• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • маринована риба

Резултати за

Маринована риба - Внос износ

 1. SUSHISMAK

  Украйна

  Предприятието SUSHISMAK, e Производител, и работи в сферата на Маринована риба. Освен това развива дейност и в сферата на tobacconists, pizzas, ready-to-serve fresh fish dishes, и fish and processed fish products. Седалището му е в/ъв Kharkov, Украйна.

 2. ECO FISH SAS

  Италия

  Предприятието ECO FISH SAS, e Производител, и работи в сферата на Маринована риба. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна преработка, packaged salmon, salmon specialties, Salmon bellies, и Хранителна преработка. Седалището му е в/ъв Gravina In Puglia, Италия.

 3. VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V.

  Холандия

  Предприятието VISHANDEL JAN VAN AS EN ZONEN B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Риби. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби, Пушени и солени риби, Маринована риба, Замразени и дълбоко замразени риби, Пушени и солени риби, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Amsterdam, Холандия.

 4. DENHOLM FISHSELLING LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието DENHOLM FISHSELLING LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Сладководни риби. Освен това развива дейност и в сферата на Риболов - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени риби, Маринована риба, Риболов - внос-износ, Замразени и дълбоко замразени риби, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Glasgow, Обединеното кралство.

 5. CAPITAINE COOK

  Франция

  Предприятието CAPITAINE COOK, и работи в сферата на Маринована риба. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Пушени и солени риби, Риба в консерва, и Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Clohars Carnoët, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ANDREW RACE

  Обединеното кралство

  Предприятието ANDREW RACE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Маринована риба. Освен това развива дейност и в сферата на Декоративни риби, Пушени и солени риби, Декоративни риби, и Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Mallaig, Обединеното кралство.

 2. NORD EST FOOD CATERING S.R.L.

  Италия

  Предприятието NORD EST FOOD CATERING S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Маринована риба. Седалището му е в/ъв Rovigo, Италия.

 3. GENDREAU

  Франция

  Предприятието GENDREAU, и работи в сферата на Риба в консерва. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, Готови ястия и деликатеси, Маринована риба, и Готови ястия и деликатеси. Седалището му е в/ъв Saint Gilles Croix De Vie, Франция.

 4. STE IMMOBILIERE ROQUE

  Франция

  Предприятието STE IMMOBILIERE ROQUE, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Collioure, Франция.

 5. ZMK DELIKATES SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието ZMK DELIKATES SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Маринована риба. Освен това развива дейност и в сферата на Риби - обработка, и Риби - обработка. Седалището му е в/ъв Ostrow Wielkopolski, Полша.

 1. BARDET LE GRAND LARGE

  Франция

  Предприятието BARDET LE GRAND LARGE, и работи в сферата на Морски риби. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, Замразени и дълбоко замразени риби, Маринована риба, и Замразени и дълбоко замразени риби. Седалището му е в/ъв Gennevilliers, Франция.

 2. GEIROM OÜ

  Естония

  Предприятието GEIROM OÜ, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и солени риби, Маринована риба, Пушени и солени риби, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Tallinn, Естония.

 1. PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO PRODUKCYJNO HANDLOWE REKIN JERZY CIELAK, e Производител, и работи в сферата на Маринована риба. Освен това развива дейност и в сферата на Пушени и солени риби, и Пушени и солени риби. Седалището му е в/ъв Brzeznica Debicka, Полша.

 2. RAPS GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието RAPS GMBH & CO. KG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Kulmbach, Германия.

 3. CAMARCO BROS A D

  България

  Предприятието CAMARCO BROS A D, e Търговец на едро, и работи в сферата на Колбаси и осолени продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Сушено месо, Маринована риба, Сушено месо, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Sofia, България.

 4. WILHELM GOEDEKEN GMBH

  Германия

  Предприятието WILHELM GOEDEKEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 5. UNIMEDIA. SRL

  Италия

  Предприятието UNIMEDIA. SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Маринована риба. Освен това развива дейност и в сферата на anchovies, sardines and mackerel. Седалището му е в/ъв Cilavegna., Италия.

 6. NEGRO 2000

  Румъния

  Предприятието NEGRO 2000, e Производител, и работи в сферата на Пушени и солени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 7. HEINRICH ABELMANN GMBH

  Германия

  Предприятието HEINRICH ABELMANN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Bremerhaven, Германия.

 8. SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL

  Румъния

  Предприятието SC PASTRAVIORUL IMPEX SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Маринована риба. Освен това развива дейност и в сферата на marinated fish, и smoked fish. Седалището му е в/ъв Ploiesti, Румъния.

 1. HOMARD ATLANTIQUE

  Франция

  Предприятието HOMARD ATLANTIQUE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Roscoff, Франция.

 2. NORDSEE GMBH

  Германия

  Предприятието NORDSEE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Bremerhaven, Германия.

 3. HUBCO

  Франция

  Предприятието HUBCO, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Chevilly Larue, Франция.

 4. DREWS FEINKOST GMBH

  Германия

  Предприятието DREWS FEINKOST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 5. IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA

  Ирландия

  Предприятието IASCAIGH OILEAIN IOLAIR (EIRE) TEORANTA, e Производител, и работи в сферата на Замразени и дълбоко замразени риби. Освен това развива дейност и в сферата на Маринована риба, и Маринована риба. Седалището му е в/ъв Ballina, Ирландия.

 6. DUBRUL

  Белгия

 7. MAKVELA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Литва

 8. KÄLID

  Естония

 9. PREISLER & SCHNEIDER LEBENSMITTELWERKE GMBH

  Германия

 10. YOSHINO & CO. (U.K.) LTD

  Обединеното кралство

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно