• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането

Резултати за

Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането - Внос износ

 1. MEIL COMMERCE ET

  България

  Фирма "MEIL COMMERCE" ET, е създадена през 2000 год., С годините се утвърди на българският и европейски пазар като надежден контрагент. Мисията на нашата семейна фирма е да работим здраво и коректно за да удовлетворим желанието на всеки наш клиент! За да бъдем в крак с времето в което живеем, се стремим да разнообразяваме продуктите в нашето порт фолио . Най -новата ни дейност е производство на рингови пирони за автоматични пистолети, в размери произведени по заявка на нашите клиенти! За да улесним процеса на доставка до клиента използваме услугите на собствен автомобилен парк от тежкотоварни камиони, като по този начин се стремим да сведем до минимум транспортните разходи, което води до намаляване себестойността на произведената продукция!

 2. LLINÁS Y CIA, SA

  Испания

  Предприятието LLINÁS Y CIA, SA, e Разпространител, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Дървообработване - машини и техника, pallet, wooden pallets, и machines for producing wooden pallets. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 3. HAGENAUER+DENK KG (H+D)

  Германия

  Предприятието HAGENAUER+DENK KG (H+D), e Производител, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Седалището му е в/ъв Immenstadt, Германия.

 4. FASTEC SRL

  Италия

  Предприятието FASTEC SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на pneumatic guns, glue gun, и manual and pneumatic bottlers. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

 5. THE COLLATED NAIL COMPANY / KWIKNAIL

  Обединеното кралство

  Предприятието THE COLLATED NAIL COMPANY / KWIKNAIL, e Разпространител, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Седалището му е в/ъв Derby, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BANOK - WERNER BECKER E.K. INHABER SABINE BECKER

  Германия

  Предприятието BANOK - WERNER BECKER E.K. INHABER SABINE BECKER, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Седалището му е в/ъв Fürstenfeldbruck, Германия.

 2. NAILING MACHINES

  Италия

  Предприятието NAILING MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на auxiliary equipment for woodworking machines, machines for producing wooden pallets, и Nailing and stapling machinery. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

 3. STALGRIT

  Беларус

  Предприятието STALGRIT, e Производител, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Скоби за телбод, Пирони и клинове, Скоби за телбод, Пирони и клинове, Nailing and stapling machinery, и nails. Седалището му е в/ъв Retchitsa, Беларус.

 4. CERTIS BENELUX

  Белгия

  Предприятието CERTIS BENELUX, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Компресори. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането, glue gun, и Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Седалището му е в/ъв Oostakker, Белгия.

 5. FORMHALLS VINTAGE & RACING

  Обединеното кралство

  Предприятието FORMHALLS VINTAGE & RACING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Salisbury, Обединеното кралство.

 1. EDZELL ENGINEERING (BRECHIN) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието EDZELL ENGINEERING (BRECHIN) LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Brechin, Обединеното кралство.

 2. IMTS GRINDING TECHNOLOGY LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието IMTS GRINDING TECHNOLOGY LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Rochester, Обединеното кралство.

 1. J K S UK LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието J K S UK LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Kettering, Обединеното кралство.

 2. PREMIER MACHINE TOOLS

  Обединеното кралство

  Предприятието PREMIER MACHINE TOOLS, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Mansfield, Обединеното кралство.

 3. COMPOUND FEED ENGINEERING

  Обединеното кралство

  Предприятието COMPOUND FEED ENGINEERING, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв St. Helens, Обединеното кралство.

 4. KENNAMETAL (UK) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието KENNAMETAL (UK) LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Kingswinford, Обединеното кралство.

 5. ISCAR TOOLS

  Обединеното кралство

  Предприятието ISCAR TOOLS, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 6. 521 AUTOMATION ENGINEERING SERVICES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието 521 AUTOMATION ENGINEERING SERVICES LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Blaydon-On-Tyne, Обединеното кралство.

 7. EDGE TOOL MANUFACTORING CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието EDGE TOOL MANUFACTORING CO LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Dronfield, Обединеното кралство.

 8. OCTAGON SPECIALIST ENGINEERING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието OCTAGON SPECIALIST ENGINEERING LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Glenrothes, Обединеното кралство.

 1. HALLAMSHIRE METAL PRODUCTS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието HALLAMSHIRE METAL PRODUCTS LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Rotherham, Обединеното кралство.

 2. C T SYSTEMS (UK) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието C T SYSTEMS (UK) LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Huddersfield, Обединеното кралство.

 3. PREMIER DIAMOND PRODUCTS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PREMIER DIAMOND PRODUCTS LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Canterbury, Обединеното кралство.

 4. PRECO-EUROPE INC

  Обединеното кралство

  Предприятието PRECO-EUROPE INC, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Canterbury, Обединеното кралство.

 5. R J H FINISHING SYSTEMS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието R J H FINISHING SYSTEMS LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Heckmondwike, Обединеното кралство.

 6. CLYDE BERGEMANN MATERIALS HANDLING LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CLYDE BERGEMANN MATERIALS HANDLING LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Doncaster, Обединеното кралство.

 7. CARL STAHL EVITA LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието CARL STAHL EVITA LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Rotherham, Обединеното кралство.

 8. SCOTT DIRECT

  Обединеното кралство

  Предприятието SCOTT DIRECT, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Shetland, Обединеното кралство.

 9. TECHSERV CUTTING SYSTEMS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието TECHSERV CUTTING SYSTEMS LTD, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв Dewsbury, Обединеното кралство.

 10. ALKEN ENGINEERING

  Обединеното кралство

  Предприятието ALKEN ENGINEERING, и работи в сферата на Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането. Освен това развива дейност и в сферата на Заваряване и спояване - машини и пособия, Услуги, свързани с минното разработване, Заваряване и спояване - машини и пособия, и Услуги, свързани с минното разработване. Седалището му е в/ъв High Peak, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини за поставяне на телбод и обковаване с пирони при опаковането - Внос износ

Брой резултати

456 Фирми