Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машини за миене на мокети

Резултати за

Машини за миене на мокети - Внос износ

 1. ERGIN CLEANING MACHINES

  Турция

  Предприятието ERGIN CLEANING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието DIEPANZER MAKINA DIŞ TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. SUMAK CARPET WASHING MACHINES

  Турция

  Предприятието SUMAK CARPET WASHING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на cleaning of upholstery, floor washers for industrial cleaning, и industrial washing. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 4. SAFRAN CARPET WASHING MACHINE

  Турция

  Предприятието SAFRAN CARPET WASHING MACHINE, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Sakarya, Турция.

 5. PURECLEAN SHROPSHIRE

  Обединеното кралство

  Предприятието PURECLEAN SHROPSHIRE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на carpet cleaning services, cleaning of upholstery, planning mixed transports, и apartment cleaning services. Седалището му е в/ъв Whitchurch, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH

  Обединеното кралство

  Предприятието AMDE CARPET CLEANING EDINBURGH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на rug cleaners, carpet cleaning, cleaning of upholstery, и cleaning of furnishings. Седалището му е в/ъв Edinburgh, Обединеното кралство.

 2. ACE CARPET CLEANING DUBLIN

  Ирландия

  Предприятието ACE CARPET CLEANING DUBLIN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Dublin, Ирландия.

 3. EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI

  Турция

  Предприятието EUROMAK ENDUSTRIYEL TEMIZLIK MAKINALARI, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 4. MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Турция

  Предприятието MAKTEM INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. SKÚFUR TEPPAHREINSUN

  Исландия

  Предприятието SKÚFUR TEPPAHREINSUN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на cleaning, carpet, furniture, и carpet cleaning. Седалището му е в/ъв Kópavogur, Исландия.

 1. RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL

  Италия

  Предприятието RODIWASH - ITALIA R.O.D.I SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Roncadelle, Италия.

 2. ERG MAKINA

  Турция

  Предприятието ERG MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 1. CHEM-DRY

  Турция

  Предприятието CHEM-DRY, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES

  Турция

  Предприятието EUROMAK INDUSTRIAL CLEANING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 3. HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/

  Турция

  Предприятието HTTPS://WWW.HAMRAMAKINA.COM.TR/, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на industrial brooms, spare parts for sweepers, и electric sweeper. Седалището му е в/ъв Hatay, Турция.

 4. VANHOUTTE INDUSTRIAL

  Белгия

  Предприятието VANHOUTTE INDUSTRIAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поддръжка на пътища, плажове и скиорски писти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Плажове - машини и поддържаща техника, Промишлено почистване - машини, Машини за миене на мокети, Плажове - машини и поддържаща техника, Промишлено почистване - машини, Машини за миене на мокети, и motorised spacers. Седалището му е в/ъв Pittem, Белгия.

 5. CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY

  Турция

  Предприятието CLEANVAC CARPET CLEANING MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на plants and equipment for sugar refineries, carpet washing, carpet cleaning products, и rug cleaners. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 6. PNP SCHOONMAAKBEDRIJF

  Холандия

  Предприятието PNP SCHOONMAAKBEDRIJF, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Amstelveen, Холандия.

 7. ETS TEKNIK MAKINA

  Турция

  Предприятието ETS TEKNIK MAKINA, e Разпространител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 8. MISYON MAKINE

  Турция

  Предприятието MISYON MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 1. MUGLA HALI YIKAMA

  Турция

  Предприятието MUGLA HALI YIKAMA, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Mugla, Турция.

 2. DOGAN MAKINA - MEHMET DOGAN

  Турция

  Предприятието DOGAN MAKINA - MEHMET DOGAN, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Seyhan, Турция.

 3. YESIL BURSA MACHINES

  Турция

  Предприятието YESIL BURSA MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на carpet cleaning products, и rug cleaners. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 4. FLEXIBLE MERCURIAL LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието FLEXIBLE MERCURIAL LIMITED, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на Килими и мокети, carpet cleaning services, carpet cleaning, home carpet cleaning, и Килими и мокети. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 5. KONTEMAK

  Турция

  Предприятието KONTEMAK, e Производител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 6. RUNCORN CARPET CLEANING

  Обединеното кралство

  Предприятието RUNCORN CARPET CLEANING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на carpet cleaning services, cleaning of upholstery, и cleaning of curtains and hangings. Седалището му е в/ъв Runcorn, Обединеното кралство.

 7. TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE

  Германия

  Предприятието TEPPICHREINIGUNG NORD JENS BUSSE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 8. ALFOMBRAS MAS

  Испания

  Предприятието ALFOMBRAS MAS, и работи в сферата на Промишлени перални. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за миене на мокети, Машини за миене на мокети, carpets, tapestry cleaning, и carpet. Седалището му е в/ъв MADRID, Испания.

 9. ROYAL MALATYA HALI YIKAMA

  Турция

  Предприятието ROYAL MALATYA HALI YIKAMA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Седалището му е в/ъв Malatya, Турция.

 10. ISTANBUL HALI YIKAMA

  Турция

  Предприятието ISTANBUL HALI YIKAMA, e Подизпълнител, и работи в сферата на Машини за миене на мокети. Освен това развива дейност и в сферата на cleaning of upholstery, tapestry cleaning, и antibacterial treatment for carpets. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини за миене на мокети - Внос износ

Брой резултати

476 Фирми