• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • машини и аксесоари за бродиране

Резултати за

Машини и аксесоари за бродиране - Внос износ

 1. WERNER GRAPHICS E.U.

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието WERNER GRAPHICS E.U., e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Strasshof An Der Nordbahn, Австрия.

 2. LUÍS RODRIGUES & TEIXEIRA, S. A.

  Португалия

  Предприятието LUÍS RODRIGUES & TEIXEIRA, S. A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на embroidery, curtains, и diamonds. Седалището му е в/ъв Guimarães, Португалия.

 3. MAISON BRODERIE

  Франция

  Предприятието MAISON BRODERIE, e Разпространител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на embroidering machines, embroidery machines, machines and equipment for embroidery, lace, netting and tulle, и electronic embroidering machines. Седалището му е в/ъв Avignon, Франция.

 4. GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD.

  Германия

  Предприятието GTT GERMAN TEXTILE TECHNOLOGIES LTD., e Производител, и работи в сферата на Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и аксесоари за бродиране, embroidery machines, Машини и аксесоари за бродиране, Machines, custom-built, и embroidered clothing. Седалището му е в/ъв Konken, Германия.

 5. ADD ON TEXTILE

  Франция

  Предприятието ADD ON TEXTILE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв venissieux, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MOUNTEK GMBH

  Германия

  Предприятието MOUNTEK GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на embroidering machines, и software for embroidering machines. Седалището му е в/ъв Winterlingen, Германия.

 2. MELCO INTERNATIONAL LLC

  Швейцария

  Предприятието MELCO INTERNATIONAL LLC, e Производител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на Web services, embroidering machines, и software for embroidering machines. Седалището му е в/ъв Steckborn, Швейцария.

 3. ZSK STICKMASCHINEN

  Германия

  Предприятието ZSK STICKMASCHINEN, e Производител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на embroidering machines. Седалището му е в/ъв Krefeld, Германия.

 4. VITOR FERREIRA

  Португалия

  Предприятието VITOR FERREIRA, e Производител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на embroidered articles. Седалището му е в/ъв Vila Nova De Famalicaõa, Португалия.

 5. F.LLI FOGGIATO SRL

  Италия

  Предприятието F.LLI FOGGIATO SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Фабрични шевни машини и аксесоари, accessories for sewing machines, sewing machine dealers, и wholesale of sewing machines. Седалището му е в/ъв Montebelluna, Италия.

 1. LIDER

  Турция

  Предприятието LIDER, e Производител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на sewing threads, cotton spun yarns and sewing threads, и textured silk yarns. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 2. A COSER

  Испания

  Предприятието A COSER, и работи в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни шевни машини, Машини и аксесоари за бродиране, Домашни шевни машини, Машини и аксесоари за бродиране, sewing machine repairs, и accessories for sewing machines. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 1. KARL SYSTEM ITALY SRL

  Румъния

  Предприятието KARL SYSTEM ITALY SRL, e Разпространител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, industrial sewing machines, sewing machine replacements, Фабрични шевни машини и аксесоари, и accessories for sewing machines. Седалището му е в/ъв Resita, Румъния.

 2. SCHENK-TEXTILMASCHINEN

  Германия

  Предприятието SCHENK-TEXTILMASCHINEN, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

 3. MERCERIE NET

  Румъния

  Предприятието MERCERIE NET, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Домашни шевни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Домашни ютии за гладене, Кроячни машини, текстил, Машини и аксесоари за бродиране, Фабрични шевни машини и аксесоари, Домашни ютии за гладене, Кроячни машини, текстил, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 4. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Крайна обработка на текстилни тъкани - машини и оборудване, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Nettetal, Германия.

 5. BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH

  Германия

  Предприятието BARUDAN STICKMASCHINEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Bargteheide, Германия.

