• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • металически стълбове

Резултати за

Металически стълбове - Внос износ

 1. BALKAN LIGHT EXPORT LTD

  България

  Балкан Лайкт Експорт е фирма която реагира адекватно на нуждите на световният пазар , а именно с висококачественни и разнообразни осветителни тела .Фирмата работи на три континета и има над 100 постоянни клиента от различни държави. Алуминиевите и чугунени отливки производство на нашата фирма са на най високо ниво и са сертифицирани според всички изисквания на пазара.Отделът за разработки на осветителни тела е един от най добрите на световно ниво. Работим с най добрите доставчици на суровини в бранша.Капацитетът на фирмата е около 600 тона чугунени отливки и около 50 тона алуминиеви отливки на месец.В сектора на фенеростроенето капацитет ни е до 5000 осветителни тела на месец. Производството е на 99.9% българско.Изработването на осветителните тела става под строгият контрол на специализиран екип на фирмата подготвен в чужбина да работи по най новите технологии.Балкан Лайкт Експорт е единственната фирма в България , която разполага с най голямата гама осветителни тела и с най голям капацитет за тяхното производство.

 2. ART PARK

  България

  Стълбовете на Арт Парк могат да бъдат произведени според ваш собствен проект, с размерите и височината, които предпочитате. Нашите стълбове са горещо поцинковани спрямо множество международни стандартни, което ги прави максимално устойчиви на външни условия и климатични промени. В Арт Парк добре знаем, че подобна инвестиция се прави в дългосрочен план, за това всички метални стълбове са горещо поцинковани и са с гаранция от 25 години!

 3. VIGNA TECH S.R.L.S

  Италия

  Предприятието VIGNA TECH S.R.L.S, e Производител, и работи в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, Инсталации и съоръжения за лозарството, Металически стълбове, и Инсталации и съоръжения за лозарството. Седалището му е в/ъв Canelli, Италия.

 4. INOXHERO

  Италия

  Предприятието INOXHERO, e Производител, и работи в сферата на Металически стълбове. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, anchorages, Земеделие - инсталации и съоръжения, accessories for vine planting, и Wire forming. Седалището му е в/ъв Torbole Casaglia, Италия.

 5. TECA SRL

  Италия

  Предприятието TECA SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Металически стълбове. Освен това развива дейност и в сферата на steel poles. Седалището му е в/ъв San Dona Di Piave, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EBM

  Белгия

  Предприятието EBM, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, Метални вани, Металически стълбове, metal warping, Метални вани, и tippers. Седалището му е в/ъв Quievrain, Белгия.

 2. STAHLBAU GÖTZ OHG

  Германия

  Предприятието STAHLBAU GÖTZ OHG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Brensbach, Германия.

 3. STK METALL

  Люксембург

  Предприятието STK METALL, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кули, Металически стълбове, Метални стълби, Метални кули, Металически стълбове, mechanical constructions, и Метални стълби. Седалището му е в/ъв Niederanven, Люксембург.

 4. WISECOM GROUP BV

  Белгия

  Предприятието WISECOM GROUP BV, e Разпространител, и работи в сферата на Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Lontzen, Белгия.

 5. RAMELET S.A.

  Швейцария

  Предприятието RAMELET S.A., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални пилони, Метални кули, Метални хангари - желязо и стомана, Металически стълбове, Метални пилони, Метални кули, Метални хангари - желязо и стомана, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Lausanne, Швейцария.

 1. AZIB - SISTEMAS E SERVIÇOS

  Португалия

  Предприятието AZIB - SISTEMAS E SERVIÇOS, e Производител, и работи в сферата на Металически стълбове. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлена кинкалерия, Промишлена кинкалерия, electrowelded pylons, и electrowelded pipes. Седалището му е в/ъв Águeda, Португалия.

 2. HMK ELK AYD SIST A.Ş

  Турция

  Предприятието HMK ELK AYD SIST A.Ş, e Производител, и работи в сферата на Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Menderes, Турция.

 1. POSVID

  Испания

  Предприятието POSVID, и работи в сферата на Металически стълбове. Освен това развива дейност и в сферата на poles, wire, и stretchers. Седалището му е в/ъв Huarte-Navarra, Испания.

