• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • маслини

Резултати за

Маслини - Внос износ

 1. OLIO CALVI

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието OLIO CALVI, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, Зеленчукови консерви с оцет, Сосове, Зеленчукови консерви в олио, Рибни консерви, консерви от морски специалитети и от охлюви, Маслини, oil presses, extra virgin olive oil, и Приготвени маслини. Седалището му е в/ъв Imperia, Италия.

 2. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Турция

  Verified by europages badge

  Предприятието AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, e Производител, и работи в сферата на Биологична - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, Хранeнe - внос-износ, honey, Fruit purée, Tomato paste, Organic jams, olive oil, Маслини, и Organic olives. Седалището му е в/ъв Aydin, Турция.

 3. BHS OLIVES

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието BHS OLIVES, e Подизпълнител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Приготвени маслини, Зехтин, Приготвени маслини, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, и Pickled garlic. Седалището му е в/ъв Vaulx-En-Velin, Франция.

 4. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието CENTRAL ÉQUIPEMENTS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Растителни мазнини, Маслини, Олио и хранителни мазнини, distributor of olive oil, seed oils, oil for food use, extra virgin olive oil, Растителни мазнини, и edible vegetable oils. Седалището му е в/ъв Evry-Courcouronnes, Франция.

 5. FRUYPER SA

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието FRUYPER SA, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на pickled preserves, olives, snack, Stuffed olives, Green Olives, Table olives, и black olives. Седалището му е в/ъв San José De La Vega-Murcia, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TIMGAD STORE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието TIMGAD STORE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Пресни зеленчуци, Маслини, Картофи, Безалкохолни напитки, Газирани безалкохолни напитки, Зехтин, dates, Noor dates, и Algerian dates. Седалището му е в/ъв Martigues, Франция.

 2. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, e Multi-Category, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове с ядки, Зехтин, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, и cashew nuts. Седалището му е в/ъв Marseille, Франция.

 3. HUILERIE-THEOS

  о-в Реюнион

  Verified by europages badge

  Предприятието HUILERIE-THEOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на БИОЛОГИЧЕСКО СЕЛСКО СТОПАНСТВО. Освен това развива дейност и в сферата на Зехтин, Маслини, Зехтин, и Маслини. Седалището му е в/ъв Le Tampon, о-в Реюнион.

 4. L'OLIVERAIE DU CAP

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието L'OLIVERAIE DU CAP, e Разпространител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Растителни мазнини, Маслини, Хранeнe - внос-износ, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, Растителни мазнини, Маслини, Хранeнe - внос-износ, и Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Седалището му е в/ъв La Seyne Sur Mer, Франция.

 5. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., e Търговец на едро, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Риба в консерва, Зеленчукови консерви, Сирена, Маслини, Пикантни подправки, Замразени и дълбоко замразени продукти, Fine food, Риба в консерва, и fresh vegetables. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 1. ARGOUDELAION

  Гърция

  Verified by europages badge

  Предприятието ARGOUDELAION, e Търговец на едро, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Мед, Зехтин, Нефт - снабдяване, Внос-износ на нефт, biological oils, extra virgin olive oil, oil, thyme, и Мед. Седалището му е в/ъв Heraklion, Гърция.

 2. PARGASOR - GROUP

  Португалия

  Предприятието PARGASOR - GROUP, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, Маслини, edible vegetable oils, tin containers for pickled vegetables, и food-grade flour. Седалището му е в/ъв Vila Franca Xira, Португалия.

 1. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Гърция

  Предприятието DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, и Маслини. Седалището му е в/ъв Halkidiki, Гърция.

 2. MEDILIFE

  Тунис

  Предприятието MEDILIFE, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, Organic olive oil, extra virgin olive oil, Table olives, и Маслини. Седалището му е в/ъв Hammam Sousse, Тунис.

 3. ARNAS AGRO

  Турция

  Предприятието ARNAS AGRO, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на extra virgin olive oil, coffee, soaps, и molasses. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Гърция

  Предприятието SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, dried figs, wooden pellets, Внос-износ - хранително-вкусова промишленост, и Pure Olive Oil. Седалището му е в/ъв Istiaia, Гърция.

 5. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Испания

  Предприятието GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, Virgin Olive Oil, extra virgin olive oil, Маслини, и packed olive oil. Седалището му е в/ъв Campillos-Málaga, Испания.

 6. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Италия

  Предприятието LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на packaged tomatoes, olive paste, dried sweet peppers, и olives in brine. Седалището му е в/ъв Scorrano, Италия.

 7. GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş

  Турция

  Предприятието GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş, e Производител, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, и Маслини. Седалището му е в/ъв İstanbul, Турция.

 8. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието FELDGUT GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Седалището му е в/ъв Reichenbach An Der Fils, Германия.

 1. OLIVUS FLORIS

  Португалия

  Предприятието OLIVUS FLORIS, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, Producer of olive oil, Маслини, flavoured olive oil, и Extra virgin oil. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

 2. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Германия

  Предприятието DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Деликатеси, Деликатеси, Delicatessen products, sun-dried tomatoes, и feta cheese. Седалището му е в/ъв Münich, Германия.

 3. ACEITES SUKAINA

  Испания

  Предприятието ACEITES SUKAINA, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, balsamic vinegar, savonerie, Маслини, и olive paste. Седалището му е в/ъв Aguilar De La Frontera-Córdoba, Испания.

 4. ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S.

  Турция

  Предприятието ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S., e Производител, и работи в сферата на Маслини. Седалището му е в/ъв Balikesir, Турция.

 5. ACEITUNAS JOPE

  Испания

  Предприятието ACEITUNAS JOPE, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на pickled preserves, olives with pits, stoned olives, и black olives. Седалището му е в/ъв Almendralejo-Badajoz, Испания.

 6. ME'OLIVA

  Турция

  Предприятието ME'OLIVA, e Производител, и работи в сферата на Зехтин. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, Pickles, Tomato paste, Маслини, и gherkins. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 7. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Испания

  Предприятието SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, e Производител, и работи в сферата на Приготвени маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Маслини, Green Olives, Stuffed olives, Маслини, и black olives. Седалището му е в/ъв Estepa-Sevilla, Испания.

 8. ACEITUNAS KARINA SL

  Испания

  Предприятието ACEITUNAS KARINA SL, e Производител, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на Приготвени маслини, Pickles, pickled preserves, Приготвени маслини, и Stuffed olives. Седалището му е в/ъв Alcantarilla-Murcia, Испания.

 9. LA COLLINA DELLE STREGHE

  Италия

  Предприятието LA COLLINA DELLE STREGHE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Маслини. Освен това развива дейност и в сферата на farm holidays, Hotel with restaurant, residential hotel with restaurant, и holiday home renting. Седалището му е в/ъв Castelbellino, Италия.

 10. AFAP, LLC

  Русия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Маслини - Внос износ

Брой резултати

235 Фирми