 6. PACT EUROPACT

  Франция

  Предприятието PACT EUROPACT, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на Кожена галантерия - машини за промишлеността, Пасмантерия, бродерия и тюл, Кожена галантерия - принадлежности и аксесоари, Сериграфия, Кожена галантерия - машини за промишлеността, Пасмантерия, бродерия и тюл, Кожена галантерия - принадлежности и аксесоари, и Сериграфия. Седалището му е в/ъв Maulevrier, Франция.

 7. RES DI MARIO SINATRA

  Италия

  Предприятието RES DI MARIO SINATRA, e Разпространител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на studs, и strass. Седалището му е в/ъв Cassano Magnago, Италия.

 8. LEOPARD. HAFT KOMPUTEROWY, IMPORTER CZAPEK

  Полша

  Предприятието LEOPARD. HAFT KOMPUTEROWY, IMPORTER CZAPEK, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на consulting, caps, emblems, и leashes. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 1. PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S

  Дания

  Предприятието PFAFF INDUSTRI WAMA TEKNIK A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Шапкарство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Фабрични шевни машини и аксесоари, Трикотаж - машини и аксесоари, Машини и аксесоари за бродиране, Облекло - машини и техника за индустрията, Фабрични шевни машини и аксесоари, Трикотаж - машини и аксесоари, Машини и аксесоари за бродиране, и Облекло - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Bredebro, Дания.

 2. JAMAFIL AG

  Швейцария

  Предприятието JAMAFIL AG, e Разпространител, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Фабрични шевни машини и аксесоари, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, и Фабрични шевни машини и аксесоари. Седалището му е в/ъв St. Gallen, Швейцария.

 3. RITEX SNC DI ANTONELLO MARCO & C.

  Италия

  Предприятието RITEX SNC DI ANTONELLO MARCO & C., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на digitisation of plans, embroidery software, и punching. Седалището му е в/ъв Cittadella, Италия.

 4. URANIA

  Италия

  Предприятието URANIA, e Производител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на shoe stretchers. Седалището му е в/ъв Firenze, Италия.

 5. ROLF KALTENBACH

  Германия

  Предприятието ROLF KALTENBACH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Текстил - машини за предварително обработване, предене и тъкане. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, Машини и аксесоари за бродиране, Текстил - машини за крайна обработка, щамповане и боядисване, Щамповане на текстилни тъкани - машини и техника, Облекло - машини и техника за индустрията, и Машини и аксесоари за бродиране. Седалището му е в/ъв Reutlingen, Германия.

 6. CONTORS EINKAUFSGESELLSCHAFT GBR BEREICH: CTC STICKMASCHINEN

  Германия

  Предприятието CONTORS EINKAUFSGESELLSCHAFT GBR BEREICH: CTC STICKMASCHINEN, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и аксесоари за бродиране, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, Домашно бельо, Машини и аксесоари за бродиране, Тъкани, Крайна обработка на текстилни тъкани, и Домашно бельо. Седалището му е в/ъв Nettetal, Германия.

 7. MAQUINARIA F.APARICIO

  Испания

  Предприятието MAQUINARIA F.APARICIO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на embroidery machines, и sewing machines. Седалището му е в/ъв Sabadell, Испания.

 8. LAMERCERISSIMA

  Италия

  Предприятието LAMERCERISSIMA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на Памук - нишки и прежди, и Памук - нишки и прежди. Седалището му е в/ъв Ladispoli, Италия.

 9. NEET MAKINA

  Турция

  Предприятието NEET MAKINA, e Производител, и работи в сферата на Машини и аксесоари за бродиране. Освен това развива дейност и в сферата на machines and equipment for carpets and tapestries, и articles for upholsterers. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 10. EMBROIDERA

  Литва

  Предприятието EMBROIDERA, e Производител, и работи в сферата на Облекло - машини и техника за индустрията. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и аксесоари за бродиране, Пасмантерия, бродерия и тюл, Машини и аксесоари за бродиране, и Пасмантерия, бродерия и тюл. Седалището му е в/ъв Vilnius, Литва.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Машини и аксесоари за бродиране - Внос износ

Брой резултати

11 894 Фирми

Категория