Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • магнезит

Резултати за

Магнезит - Внос износ

 1. CALMAGS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието CALMAGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнезит. Седалището му е в/ъв Lüneburg, Германия.

 2. NORMAG GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието NORMAG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнезит. Седалището му е в/ъв Bad Homburg, Германия.

 3. DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD.

  Китай

  Предприятието DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на Magnesium oxide, и electrical heating elements. Седалището му е в/ъв Dashiqiao City, Liaoning Province, China, Китай.

 4. AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на chromium ores. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 5. ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED

  Япония

  Предприятието ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Магнезит. Седалището му е в/ъв Dongguan, Япония.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CARL SPAETER GMBH

  Германия

  Предприятието CARL SPAETER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнезит. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

 2. AMSTOR SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието AMSTOR SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на magnesium sulfate. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 3. IBAR NORDESTE LTDA

  Бразилия

  Предприятието IBAR NORDESTE LTDA, e Производител, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на magnesite, и Magnesium carbonate. Седалището му е в/ъв Brumado, Бразилия.

 4. AYMER MARBLE

  Турция

  Предприятието AYMER MARBLE, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, Мрамори, Мини и кариери - машини и техника, mechanical engineering, Магнезит, Мрамори, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 5. DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD.

  Китай

  Предприятието DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Магнезит. Седалището му е в/ъв Dashiqiao, Китай.

 1. MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT

  Унгария

  Предприятието MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT, e Производител, и работи в сферата на Метална пудра. Освен това развива дейност и в сферата на Механични абразиви, Железни и цветни руди, Магнезит, Механични абразиви, Железни и цветни руди, и Магнезит. Седалището му е в/ъв Mosonmagyarovar, Унгария.

 2. MASTERMIX GMBH

  Германия

  Предприятието MASTERMIX GMBH, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени подове и подови настилки, Добавки за цименти и разтвори, Огнеупорни строителни разтвори и цименти, Промишлени подове и подови настилки, Добавки за цименти и разтвори, и Огнеупорни строителни разтвори и цименти. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

 1. SKALIMEX - BOROW S.A.

  Полша

  Предприятието SKALIMEX - BOROW S.A., и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, и Магнезит. Седалището му е в/ъв Sieradz, Полша.

 2. MURAT GOKSU MADENCILIK

  Турция

  Предприятието MURAT GOKSU MADENCILIK, e Производител, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на magnesite, и Magnesium carbonate. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

 3. STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH

  Австрия

  Предприятието STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, и Магнезит. Седалището му е в/ъв St.Katharein/Laming, Австрия.

 4. TOOTSI TURVAS AS

  Естония

  Предприятието TOOTSI TURVAS AS, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, и Магнезит. Седалището му е в/ъв Pärnumaa, Естония.

 5. SANGLA TURVAS AS

  Естония

  Предприятието SANGLA TURVAS AS, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, и Магнезит. Седалището му е в/ъв Tartumaa, Естония.

 6. N & N FLUORITE EOOD

  България

 7. PINDSTRUP LATVIA SIA

  Латвия

 8. LANGHAM O U

  Естония

 1. ARIDOS DESMONTES Y PERFORACIONES SA

  Испания

 2. ALBERT THOMANN SIA

  Латвия

 3. BALTIC BOGS SIA

  Латвия

 4. OY NORDIC DIAMONDS FINLAND AB

  Финландия

 5. AGROTORF SUBSIDIARY COMPANY

  Украйна

 6. NORDTORF SIA

  Латвия

 7. MARMOLES RAIMAR SOCIEDAD LIMITADA.

  Испания

 8. KOPALNIA I ZAKLAD PRZEROBCZY PIASKOW SZKLARSKICH OSIECZNICA SP Z O O

  Полша

 9. RIVNETORF STATE COMPANY

  Украйна

 10. CALMAG KALSINE MANYEZIT IMALAT VE TICARET A S

  Турция

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Магнезит - Внос износ

Брой резултати

357 Фирми