• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • маргарин

Резултати за

Маргарин - Внос износ

 1. ROYALE LACROIX

  Белгия

  Verified by europages badge

  Since 1930 Royale Lacroix has provided margarines and fats for the dining table, cooking and for professionals, including the food industry, biscuits, confectionery, traditional and industrial bread making as well as an organic range. In our consumer range, margarines for the dining table and cooking, as well as a whole range for spreading on bread and sandwiches. Unbeatable organoleptic qualities. Indisputable taste and flavour.

 2. SCHEDRO LLC

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието SCHEDRO LLC, e Производител, и работи в сферата на Маргарин. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и хранителни мазнини, Захарни изделия без шоколад, Хранителни мазнини, Растителни мазнини, sunflower oil, ketchup, mayonnaise, Refined sunflower oil, и Tomato sauce. Седалището му е в/ъв Dnipro, Украйна.

 3. AIGREMONT

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието AIGREMONT, e Производител, и работи в сферата на Маргарин. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и хранителни мазнини, Растителни мазнини, fats, Олио и хранителни мазнини, Растителни мазнини, food lubricant, release agent, beef fat, и Green energy. Седалището му е в/ъв Awirs-Flemalle, Белгия.

 4. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Bielsko-Biala, Полша.

 5. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, Маргарин, frozen desserts, frozen pastries, и greases. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KOMPLET BENELUX

  Люксембург

  Предприятието KOMPLET BENELUX, e Производител, и работи в сферата на Захар. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, bakery products, sesame seeds, Маргарин, и moulds for sweets. Седалището му е в/ъв Drinklange, Люксембург.

 2. SARL MATEG

  Алжир

  Предприятието SARL MATEG, e Производител, и работи в сферата на Маргарин. Освен това развива дейност и в сферата на margarine, organic margarine, margarine for bakeries, и margarine for pastrymaking. Седалището му е в/ъв Oran, Алжир.

 3. SIA

  Франция

  Предприятието SIA, e Производител, и работи в сферата на Маргарин. Освен това развива дейност и в сферата на Кисело мляко - машини за производство, и Кисело мляко - машини за производство. Седалището му е в/ъв Louviers, Франция.

 4. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Белгия

  Предприятието VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, e Производител, и работи в сферата на Хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, Виенски специалитети, sauces, frozen bakery products, Маргарин, и Виенски специалитети. Седалището му е в/ъв Ghislenghien, Белгия.

 5. BEKO GMBH

  Германия

  Предприятието BEKO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, Маргарин, и sunflower oil. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 1. OCEAN

  Турция

  Предприятието OCEAN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Маргарин. Седалището му е в/ъв Mersin, Турция.

 2. DRAGSBAEK A/S

  Дания

  Предприятието DRAGSBAEK A/S, e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, margarine for bakeries, Маргарин, organic margarine, и margarine for pastrymaking. Седалището му е в/ъв Thisted, Дания.

 1. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Чехия

  Предприятието ZO NOS PPP - SETUZA A.S., e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, Олио и хранителни мазнини, Шампоани, Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия, Маргарин, Олио и хранителни мазнини, Шампоани, и Препарати за почистване и поддръжка в домашни условия. Седалището му е в/ъв Usti Nad Labem-Strekov, Чехия.

 2. FUJI OIL EUROPE

  Белгия

  Предприятието FUJI OIL EUROPE, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Растителни мазнини, Маргарин, Растителни мазнини, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

 3. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Испания

  Предприятието PAL MÓS INMUEBLES,S.L, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Маргарин. Седалището му е в/ъв Mós (sta.eulalia), Испания.

 4. MOBEC A S

  Естония

  Предприятието MOBEC A S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Перилни препарати за домашни нужди. Освен това развива дейност и в сферата на Козметични средства, Маргарин, Козметични средства, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 5. BIOBALKANICA

  България

  Предприятието BIOBALKANICA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Маргарин. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 6. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието DAUNIA ALIMENTI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и животински мазнини, Маргарин, Олио и животински мазнини, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Foggia, Италия.

 7. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и животински мазнини, Маргарин, Олио и животински мазнини, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 8. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Литва

  Предприятието VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

 1. EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S.

  Италия

  Предприятието EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S., и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и животински мазнини, Маргарин, Олио и животински мазнини, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Sassari, Италия.

 2. TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP

  Турция

  Предприятието TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и хранителни мазнини, Маргарин, Олио и хранителни мазнини, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Edirne, Турция.

 3. MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS

  Дания

  Предприятието MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS, e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Vejen, Дания.

 4. TECASA ISI KONTROL A.S.

  Турция

  Предприятието TECASA ISI KONTROL A.S., e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V.

  Холандия

  Предприятието LEVO PRODUKTENMAATSCHAPPIJ B.V., e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Franeker, Холандия.

 6. GLOHASA

  Камерун

  Предприятието GLOHASA, e Производител, и работи в сферата на Маргарин. Освен това развива дейност и в сферата на salted butter. Седалището му е в/ъв Ebolowa, Камерун.

 7. OLFOOD S.R.L.

  Италия

  Предприятието OLFOOD S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Олио и хранителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Олио и животински мазнини, Маргарин, Олио и животински мазнини, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Borgo San Giacomo, Италия.

 8. ALIMENTOS ALPROVEN C.A

  Венецуела

  Предприятието ALIMENTOS ALPROVEN C.A, e Производител, и работи в сферата на Маргарин. Седалището му е в/ъв Barquisimeto, Венецуела.

 9. IREKS ENZYMA S.R.O.

  Чехия

  Предприятието IREKS ENZYMA S.R.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Маргарин. Освен това развива дейност и в сферата на Растителни мазнини, и Растителни мазнини. Седалището му е в/ъв Brno - Horní Herspice, Чехия.

 10. TOP OIL S.R.O.

  Чехия

  Предприятието TOP OIL S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Растителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на Маргарин, и Маргарин. Седалището му е в/ъв Cáslav, Чехия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Маргарин - Внос износ

Брой резултати

114 Фирми