• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • мека пшеница

Резултати за

Мека пшеница - Внос износ

 1. TERRA LLC

  Украйна

  Verified by europages badge

  Предприятието TERRA LLC, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Грис, Брашно и грис, Супи, Зърнени храни за закуска, Житни растения и зърнени храни, cereals, cereal semolinas, и oat cereal. Седалището му е в/ъв Pervomaysky, Украйна.

 2. LA FERME DU CHAILLOUE

  Франция

  Предприятието LA FERME DU CHAILLOUE, e Производител, и работи в сферата на Твърда пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на Мека пшеница, Мека пшеница, и hemp. Седалището му е в/ъв Saint Mard De Réno, Франция.

 3. EUXINE SEA TRADING

  Украйна

  Предприятието EUXINE SEA TRADING, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Земеделие - внос-износ, soft wheat flour, millet seeds, и split peas. Седалището му е в/ъв Chernomorsk, Украйна.

 4. CAPITAL TRADE GRAIN

  Полша

  Предприятието CAPITAL TRADE GRAIN, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на maize cereals, veneered wood, manufacturing of plywood, и Edible snails. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 5. GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L.

  Румъния

  Предприятието GLOBEMAR OPERATIONS S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на moisture absorption. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER

  Турция

  Предприятието UNORMAK DEGIRMEN FLOUR MILLING MACHINERY MANUFACTURER, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на брашно, Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника, Производство на брашно, и separators. Седалището му е в/ъв Konya, Турция.

 2. MASELIS

  Белгия

  Предприятието MASELIS, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на Зърнени храни за закуска, cerial flakes, Зърнени храни за закуска, и cereal middlings. Седалището му е в/ъв Roeselare, Белгия.

 3. ACTIVE INTERNATIONAL

  Турция

  Предприятието ACTIVE INTERNATIONAL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на Растителни мазнини, Бензин - горивни смеси за двигатели с вътрешно горене, Растителни мазнини, и Бензин - горивни смеси за двигатели с вътрешно горене. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. AGRO TRADE AGENCY

  Полша

  Предприятието AGRO TRADE AGENCY, e Multi-Category, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Растителни мазнини, Необработени растителни масла, sunflower oil, Земеделие - внос-износ, Растителни мазнини, и Необработени растителни масла. Седалището му е в/ъв Warsaw, Полша.

 5. ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB

  Швеция

  Предприятието ALLDENS MASKIN & KROSSMEKS AB, e Разпространител, и работи в сферата на Захар. Освен това развива дейност и в сферата на Мека пшеница, flour, animal feed, cereals, и Мека пшеница. Седалището му е в/ъв Gallivare, Швеция.

 1. AMG-KERNEL SRL

  Молдавия

  Предприятието AMG-KERNEL SRL, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на barley, и apples. Седалището му е в/ъв Soroca, Молдавия.

 2. MUZATO CORPORATION

  Канада

  Предприятието MUZATO CORPORATION, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на Маслодайни растения, buckwheat, Маслодайни растения, import and export of pulses, и mustard. Седалището му е в/ъв Toronto, Канада.

 1. ECLIES TRADE LLC

  Украйна

  Предприятието ECLIES TRADE LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на rape seeds. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 2. LINK-EXPO

  Германия

  Предприятието LINK-EXPO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Жито. Освен това развива дейност и в сферата на Мека пшеница, Напитки, Мека пшеница, sunflower oil, и Напитки. Седалището му е в/ъв Ebersburg, Германия.

 3. INTERVIDKONTRAKT LLC

  Украйна

  Предприятието INTERVIDKONTRAKT LLC, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на bran, barley, seed oil, и sugar. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 4. PETROHANDEL GMBH

  Германия

  Предприятието PETROHANDEL GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Маслодайни растения. Освен това развива дейност и в сферата на Житни растения и зърнени храни, Мека пшеница, Житни растения и зърнени храни, flax seeds, barley, и Мека пшеница. Седалището му е в/ъв Pforzheim, Германия.

 5. EDWIN STELL CORPORATION

  Украйна

  Предприятието EDWIN STELL CORPORATION, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на calcium carbonate, table salt, и sorghum. Седалището му е в/ъв Kiev, Украйна.

 6. GROUPE OROS

  Бруней Даруссалам

  Предприятието GROUPE OROS, e Multi-Category, и работи в сферата на Мека пшеница. Седалището му е в/ъв Cotonou, Бруней Даруссалам.

 7. SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş

  Турция

  Предприятието SERER IHR ITH INS OTM SANAYI A.Ş, e Търговец на едро, и работи в сферата на Диетичнa - хранa. Освен това развива дейност и в сферата на Мека пшеница, durum wheat, Sugar beet, Organic cane sugar, и Мека пшеница. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

 8. TARASIVSKIY MLYN

  Украйна

  Предприятието TARASIVSKIY MLYN, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на soft wheat flour. Седалището му е в/ъв Kyiv, Украйна.

 1. SARL L'ARTISAN DES SAVEURS

  Франция

  Предприятието SARL L'ARTISAN DES SAVEURS, e Производител, и работи в сферата на Производство на брашно. Освен това развива дейност и в сферата на Мека пшеница, flour, breadcrumbs, и Мека пшеница. Седалището му е в/ъв Ales, Франция.

 2. LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED

  Украйна

  Предприятието LITHUANIAN UKRAINIAN LIABILITY LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Седалището му е в/ъв Odessa, Украйна.

 3. ACCESAL-GRUP SRL

  Молдавия

  Предприятието ACCESAL-GRUP SRL, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на sinks, и apples. Седалището му е в/ъв Raionul Singerei, Молдавия.

 4. PODGORENI SRL

  Молдавия

  Предприятието PODGORENI SRL, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на apples, и maize. Седалището му е в/ъв Raionul Cantemir, Молдавия.

 5. KARMALIUK UA

  Украйна

  Предприятието KARMALIUK UA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на dried fruit. Седалището му е в/ъв Khmelnytskyi, Украйна.

 6. DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE

  о-в Гернси, британски Нормандски острови

  Предприятието DOKUMENTE REGISTRIERTE ONLINE, e Разпространител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на turkey roast, и double rooms up to 40 euros. Седалището му е в/ъв Mauerstetten, о-в Гернси, британски Нормандски острови.

 7. KUBA TRADE

  Украйна

  Предприятието KUBA TRADE, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Мека пшеница. Седалището му е в/ъв Dnipro, Украйна.

 8. HONARVAR TRADING CO.

  Иран

  Предприятието HONARVAR TRADING CO., e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Седалището му е в/ъв Shiraz, Иран.

 9. SARL AGRICOLE DE FAMILLE FERME DE LA MOUCHERE

  Франция

  Предприятието SARL AGRICOLE DE FAMILLE FERME DE LA MOUCHERE, e Производител, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на cereals, soya, и maize. Седалището му е в/ъв Saint-Cyr La Rosière, Франция.

 10. AGRIMONDO POLIZIANO SRL

  Италия

  Предприятието AGRIMONDO POLIZIANO SRL, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Мека пшеница. Освен това развива дейност и в сферата на clean room control certification. Седалището му е в/ъв Montepulciano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Мека пшеница - Внос износ

Брой резултати

39 Фирми