• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • мая и хранителни ферменти

Резултати за

Мая и хранителни ферменти - Внос износ

 1. TOMEGA SA

  Белгия

  Verified by europages badge

  TOMEGA S.A. Constructor of processing and conversion machinery for dairy products. Your milk processing partner. Our machines are custom-designed and made to your needs and requirements. Highest quality materials (exclusively European components). We distribute products such as fruits on sugar for yoghurt, fermenting agents, rennet, cheese drainers, cheese cloth, cheese-making accessories, measuring instruments, etc.

 2. SPL INTERNATIONAL LIMITED

  Обединеното кралство

  Предприятието SPL INTERNATIONAL LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Ellesmere Port, Обединеното кралство.

 3. F.X. WIENINGER GMBH

  Германия

  Предприятието F.X. WIENINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на bread yeasts, leaven, chemical and natural yeasts, и yeasts for the food and canning industry. Седалището му е в/ъв Passau, Германия.

 4. PATISFRANCE - PURATOS

  Франция

  Предприятието PATISFRANCE - PURATOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Плодове с ядки. Освен това развива дейност и в сферата на Мая и хранителни ферменти, wholesale organic foods, baking powder, Мая и хранителни ферменти, и flour. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

 5. FALA GMBH

  Германия

  Предприятието FALA GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на Сладкиши - полуготови, Сладкиши - полуготови, bakery products, leaven, и patisserie and pasta products. Седалището му е в/ъв Bühl, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA.

  Португалия

  Предприятието PROENOL INDUSTRIA BIOTECNOLOGICA LDA., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Canelas, Португалия.

 2. MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD.

  Турция

  Предприятието MACHLOG FOREIGN TRADE CO. LTD., e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. BIOAGRO SRL

  Италия

  Предприятието BIOAGRO SRL, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Thiene, Италия.

 4. ANGEL YEAST

  Китай

  Предприятието ANGEL YEAST, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Yichang, Китай.

 5. SACCO SYSTEM

  Италия

  Предприятието SACCO SYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на milk enzymes, milk enzymes for the food and canning industry, natural rennet in powder form, и household fermentation device. Седалището му е в/ъв Cadorago, Италия.

 1. LAFFORT ITALIA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LAFFORT ITALIA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на wine-making coadjuvants, products for wine-making, wine-making tannins, и enzymes. Седалището му е в/ъв Tortona, Италия.

 2. ISERNHÄGER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието ISERNHÄGER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Мая и хранителни ферменти, Automation of production sites, flavourings for the confectionery industry, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Isernhagen, Германия.

 1. BIOTEC FERMENTI S.R.L.

  Италия

  Предприятието BIOTEC FERMENTI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на milk enzymes, и natural rennet. Седалището му е в/ъв Cornegliano Laudense, Италия.

 2. CROP IBERICA SA

  Испания

  Предприятието CROP IBERICA SA, e Производител, и работи в сферата на Хранителни консерванти. Освен това развива дейност и в сферата на Нехранителни есенции и аромати, Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Нехранителни есенции и аромати, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Arganda, Испания.

 3. HABRE GMBH

  Германия

  Предприятието HABRE GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на bread yeasts, и leaven. Седалището му е в/ъв Düsseldorf, Германия.

 4. BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES

  Франция

  Предприятието BESTFOODS FRANCE INDUSTRIES, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Rueil Malmaison, Франция.

 5. PEYRE

  Франция

  Предприятието PEYRE, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Aumont Aubrac, Франция.

 6. ATECNOS

  Италия

  Предприятието ATECNOS, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Oderzo, Италия.

 7. LA FERME VIGNECOISE

  Франция

  Предприятието LA FERME VIGNECOISE, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Vignec, Франция.

 8. VORONEZHSKIE YEAST LLC

  Турция

  Предприятието VORONEZHSKIE YEAST LLC, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв ISTANBUL, Турция.

 1. ALGIST BRUGGEMAN

  Белгия

  Предприятието ALGIST BRUGGEMAN, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Gent, Белгия.

 2. BIOCEANE

  Франция

  Предприятието BIOCEANE, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв St Herblain, Франция.

 3. ACTIDIET

  Франция

  Предприятието ACTIDIET, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв La Broque, Франция.

 4. YEAST PLANT OJSC

  Беларус

  Предприятието YEAST PLANT OJSC, e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Minsk, Беларус.

 5. PE "SLAVUTYCH-TARA"

  Украйна

  Предприятието PE "SLAVUTYCH-TARA", e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Zaporozhye, Украйна.

 6. NATUREGE

  Франция

  Предприятието NATUREGE, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Jassans Riottier, Франция.

 7. MIELLERIE ESTIVAMIELS

  Франция

  Предприятието MIELLERIE ESTIVAMIELS, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Estivareilles, Франция.

 8. MADRAS

  Франция

  Предприятието MADRAS, и работи в сферата на Млечни продукти. Освен това развива дейност и в сферата на Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, Мая и хранителни ферменти, Готови ястия и деликатеси, Хранителни изделия и напитки - съставки, и Мая и хранителни ферменти. Седалището му е в/ъв Pertuis, Франция.

 9. LA PRIMAVERA S.R.L.

  Италия

  Предприятието LA PRIMAVERA S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на baking powder. Седалището му е в/ъв Ragusa, Италия.

 10. JOINT VENTURE " ODESSA YEAST "

  Украйна

  Предприятието JOINT VENTURE " ODESSA YEAST ", e Производител, и работи в сферата на Мая и хранителни ферменти. Освен това развива дейност и в сферата на bread yeasts, и foreign exports. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Мая и хранителни ферменти - Внос износ

Брой резултати

127 Фирми