• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • метални контейнери

Резултати за

Метални контейнери - Внос износ

 1. FRANCE FIL INTERNATIONAL

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието FRANCE FIL INTERNATIONAL, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Trolleys, metal containers for the wine-growing industry, manufacturer of roll cages, manufacturer of nestable roll cages, logistics roll cages, roll carts for meat, roll cages with drawers, containers for storing wine bottles, и Metal containers on castors. Седалището му е в/ъв Saint Clement Des Levees, Франция.

 2. ECONOX

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ECONOX, e Производител, и работи в сферата на Контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Метални контейнери, и Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Bierne, Франция.

 3. RAINBOW CONTAINERS GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието RAINBOW CONTAINERS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Apensen, Германия.

 4. FILMEC

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието FILMEC, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални контейнери, и Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Lezzeno, Италия.

 5. ALBERT CHRIST GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ALBERT CHRIST GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Unterschneidheim, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието KNAUSS RAUMSYSTEME GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Bächingen, Германия.

 2. TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието TILLMANN VERPACKUNGEN GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Mühlheim, Германия.

 3. UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието UNITEC SPEZIALTRANSPORTE GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Bad Sassendorf, Германия.

 4. ITALIANA CONTENITORI SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието ITALIANA CONTENITORI SRL, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на laundry trolleys, containers for collecting and recycling waste, metal containers, industrial containers, containers for industrial laundries, collapsible containers, roll containers, mesh containers, и trolleys. Седалището му е в/ъв Giaveno, Италия.

 5. KOM EOOD

  България

  произвежда скип контейнери по дин30720 от 1-10куб.м, металнимрежести и бокс палети включително и сгъваеми такива, метални тръбни рамкови скелета, регулеруеми по височина мобилни скелета, други детайли и изделия използвани в строителството.Произвежда клап гитер боксове за БМВ, даймлер, фолцваген, строителни колички и др.

 1. COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH

  Германия

  Предприятието COIN CONTAINER INSPIRATION GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Контейнери, Контейнери, containers for warehousing and storage, containerised transport, и site hut. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 2. RAPMET SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието RAPMET SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Огради и портали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални контейнери, gratings, steel structural work, Метални контейнери, и metal containers. Седалището му е в/ъв Klodzko, Полша.

 1. CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Австрия

  Предприятието CONTAINEX CONTAINER- HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., e Търговец на едро, и работи в сферата на Контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Метални контейнери, Строителни подслони и навеси, Контейнерни транспортни системи, Метални контейнери, Строителни подслони и навеси, Контейнерни транспортни системи, и wc containers. Седалището му е в/ъв Wiener Neudorf, Австрия.

 2. BOHET FILS

  Белгия

  Предприятието BOHET FILS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Складиране и събиране на отпадъци - техника, outdoor installations, container hire, trimming, и Складиране и събиране на отпадъци - техника. Седалището му е в/ъв Vottem-Herstal, Белгия.

 3. GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA

  Португалия

  Предприятието GAMADARIC - INDÚSTRIA DE PRODUTOS METÁLICOS, LDA, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Laser cutting, Metal welding, cold stamping of metal, и painting of metals. Седалището му е в/ъв Cesar, Португалия.

 4. NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI.

  Турция

  Предприятието NERI MAKINA MÜH. SAN. VE TIC. LTD. ŞTI., e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 5. LLC "RIN LTD"

  Украйна

  Предприятието LLC "RIN LTD", e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Готови метални изделия, all types of framework, construction of framework, metal packaging, и Готови метални изделия. Седалището му е в/ъв Zaporozhye, Украйна.

 6. GRUPO CODESA COMPACSA, S.L.

  Испания

  Предприятието GRUPO CODESA COMPACSA, S.L., e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, Блиндирани врати и промишлени противопожарни препятствия, garbage compactors, Уреди за пресоване и смилане на отпадъци, и Блиндирани врати и промишлени противопожарни препятствия. Седалището му е в/ъв Castellar Del Valles, Испания.

 7. BSI PM ENGINEERING

  Франция

  Предприятието BSI PM ENGINEERING, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Bobigny Cedex, Франция.

 8. SANIMOBEL, S.A.

  Испания

  Предприятието SANIMOBEL, S.A., e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на refuse containers, urban furnishings, и Container. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 1. CHT CONTAINER GMBH

  Германия

  Предприятието CHT CONTAINER GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Beverstedt, Германия.

 2. CONTEK IBC-SERVICE GMBH

  Германия

  Предприятието CONTEK IBC-SERVICE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Ellrich, Германия.

 3. COMO ANLAGENTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието COMO ANLAGENTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Oberhausen, Германия.

 4. CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH

  Германия

  Предприятието CONTAINERTRANSPORTE WESSELER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Melle, Германия.

 5. AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH

  Германия

  Предприятието AIR-SONIC GESELLSCHAFT ZUR LUFTREINHALTUNG UND LÄRMBEKÄMPFUNG MBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Sinntal, Германия.

 6. ZUH LOBO

  Полша

  Предприятието ZUH LOBO, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Containers, Dumptrucks, Accessories for forklifts, и Metal tipping bins. Седалището му е в/ъв Zwolen, Полша.

 7. BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S.

  Турция

  Предприятието BEYDEMIR SAC PROFIL SAN. TIC. A.S., e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 8. SUMAL SLU

  Испания

  Предприятието SUMAL SLU, e Производител, и работи в сферата на Индустриални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на Метални контейнери, metal cages, и Метални контейнери. Седалището му е в/ъв Rubi, Испания.

 9. AVILON

  Украйна

  Предприятието AVILON, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на counter displays. Седалището му е в/ъв Dnipro, Украйна.

 10. LA NUOVA SANSONE SRL

  Италия

  Предприятието LA NUOVA SANSONE SRL, e Производител, и работи в сферата на Метални контейнери. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel containers for wine, stainless steel containers for honey, и stainless steel containers for oil. Седалището му е в/ъв Lecce, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Метални контейнери - Внос износ

Брой резултати

366 Фирми