• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • месо и колбаси

Резултати за

Месо и колбаси - Внос износ

 1. LES FERMIERS D'ARGOAT

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието LES FERMIERS D'ARGOAT, e Търговец на едро, и работи в сферата на Яйца. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - внос-износ, Месо и колбаси, Пресни кокошки и пилета, Земеделие - внос-износ, Месо и колбаси, и Пресни кокошки и пилета. Седалището му е в/ъв Ploufragan, Франция.

 2. CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието CAN KIKU ARTESANOS DE LA CARNE, e Разпространител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Сирена, veal, pork, mutton, poultry meat, Сирена, hamburger, и BOTIFARRAS. Седалището му е в/ъв Sant Feliu De Guixols-Girona, Испания.

 3. JOKO GASTRONOMIE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието JOKO GASTRONOMIE, e Производител, и работи в сферата на Гастрономия - специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Занаятчийско изкуство, gastronomic product, Gastronomic products, pork, authentic recipes, deli meats, beef cold cuts, и dressed game products. Седалището му е в/ъв Lyon, Франция.

 4. GOLDEN MEAT SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието GOLDEN MEAT SRL, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ - агенти. Освен това развива дейност и в сферата на Замразени и дълбоко замразени меса, Месо и колбаси, beef, fresh beef, meats, Замразени и дълбоко замразени меса, fresh pork, meat processing, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Desenzano Del Garda, Италия.

 5. ILCO FOOD

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ILCO FOOD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Телешко - пресни меса, Дреболии, Говеждо - пресни меса, Телешко - пресни меса, Дреболии, и Говеждо - пресни меса. Седалището му е в/ъв Rungis Cedex, Франция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KOTLET SHOP

  България

  В месарски магазин Котлет уютът се среща с градския начин на живот и ви предлага едно по-различно място, където да решите дилемите какво да сготвите вкъщи. Котлет е модерна градска месарница, предлагаща освен голямо разнообразие прясно сурово месо, още богато меню от месни ястия.

 2. MARKET PRICE LTD

  България

  Покупко продажба на месо прясно и замразено. Конско бон филе.

 3. ERALIS BG

  България

  Eralis bg helal kesilmis kaliteli dana etlerinden urettigi kofte , burger, steak... Geleneksel lezzetleri market ve gastronomi toptan distiributorleri araciligi ile sofralariniza ulastiriyor

 4. AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL

  Италия

  Предприятието AGRIFOOD TOSCANA SOC. AGROALIMENTARE ARL, e Производител, и работи в сферата на Хранeнe - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, finocchiona, buffalo-milk mozzarellas, Месо и колбаси, и burrata cheese. Седалището му е в/ъв Barberino Di Mugello, Италия.

 5. COURTIN HERVOUET

  Франция

  Предприятието COURTIN HERVOUET, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, патешки дроб,гъши дроб, Месо и колбаси, Колбаси и осолени продукти, патешки дроб,гъши дроб, halal certification, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Rungis, Франция.

 1. HANS ADLER OHG

  Германия

  Предприятието HANS ADLER OHG, e Производител, и работи в сферата на Шунки. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Bonndorf, Германия.

 2. CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C.

  Италия

  Предприятието CR ONLINE SHOP S.N.C DI NICOLA CINI & C., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Marciano Della Chiana, Италия.

 1. JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO

  Испания

  Предприятието JAMONES Y EMBUTIDOS JUAN FERNÁNDEZ S.L. EL BIERZO, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Toral De Los Vados-León-España, Испания.

 2. SAN BONO SRL

  Италия

  Предприятието SAN BONO SRL, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Колбаси и осолени продукти, dressed mixed meat products, bacon, Колбаси и осолени продукти, и pork. Седалището му е в/ъв Ponte Dell'olio, Италия.

 3. BONSABOR

  Испания

  Предприятието BONSABOR, e Разпространител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Salamanca, Испания.

 4. WINDAU GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието WINDAU GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на Salamis, и Rillettes. Седалището му е в/ъв Harsewinkel, Германия.

 5. FRIGORIFICO ANDINO S.A

  Чили

  Предприятието FRIGORIFICO ANDINO S.A, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на frozen pork, и frozen beef. Седалището му е в/ъв Quilicura, Santiago,, Чили.

 6. ÁNGEL ARÉVALO

  Испания

  Предприятието ÁNGEL ARÉVALO, e Производител, и работи в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици. Освен това развива дейност и в сферата на Хладилни складове, Месо и колбаси, quartering room, Хладилни складове, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 7. POLSKAMP S.A.

  Полша

  Предприятието POLSKAMP S.A., e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на frozen bird meat, и turkey meat. Седалището му е в/ъв Wiązowna, Полша.

 8. EMBUTIDOS LEFRAMA

  Испания

  Предприятието EMBUTIDOS LEFRAMA, e Производител, и работи в сферата на Хранителни специалитети. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Tudela (navarra), Испания.

 1. NAVARRETINTO IBERICOS

  Испания

  Предприятието NAVARRETINTO IBERICOS, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Alcobendas-Madrid, Испания.

 2. Frigorífico Karmac Spa

  Чили

  Предприятието Frigorífico Karmac Spa, e Производител, и работи в сферата на Месодайни телета и говеда. Освен това развива дейност и в сферата на Прясно месо и пресни домашни птици, Месо и колбаси, Прясно месо и пресни домашни птици, boned meat, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Santiago, Чили.

 3. FARMA ELAKRE VAMPOULAS CHRISTOS & SIA O.E

  Гърция

  Предприятието FARMA ELAKRE VAMPOULAS CHRISTOS & SIA O.E, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Trikala, Гърция.

 4. EMBUTIDOS HOMPANERA

  Испания

  Предприятието EMBUTIDOS HOMPANERA, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв León, Испания.

 5. NATURDARM IMPORT-EXPORT MOHSEN RAHMANI

  Германия

  Предприятието NATURDARM IMPORT-EXPORT MOHSEN RAHMANI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Sinsheim, Германия.

 6. FRESH CONCEPT

  Белгия

  Предприятието FRESH CONCEPT, e Разпространител, и работи в сферата на Месна разфасовка. Освен това развива дейност и в сферата на Месо и колбаси, Food packaging, Packaging for meat, и Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Marcinelle, Белгия.

 7. NUTRIALIZ, LDA

  Португалия

  Предприятието NUTRIALIZ, LDA, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на regional salamis, fresh meats, cooked meats export, и sausages. Седалището му е в/ъв Leiria, Португалия.

 8. LEEMPUT JOS

  Белгия

  Предприятието LEEMPUT JOS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Месо и колбаси. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale fresh meats. Седалището му е в/ъв Tienen, Белгия.

 9. CILLO SRL

  Италия

  Предприятието CILLO SRL, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Airola, Италия.

 10. EMBUTIDOS ELE

  Испания

  Предприятието EMBUTIDOS ELE, e Производител, и работи в сферата на Месо и колбаси. Седалището му е в/ъв Zamora, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Месо и колбаси - Внос износ

Брой резултати

10 893 Фирми