 2. EUROPOLES GMBH & CO. KG.

  Германия

  Предприятието EUROPOLES GMBH & CO. KG., и работи в сферата на Металически стълбове. Освен това развива дейност и в сферата на Метални пилони, Пилони за знамена, Мачти, Метални пилони, Пилони за знамена, и Мачти. Седалището му е в/ъв Neumarkt, Германия.

 3. SUN ROESTVASTSTAAL B.V.

  Холандия

  Предприятието SUN ROESTVASTSTAAL B.V., e Производител, и работи в сферата на Формоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални стълби, Строителство на промишлени сгради, Металически стълбове, Метални стълби, Строителство на промишлени сгради, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Bemmel, Холандия.

 4. B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието B. & K. STEELWORK FABRICATIONS LTD, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални кули, Металически стълбове, Метални мостове, Метални кули, Металически стълбове, и Метални мостове. Седалището му е в/ъв Belper, Обединеното кралство.

 5. LANDINI S.R.L.

  Италия

  Предприятието LANDINI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метални пилони. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, steel poles, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Legnano, Италия.

 6. REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES

  Швейцария

  Предприятието REBORD CONSTRUCTIONS METALLIQUES, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални пилони, Металически стълбове, Метални хангари - желязо и стомана, Метални кули, Метални пилони, Металически стълбове, Метални хангари - желязо и стомана, и Метални кули. Седалището му е в/ъв Sion, Швейцария.

 7. PONDI ROSA

  Италия

  Предприятието PONDI ROSA, e Производител, и работи в сферата на Метални пилони. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, vineyard poles, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Mercato Saraceno, Италия.

 8. CI. EMME. S.N.C.

  Италия

  Предприятието CI. EMME. S.N.C., e Производител, и работи в сферата на Огради и портали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални пилони, Металически стълбове, Метални пилони, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Sommariva Perno, Италия.

 1. TECNOTORRI S.R.L.

  Италия

  Предприятието TECNOTORRI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метални пилони. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

 2. RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C.

  Италия

  Предприятието RINALDI COMBUSTIBILI DI RINALDI MARINO & C. S.N.C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Метални пилони, Металически стълбове, Метални пилони, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Cervarese Santa Croce, Италия.

 3. MOLLIFICIO BORTOLUSSI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MOLLIFICIO BORTOLUSSI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Пружини. Освен това развива дейност и в сферата на Земеделие - инсталации и съоръжения, Металически стълбове, Земеделие - инсталации и съоръжения, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Fiume Veneto, Италия.

 4. MEESE INTERNATIONAL GMBH

  Германия

  Предприятието MEESE INTERNATIONAL GMBH, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Bergisch Gladbach, Германия.

 5. POSTEMEL SL

  Испания

  Предприятието POSTEMEL SL, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Sevilla, Испания.

 6. CAPARDONI & C. S.R.L.

  Италия

  Предприятието CAPARDONI & C. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Метални капсули. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, Тапи и капачки от пластмасова материя, Металически стълбове, и Тапи и капачки от пластмасова материя. Седалището му е в/ъв Gorgonzola, Италия.

 7. GIBARD PASCAL

  Франция

  Предприятието GIBARD PASCAL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Металически стълбове. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Метални кули, Строителство на промишлени сгради, и Метални кули. Седалището му е в/ъв Nouzerines, Франция.

 8. PETRUCCI - PALI S.R.L.

  Италия

  Предприятието PETRUCCI - PALI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, и Металически стълбове. Седалището му е в/ъв Tavoleto (Pu), Италия.

 9. DITTA BUFFA ANTONINA

  Италия

  Предприятието DITTA BUFFA ANTONINA, и работи в сферата на Метални пилони. Освен това развива дейност и в сферата на Металически стълбове, Огради, Металически стълбове, и Огради. Седалището му е в/ъв Olbia, Италия.

 10. KS ELECTRO LLC

  Украйна

  Предприятието KS ELECTRO LLC, e Производител, и работи в сферата на Металически стълбове. Освен това развива дейност и в сферата на traffic light poles. Седалището му е в/ъв Mykolaiv, Украйна.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Металически стълбове - Внос износ

Брой резултати

63 Фирми