• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машини за рязане на мрамор

Резултати за

Машини за рязане на мрамор - Внос износ

 1. EFARGE MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. A.S.

  Турция

  Предприятието EFARGE MAKINA IMALAT SAN. VE TIC. A.S., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на marble, granite and stone sawing machines, fixed bench cutting machines for marble, granite and stone, и hydraulic cutters for marble, granite and stone. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 2. THIBAUT

  Франция

  Предприятието THIBAUT, e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на machining centres, и working of marbles, granites and stones. Седалището му е в/ъв Vire Cedex, Франция.

 3. MARMTECH

  Гърция

  Предприятието MARMTECH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мини и кариери - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за рязане на мрамор, quarry products, diamond-coated tools for working marble, granite and stone, и Машини за рязане на мрамор. Седалището му е в/ъв Kavala, Гърция.

 4. SCHIND MACHINES

  Турция

  Предприятието SCHIND MACHINES, e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Седалището му е в/ъв Nilüfer/bursa, Турция.

 5. HERSEN S.L.

  Испания

  Предприятието HERSEN S.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Moncada, Испания.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MARBLES MARMAREOS SRL

  Италия

  Предприятието MARBLES MARMAREOS SRL, e Производител, и работи в сферата на Мрамори. Освен това развива дейност и в сферата на Гранит, Машини за рязане на мрамор, porphyry, marble objects, Гранит, и Машини за рязане на мрамор. Седалището му е в/ъв Arco, Италия.

 2. AKDEMIR MAKINE

  Турция

  Предприятието AKDEMIR MAKINE, e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на block cutters for marble, granite and stone. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 3. ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S.

  Турция

  Предприятието ACM GLOBAL MAKINE IC VE DIS TICARET A.S., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на cutting machines for marble, granite and stone, block cutters for marble, granite and stone, и belt polishing machines for marble, granite and stone. Седалището му е в/ъв Denizli, Турция.

 4. A.L.P.E. S.R.L.

  Италия

  Предприятието A.L.P.E. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Гранит, Порфир, Гранит, и Порфир. Седалището му е в/ъв Bagnolo Piemonte, Италия.

 5. ACHILLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ACHILLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, shearing-machines for construction materials, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

 1. PELLEGRINI MECCANICA ( S.P.A. )

  Италия

  Предприятието PELLEGRINI MECCANICA ( S.P.A. ), e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, Обща механика - работа с материали на клиента, Машини за обработка на мрамор, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Verona, Италия.

 2. BERTOTTO GIUSEPPE

  Италия

  Предприятието BERTOTTO GIUSEPPE, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Гранит, Машини за обработка на мрамор, Гранит, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Budduso', Италия.

 1. ITALMECC S.R.L.

  Италия

  Предприятието ITALMECC S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, water clarification plants and equipment, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 2. GMM S.P.A.

  Италия

  Предприятието GMM S.P.A., и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, milling machines, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Schio, Италия.

 3. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Италия

  Предприятието EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Порфир, Машини за обработка на мрамор, Порфир, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Pedara, Италия.

 4. BM S.R.L.

  Италия

  Предприятието BM S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, cutting machines for marble, granite and stone, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Montorso Vicentino, Италия.

 5. GASPARI MENOTTI S.P.A.

  Италия

  Предприятието GASPARI MENOTTI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, milling machines for marble, granite and stone, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Carrara, Италия.

 6. GHINES GROUP S.R.L.

  Италия

  Предприятието GHINES GROUP S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, jewellery with coral, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Rimini, Италия.

 7. INDUSTRIE MONTANARI S.R.L.

  Сан Марино

  Предприятието INDUSTRIE MONTANARI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Repubblica Di San Marino, Сан Марино.

 8. IREN MAKINE ( IREN MACHINE )

  Турция

  Предприятието IREN MAKINE ( IREN MACHINE ), e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 1. METALONEGRAIS,LDA

  Португалия

  Предприятието METALONEGRAIS,LDA, e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Седалището му е в/ъв Negrais, Португалия.

 2. RIGONI

  Италия

  Предприятието RIGONI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, non-powered hand abrasive tools, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Scorze', Италия.

 3. BIG GRANITI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BIG GRANITI S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, block cutters for the building trade, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Rivoli Veronese, Италия.

 4. OMAG S.P.A.

  Италия

  Предприятието OMAG S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, milling machines, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Zanica, Италия.

 5. LA GRANITI SERVICE S.R.L.

  Италия

  Предприятието LA GRANITI SERVICE S.R.L., и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Villaga, Италия.

 6. M.M.G. S.R.L.

  Италия

  Предприятието M.M.G. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за рязане на мрамор, Мрамори, Машини за рязане на мрамор, и Мрамори. Седалището му е в/ъв Carrara, Италия.

 7. OFFICINE ARENA S.R.L.

  Италия

  Предприятието OFFICINE ARENA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, jewellery with diamonds, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Grezzana, Италия.

 8. ASSITEK SOCIETA' COOPERATIVA DI PRODUZIONE E LAVORO

  Италия

  Предприятието ASSITEK SOCIETA' COOPERATIVA DI PRODUZIONE E LAVORO, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, Машини за рязане на мрамор, Машини за обработка на мрамор, и Машини за рязане на мрамор. Седалището му е в/ъв Apricena, Италия.

 9. PEDRINI S.P.A.

  Италия

  Предприятието PEDRINI S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Машини за рязане на мрамор. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за обработка на мрамор, milling machines for marble, granite and stone, и Машини за обработка на мрамор. Седалището му е в/ъв Carobbio Degli Angeli, Италия.

 10. FALZONE MARMI S.N.C. DI FALZONE SALVATORE E C.

  Италия

  Предприятието FALZONE MARMI S.N.C. DI FALZONE SALVATORE E C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мрамори и естествени камъни. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за рязане на мрамор, Мрамори, Машини за рязане на мрамор, и Мрамори. Седалището му е в/ъв Caltanissetta, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини за рязане на мрамор - Внос износ

Брой резултати

672 Фирми