• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • конгреси- семинари- приеми - организация и услуги

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги - Доставчик На Услуги - Мароко

МарокоДоставчик на услуги
  1. GLOBAL INTERNATIONAL TOURS MARRAKECH

    Мароко

    Предприятието GLOBAL INTERNATIONAL TOURS MARRAKECH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Туристически агенции. Освен това развива дейност и в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Marrakech, Мароко.

  2. TOP SERVICE & ASSISTANCE

    Мароко

    Предприятието TOP SERVICE & ASSISTANCE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Events communications agency. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  3. WHEREELSE

    Мароко

    Предприятието WHEREELSE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Събитийна комуникация. Освен това развива дейност и в сферата на Агенции за връзки с обществеността (public relations), Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги, Events communications agency, congresses, conferences, receptions - organisation and services, Агенции за връзки с обществеността (public relations), и Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Седалището му е в/ъв Casablanca, Мароко.

  4. NADAV EVENT

    Мароко

    Предприятието NADAV EVENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Конгреси, семинари, приеми - организация и услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Corporate communications, и events organisation agency. Седалището му е в/ъв Marrakech, Мароко.

Филтри

Резултати за

Конгреси- семинари- приеми - организация и услуги - Доставчик На Услуги - Мароко

Брой резултати

4 Фирми

Страни