• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • материал за филмов тираж

Резултати за

Материал за филмов тираж - Внос износ

 1. BROADCAST ASSISTANCE BVBA

  Белгия

  Предприятието BROADCAST ASSISTANCE BVBA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Аудиовизуални cредства - продукция и разпространение. Освен това развива дейност и в сферата на Видео - продукция, Филми - резачки и преси за лепене, Филми - продукция, Материал за филмов тираж, Видео - продукция, Филми - резачки и преси за лепене, Филми - продукция, и Материал за филмов тираж. Седалището му е в/ъв St-Michiels, Белгия.

 2. YIWU JINYE PRINTING MACHINE CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието YIWU JINYE PRINTING MACHINE CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Материал за филмов тираж. Освен това развива дейност и в сферата на paper cutting machines. Седалището му е в/ъв Yidong, Китай.

 3. LECUIT OPTO TECHNICAL

  Люксембург

  Предприятието LECUIT OPTO TECHNICAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Фото- и кинолаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Проявяване - препарати, Материал за филмов тираж, Проявяване - препарати, и Материал за филмов тираж. Седалището му е в/ъв Howald, Люксембург.

 4. STUDIOSERVICE BACHT GMBH

  Германия

  Предприятието STUDIOSERVICE BACHT GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Фото- и кинолаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Материал за филмов тираж, и Материал за филмов тираж. Седалището му е в/ъв Essen, Германия.

 5. DYAA

  Франция

  Предприятието DYAA, и работи в сферата на Фото- и кинолаборатории. Освен това развива дейност и в сферата на Материал за филмов тираж, и Материал за филмов тираж. Седалището му е в/ъв Piriac Sur Mer, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. ANDREWS GRAPHIC SYSTEMS LTD

  Ирландия

 2. INTRO 2020 LTD

  Обединеното кралство

 3. AGFA LTD

  Ирландия

 4. FCM PREIMPRESION S.L.

  Испания