• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машина за метални опаковки

Резултати за

Машина за метални опаковки - Внос износ

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  From weight-accurate slicing to the precise infeeding and packaging of sausage, meat and cheese: Weber Maschinenbau is one of the leading system providers for slicing applications as well as the automation and packaging of fresh products. The company's central aim is to make life easier for customers with outstanding, individual solutions and to enable them to operate their systems optimally throughout the entire life cycle. Round about 1, 450 employees at 22 locations in 18 nations are employed at Weber Maschinenbau today and it is their commitment and passion that contributes to the overall success of the Weber Group every day. From the beginning, the company has been family-owned and is today led by CEO Tobias Weber, the eldest son of the company’s founder Günther Weber.

 2. SHINYOUNG MECHANICS CO.,LTD

  Южна Корея

  Verified by europages badge

  Хлебопекарната и сладкарската промишленост използват "машина за ориз" Сладката машина SYP Rice може да бъде класифицирана като машина за печене или машина за сладкарски изделия. Ние сме производство на оризова торта мак машина. Тази натурална машина за изпичане на зърнени култури произвежда зърнени чипове или торта, използващи само 100% естествено зърно, например ориз, кафяв ориз, царевица, ечемик и т.н. Ориз машината може да произвежда чипс от картофи, соев боб или др. Боб палет. Тъй като 100% зърнена закуска е отлична за хранителните съдържания и получава добра репутация от потребителите, тя е лесна за комерсиализация. Нашата серия SYP има компактен дизайн и превъзходно удобство за използване. Също така е лесно да се контролира времето, дебелината и формата и поради това се използва широко от магазините до фабриките. Той също така се нарича като ориз торта машина, пука машина, изскочи машина торта, машина за ориз поп, царевица торта машина, puffing машина, puffed торта машина, корейски машина за торта ориз, поп машина и т.н.

 3. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Химическо и фармацевтично производство - опаковъчни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Deep-drawing films, Tray sealers, Multivac hoovers, Packaging technologies, Butcher's vacuum machine, Heat-shrinkable packaging, Packaging for meat, и Inspection systems. Седалището му е в/ъв Wolfertschwenden, Германия.

 4. MOPLAST KUNSTSTOFF AG

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието MOPLAST KUNSTSTOFF AG, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Liestal, Швейцария.

 5. FEFLER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FEFLER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Oberreidenbach, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Leipzig, Германия.

 2. MULTIVAC EXPORT AG

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието MULTIVAC EXPORT AG, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Hünenberg, Швейцария.

 3. SEMATEC - INDUSTRIESERVICE

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието SEMATEC - INDUSTRIESERVICE, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Rankweil, Vorarlberg, Австрия.

 4. VF TECHNIK

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието VF TECHNIK, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Nürtingen, Германия.

 5. MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

 1. NICEPAC GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието NICEPAC GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Altusried, Германия.

 2. DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH.

  Австрия

  Предприятието DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH., e Агент/ Представител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Wien, Австрия.

 1. SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Auenwald, Германия.

 2. PROFILLS DO BRASIL

  Бразилия

  Предприятието PROFILLS DO BRASIL, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на Маркиране - машини, packaging machines for packing, Маркиране - машини, и Machine manufacturing. Седалището му е в/ъв Curitiba, Бразилия.

 3. GLOBAL PRINT TEC GMBH

  Швейцария

  Предприятието GLOBAL PRINT TEC GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Kreuzlingen, Швейцария.

 4. FARBAL

  Франция

  Предприятието FARBAL, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Blois, Франция.

 5. BOJKO PROJECT MANAGEMENT

  Германия

  Предприятието BOJKO PROJECT MANAGEMENT, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Kempten, Германия.

 6. AFTECH INH. JÜRGEN FETZER

  Германия

  Предприятието AFTECH INH. JÜRGEN FETZER, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Опаковане с бандероли - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Репрография - машини и техника, Машина за метални опаковки, Репрография - машини и техника, и Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Zimmern O.r., Германия.

 7. MASSILLY PORTUGAL, S.A.

  Португалия

  Предприятието MASSILLY PORTUGAL, S.A., e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на metal packaging, и metal packaging for paint. Седалището му е в/ъв Vale De Cambra, Португалия.

 8. OCEAN SYSTEMS

  Полша

  Предприятието OCEAN SYSTEMS, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на stuffing machines. Седалището му е в/ъв Stara Iwiczna, Полша.

 1. MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S

  Турция

  Предприятието MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI

  Турция

  Предприятието MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI, e Производител, и работи в сферата на Машина за метални опаковки. Освен това развива дейност и в сферата на bags, и packing. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. ALTECH S.R.L.

  Италия

  Предприятието ALTECH S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машина за метални опаковки, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Bareggio, Италия.

 4. SEGALE LUIGI S.N.C.

  Италия

  Предприятието SEGALE LUIGI S.N.C., и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Машина за метални опаковки, Амбалаж и опаковане - машини и техника, и Машина за метални опаковки. Седалището му е в/ъв Caravaggio, Италия.

 5. MARIANI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MARIANI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Carre', Италия.

 6. TECNOPAILS

  Италия

  Предприятието TECNOPAILS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

 7. ARCOPAC S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARCOPAC S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Buccinasco, Италия.

 8. SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO

  Италия

  Предприятието SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв San Giovanni Bianco, Италия.

 9. CO.MA.DI.S. S.P.A.

  Италия

  Предприятието CO.MA.DI.S. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Senago, Италия.

 10. M.T.B.

  Италия

  Предприятието M.T.B., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Valsamoggia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машина за метални опаковки - Внос износ

Брой резултати

1941 Фирми