• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • магнезит

Резултати за

Магнезит - Внос износ

 1. GRAVINA TUFI SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието GRAVINA TUFI SRL, e Производител, и работи в сферата на Варовиков бигор. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, Глина и каолин, Градско обзавеждане и съоръжения, Магнезит, Глина и каолин, и Градско обзавеждане и съоръжения. Седалището му е в/ъв Gravina In Puglia, Италия.

 2. CALMAGS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието CALMAGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнезит. Седалището му е в/ъв Lüneburg, Германия.

 3. NORMAG GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието NORMAG GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнезит. Седалището му е в/ъв Bad Homburg, Германия.

 4. REFRACTARIOS KELSEN S.A.

  Испания

  Предприятието REFRACTARIOS KELSEN S.A., e Производител, и работи в сферата на Огнеупорни материали и изделия. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, refractory bricks, refractory concrete, dolomite, и Магнезит. Седалището му е в/ъв Aduna (gipuzkoa), Испания.

 5. AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.

  Турция

  Предприятието AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI., e Производител, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на chromium ores. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. CARL SPAETER GMBH

  Германия

  Предприятието CARL SPAETER GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнезит. Седалището му е в/ъв Duisburg, Германия.

 2. AMSTOR SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието AMSTOR SP. Z O.O., e Търговец на едро, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на magnesium sulfate. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 3. AYMER MARBLE

  Турция

  Предприятието AYMER MARBLE, e Производител, и работи в сферата на Рудодобив. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, Мрамори, Мини и кариери - машини и техника, mechanical engineering, Магнезит, Мрамори, и Мини и кариери - машини и техника. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 4. MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT

  Унгария

  Предприятието MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT, e Производител, и работи в сферата на Метална пудра. Освен това развива дейност и в сферата на Механични абразиви, Железни и цветни руди, Магнезит, Механични абразиви, Железни и цветни руди, и Магнезит. Седалището му е в/ъв Mosonmagyarovar, Унгария.

 5. MURAT GOKSU MADENCILIK

  Турция

  Предприятието MURAT GOKSU MADENCILIK, e Производител, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на magnesite, и Magnesium carbonate. Седалището му е в/ъв Eskisehir, Турция.

 1. MASTERMIX GMBH

  Германия

  Предприятието MASTERMIX GMBH, и работи в сферата на Магнезит. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени подове и подови настилки, Добавки за цименти и разтвори, Огнеупорни строителни разтвори и цименти, Промишлени подове и подови настилки, Добавки за цименти и разтвори, и Огнеупорни строителни разтвори и цименти. Седалището му е в/ъв Remshalden, Германия.

 2. SANGLA TURVAS AS

  Естония

  Предприятието SANGLA TURVAS AS, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, и Магнезит. Седалището му е в/ъв Tartumaa, Естония.

 1. TOOTSI TURVAS AS

  Естония

  Предприятието TOOTSI TURVAS AS, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, и Магнезит. Седалището му е в/ъв Pärnumaa, Естония.

 2. SKALIMEX - BOROW S.A.

  Полша

  Предприятието SKALIMEX - BOROW S.A., и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, и Магнезит. Седалището му е в/ъв Sieradz, Полша.

 3. STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH

  Австрия

  Предприятието STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Магнезит, и Магнезит. Седалището му е в/ъв St.Katharein/Laming, Австрия.

 4. ALBERT THOMANN SIA

  Латвия

 5. MARIUPOL GRAPHITE INTERGRATED PLANT OPEN JOINT STOCK COMPANY

  Украйна

 6. OY NORDIC DIAMONDS FINLAND AB

  Финландия

 7. BALTIC BOGS SIA

  Латвия

 8. ZHYTOMIRTORF STATE COMPANY

  Украйна

 1. CHERNIGOVTORF STATE COMPANY

  Украйна

 2. AGROTORF SUBSIDIARY COMPANY

  Украйна

 3. CHERKASSYTORF SUBSIDIARY COMPANY

  Украйна

 4. NORDTORF SIA

  Латвия

 5. P.J. LAGAN (CONTRACTS) LTD

  Обединеното кралство

 6. SOCIEDAD ANONIMA SULQUISA

  Испания

 7. BENTONITAS ESPECIALES SA

  Испания

 8. BELEXPLO SL.

  Испания

 9. KOPALNIA I ZAKLAD PRZEROBCZY PIASKOW SZKLARSKICH OSIECZNICA SP Z O O

  Полша

 10. ARIDOS DESMONTES Y PERFORACIONES SA

  Испания

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Магнезит - Внос износ

Брой резултати

248 Фирми