. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Турция

  Предприятието YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба, disposable items for food, и Картонени и пластмасови кухненски принадлежности и предмети за еднократна употреба. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ETERNUM

  Белгия

  Предприятието ETERNUM, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Кухненски прибори, Инокс - прибори, Лъжици, вилици и ножове, Кухненски прибори, Инокс - прибори, stainless steel kitchen knife, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Gembloux, Белгия.

 2. KYNAI

  Белгия

  Предприятието KYNAI, e Разпространител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на wooden tables. Седалището му е в/ъв Braine L'alleud, Белгия.

 3. CUTAL EXPORT LDA

  Португалия

  Предприятието CUTAL EXPORT LDA, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Caldas Das Taipas, Португалия.

 4. SIMPLYLEAF E.U

  Германия

  Предприятието SIMPLYLEAF E.U, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Schwetzingen, Германия.

 5. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Турция

  Предприятието SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, e Производител, и работи в сферата на Промишлена поддръжка на огнища - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Охлаждащи вещества, Лъжици, вилици и ножове, Охлаждащи вещества, Лъжици, вилици и ножове, и cleaning trolleys. Седалището му е в/ъв Karatay, Турция.

 1. COOKINGLIFE

  Холандия

  Предприятието COOKINGLIFE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Groningen, Холандия.

 2. GENARAL OLIVE WOOD

  Тунис

  Предприятието GENARAL OLIVE WOOD, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на table ornaments, kitchen accessories, Kitchenware, и kitchen accessories for decorations. Седалището му е в/ъв Sfax, Тунис.

 1. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Германия

  Предприятието WEBG GMBH - GERMANCUT, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel general purpose knives, stainless steel knives, и stainless steel cutlery. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 2. FIVE PRESTIGE

  Франция

  Предприятието FIVE PRESTIGE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Saint-Maur, Франция.

 3. YIGITSAN MUTFAK

  Турция

  Предприятието YIGITSAN MUTFAK, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. KEOHAN METAL CO.

  Южна Корея

  Предприятието KEOHAN METAL CO., e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, Лъжици, вилици и ножове, potato-peelers, Kitchenware, и household electric vegetable slicers. Седалището му е в/ъв GYEONGGI-DO, Южна Корея.

 5. SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO

  Турция

  Предприятието SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO, e Производител, и работи в сферата на Пластмасови опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, Лъжици, вилици и ножове, plastic cups, paper and plastic plates, и cups. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 6. LA CASSEROLERIE

  Франция

  Предприятието LA CASSEROLERIE, e Разпространител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Caudan, Франция.

 7. GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS

  Бразилия

  Предприятието GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв São Paulo, Бразилия.

 8. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Германия

  Предприятието ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, e Производител, и работи в сферата на Ножарски изделия за домашно и професионално ползване. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, Лъжици, вилици и ножове, Прибори за ядене, stainless steel knives, Лъжици, вилици и ножове, и manicure scissors. Седалището му е в/ъв Solingen, Германия.

 1. ECO-WOOD LLC

  Русия

  Предприятието ECO-WOOD LLC, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, Праволинейни ножове, Дървен материал - изделия, Кухненски прибори, Лъжици, вилици и ножове, Праволинейни ножове, Дървен материал - изделия, и Кухненски прибори. Седалището му е в/ъв Dzerzhinsk, Русия.

 2. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Белгия

  Предприятието ANBEL HOME- & KITCHENWARE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, cooking containers, small electrical goods for the kitchen, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Kontich, Белгия.

 3. SAXTOR

  Испания

  Предприятието SAXTOR, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Sax, Испания.

 4. VIKINGSUN AB

  Швеция

  Предприятието VIKINGSUN AB, e Търговец на едро, и работи в сферата на Промишлени ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, Лъжици, вилици и ножове, Промишлени метални остриета и ножове, Ножарски изделия за домашно и професионално ползване, и Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Stockholm, Швеция.

 5. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Турция

  Предприятието YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, e Производител, и работи в сферата на Кухненски прибори. Освен това развива дейност и в сферата на Лъжици, вилици и ножове, Инокс - прибори, industrial kitchens, stainless steels, Лъжици, вилици и ножове, и Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. LAGUIOLE EN AUBRAC

  Франция

  Предприятието LAGUIOLE EN AUBRAC, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на multi-purpose knives, kitchen knives, и table ornaments. Седалището му е в/ъв Espalion, Франция.

 7. GÜNTER GRÄWE GMBH

  Германия

  Предприятието GÜNTER GRÄWE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, kitchen knives, cutlery for restaurants, и Прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Meinerzhagen, Германия.

 8. HY INTERNATIONAL TRADE CO.LIMITED

  Китай

  Предприятието HY INTERNATIONAL TRADE CO.LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Yw, Китай.

 9. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Швейцария

  Предприятието SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE, e Производител, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Biel, Швейцария.

 10. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Турция

  Предприятието KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Лъжици, вилици и ножове. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Лъжици- вилици и ножове - Внос износ

Брой резултати

82 Фирми