• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • метал - прибори за ядене

Резултати за

Метал - прибори за ядене - Внос износ

 1. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

  Германия

  Предприятието WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, e Производител, и работи в сферата на Електродомакински уреди - малки уреди. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кафе-машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ножарски изделия за домашно ползване, Метал - прибори за ядене, Професионални кафе-машини, Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника, Ножарски изделия за домашно ползване, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Geislingen/steige, Германия.

 2. SAS DUBOST COLAS PRADEL

  Франция

  Предприятието SAS DUBOST COLAS PRADEL, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, knives, pizza knives, Stainless steel and table cutlery, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Viscomtat, Франция.

 3. FESCER

  Турция

  Предприятието FESCER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Инокс - прибори, kitchen items, и Инокс - прибори. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. W. NUSSER GMBH

  Германия

  Предприятието W. NUSSER GMBH, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, Климатици за превозни средства, Промишлено отопление - инсталации и техника, Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, Климатици за превозни средства, и Промишлено отопление - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Neusäß, Германия.

 5. PALAMIANAKIS

  Гърция

  Предприятието PALAMIANAKIS, e Производител, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на hunting knives, и cutlery. Седалището му е в/ъв Irakleio, Гърция.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH

  Германия

  Предприятието TOROFLEX SCHLEIFMITTEL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Ножарски изделия за домашно ползване, Минерали, Ножарски изделия за домашно ползване, и Минерали. Седалището му е в/ъв Bindlach, Германия.

 2. KYUSYOKU KIKAKUTAI

  Япония

  Предприятието KYUSYOKU KIKAKUTAI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на japanese, и green tea. Седалището му е в/ъв Yokohama, Япония.

 3. PINDER BROTHERS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието PINDER BROTHERS LTD, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, Калай - прибори за ядене, Метал - прибори за ядене, и Калай - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Sheffield, Обединеното кралство.

 4. ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA

  Португалия

  Предприятието ARMAZENS DE LOUCAS E VIDROS DE CEDOFEITA, LDA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, Кухненски прибори, Метал - прибори за ядене, и Кухненски прибори. Седалището му е в/ъв Porto, Португалия.

 5. WILKENS & SÖHNE GMBH

  Германия

  Предприятието WILKENS & SÖHNE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Bremen, Германия.

 1. NINGBO TUNER TRADING CO., LTD

  Китай

  Предприятието NINGBO TUNER TRADING CO., LTD, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Yuyao, Китай.

 2. APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V.

  Холандия

  Предприятието APELDOORNSE MESSENFABRIEK AMEFA B.V., e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Apeldoorn, Холандия.

 1. STYLE ART COLLECTIONS

  Индия

  Предприятието STYLE ART COLLECTIONS, e Производител, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв MORADABAD, Индия.

 2. STAWARZ TECHNOLOGY

  Полша

  Предприятието STAWARZ TECHNOLOGY, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Tczów, Полша.

 3. INKUG S.L.IDURGO

  Испания

  Предприятието INKUG S.L.IDURGO, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Gernika, Испания.

 4. CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER

  Португалия

  Предприятието CHROMOLITE CUTELARIAS - MARCA DALPER, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метал - прибори за ядене, и Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Guimarães, Португалия.

 5. GREEN HILLS ENTERPRISES

  Пакистан

  Предприятието GREEN HILLS ENTERPRISES, e Производител, и работи в сферата на Метал - прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Wazirabad, Пакистан.

 6. HGS - BESTECKFABRIK HERBERT GOSEBRINK

  Германия

 7. BREDERO PRICE COATERS LIMITED

  Обединеното кралство

 8. FABENI

  Италия

 1. WALTER TH.HENNECKE GMBH

  Германия

  Предприятието WALTER TH.HENNECKE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Стомани и метали - машинно обработване, Щамповане на стомани и метали, Метални домакински принадлежности, Стомани и метали - машинно обработване, и Щамповане на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Neustadt, Германия.

 2. ALWE GESCHWISTER WEISBENDER UG

  Германия

  Предприятието ALWE GESCHWISTER WEISBENDER UG, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Тръби - цветни метали, Метални домакински принадлежности, и Тръби - цветни метали. Седалището му е в/ъв Hillscheid, Германия.

 3. PALETTEN SERVICE RÖMERBERG GMBH

  Германия

  Предприятието PALETTEN SERVICE RÖMERBERG GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Жици и кабели от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Жици и кабели от цветни метали, Метални домакински принадлежности, Прибори за ядене, Жици и кабели от цветни метали, Метални домакински принадлежности, и Прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Römerberg, Германия.

 4. ERICH VETTER GBR

  Германия

  Предприятието ERICH VETTER GBR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нарязване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Брави, резета и ключове, Метални домакински принадлежности, Прибори за ядене, Брави, резета и ключове, Метални домакински принадлежности, и Прибори за ядене. Седалището му е в/ъв Iserlohn, Германия.

 5. LASERTEC S.R.L.

  Италия

  Предприятието LASERTEC S.R.L., e Подизпълнител, и работи в сферата на Очила, рамки и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, Промишлено гравиране върху стомани и метали, Прибори за ядене, и Промишлено гравиране върху стомани и метали. Седалището му е в/ъв Pieve Di Cadore, Италия.

 6. GÖTZ FEINBLECHTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието GÖTZ FEINBLECHTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Стомани и метали - формоване и нарязване, Метални домакински принадлежности, и Стомани и метали - формоване и нарязване. Седалището му е в/ъв Aglasterhausen, Германия.

 7. BRABANTIA S&L BELGIUM

  Белгия

  Предприятието BRABANTIA S&L BELGIUM, e Производител, и работи в сферата на Метални домакински принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Прибори за ядене, Стомани и метали - формоване и нарязване, Прибори за ядене, Стомани и метали - формоване и нарязване, cooking plant and equipment for the food and preserves industry, и drying chambers. Седалището му е в/ъв Overpelt, Белгия.

 8. PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN

  Германия

  Предприятието PREFA GMBH ALU-DÄCHER UND FASSADEN, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Покривни обшивки от цветни метали, Метални домакински принадлежности, и Покривни обшивки от цветни метали. Седалището му е в/ъв Wasungen, Германия.

 9. SURFACE TECHNOLOGY PLC

  Обединеното кралство

  Предприятието SURFACE TECHNOLOGY PLC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Метални домакински принадлежности, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Метални домакински принадлежности, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Coventry, Обединеното кралство.

 10. AUXILIAR DE LA INDUSTRIA MECANICA SA

  Испания

  Предприятието AUXILIAR DE LA INDUSTRIA MECANICA SA, e Производител, и работи в сферата на Прибори за ядене. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Метални домакински принадлежности, Фрезоване на стомани и метали, Струговане на стомани и метали, Автоматизация - инсталации и съоръжения, Метални домакински принадлежности, и Фрезоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Arganda, Испания.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Метал - прибори за ядене - Внос износ

Брой резултати

75 Фирми