Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • метални покривни обшивки

Резултати за

Метални покривни обшивки - Внос износ

 1. SORBA GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието SORBA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Schöningen, Германия.

 2. CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L.

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Metal doors, metal doors, POSTS, fencing, FENCES, и RAILINGS. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 3. HELDT BAUELEMENTE

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HELDT BAUELEMENTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Dinslaken, Германия.

 4. SUMACE S.A.

  Испания

  Предприятието SUMACE S.A., e Производител, и работи в сферата на Пердета. Освен това развива дейност и в сферата на Кепенци с процепи, Метални покривни обшивки, Кепенци с процепи, Метални покривни обшивки, и folding doors. Седалището му е в/ъв Fornells De La Selva-Girona, Испания.

 5. CORATEC AG

  Швейцария

  Предприятието CORATEC AG, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Gunzgen, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. NICOLLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието NICOLLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Метални покривни обшивки, continuous façades, и aluminium frame. Седалището му е в/ъв Colceresa, Италия.

 2. AR-GEN METAL

  Турция

  Предприятието AR-GEN METAL, e Производител, и работи в сферата на Перфориране на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Метални мрежи, Метални покривни обшивки, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Метални мрежи, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 3. PROMALLAS IND ESPAÑA

  Испания

  Предприятието PROMALLAS IND ESPAÑA, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Огради, Огради, steel barriers, electrowelded grilles, и metal meshing for fencing. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 4. TREFILERIA ALISEDA SL

  Испания

  Предприятието TREFILERIA ALISEDA SL, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, wiring, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, ferrous metal barbed wire, и Metal fences. Седалището му е в/ъв Aliseda-Cáceres, Испания.

 5. FORTEMA SL

  Испания

  Предприятието FORTEMA SL, и работи в сферата на Огради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, fencing, metal meshing for fencing, Метални покривни обшивки, и Metal fences. Седалището му е в/ъв Los Quiles (malagon)-Ciudad Real, Испания.

 1. VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA

  Испания

  Предприятието VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на metal fences, и fences. Седалището му е в/ъв Briviesca, Испания.

 2. POHL METAL SYSTEMS GMBH

  Германия

  Предприятието POHL METAL SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на panel finishing, Expanded metal, и metal facades. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 1. FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ

  Испания

  Предприятието FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Alcoi, Испания.

 2. IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH

  Германия

  Предприятието IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Oberthal, Германия.

 3. MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS

  Германия

  Предприятието MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Dürnau, Германия.

 4. MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

 5. MONTANA BAUSYSTEME AG

  Швейцария

  Предприятието MONTANA BAUSYSTEME AG, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Acoustic ceilings, и corrugated sheet metal. Седалището му е в/ъв Villmergen, Швейцария.

 6. ETS PRET

  Франция

  Предприятието ETS PRET, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Стомани и метали - машинно обработване, metal warping, metal roofing, Метални покривни обшивки, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Jaunay-Clan, Франция.

 7. VIDRIOSYSTEM

  Испания

  Предприятието VIDRIOSYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Humanes De Madrid, Испания.

 8. FEILMEIER AG

  Германия

  Предприятието FEILMEIER AG, e Търговец на едро, и работи в сферата на Неизчерпаеми енергийни ресурси. Освен това развива дейност и в сферата на Нагъната ламарина от черни метали, Метални покривни обшивки, Покривни обшивки от цветни метали, Водопроводни и канализационни инсталации, Нагъната ламарина от черни метали, Метални покривни обшивки, Покривни обшивки от цветни метали, и Водопроводни и канализационни инсталации. Седалището му е в/ъв Osterhofen, Германия.

 1. MABILUX

  Люксембург

  Предприятието MABILUX, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Индустриално поддържане, Покривни конструкции - строителни работи, Метални покривни обшивки, Индустриално поддържане, metal warping, и Покривни конструкции - строителни работи. Седалището му е в/ъв Dippach, Люксембург.

 2. SETIP BELGIUM

  Белгия

  Предприятието SETIP BELGIUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни конструкции - строителни работи, Метални покривни обшивки, Покривни конструкции - строителни работи, earthmoving work, Метални покривни обшивки, и construction of public buildings. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 3. CERRAMIENTOS ALBACETE

  Испания

  Предприятието CERRAMIENTOS ALBACETE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на fences. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 4. HUSSOR ERECTA

  Франция

  Предприятието HUSSOR ERECTA, e Производител, и работи в сферата на Строителни обекти - оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Метални покривни обшивки, Строителство на промишлени сгради, i-beams, trestles, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Lapoutroie, Франция.

 5. SAS GIRAUD CONSTRUCTION

  Франция

  Предприятието SAS GIRAUD CONSTRUCTION, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, Стомани и метали - машинно обработване, Метални покривни обшивки, Монтаж и демонтаж на промишлени инсталации, metal structural work, Стомани и метали - машинно обработване, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Portet-Sur-Garonne, Франция.

 6. BATIMENT SERVICE

  Франция

  Предприятието BATIMENT SERVICE, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Locksmithing, metal structural work, Blanket, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Thaon-Les-Vosges Cedex, Франция.

 7. ETS ROSE

  Белгия

  Предприятието ETS ROSE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Покривни конструкции - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, Метални покривни обшивки, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, covering design, и self-supporting intermediate floor. Седалището му е в/ъв Florennes, Белгия.

 8. ATELIERS PHILIPPE JOWA

  Белгия

  Предприятието ATELIERS PHILIPPE JOWA, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, Метални покривни обшивки, Метални стълби, Строителство на промишлени сгради, metal warping, Метални покривни обшивки, и Метални стълби. Седалището му е в/ъв Cerexhe-Heuseux, Белгия.

 9. POLYPROFILS SA

  Франция

  Предприятието POLYPROFILS SA, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Meyzieu, Франция.

 10. GALVAKIT

  Франция

  Предприятието GALVAKIT, e Производител, и работи в сферата на Леки метални носещи конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, Метални покривни обшивки, Лека метална конструкция, metal structural work, Метални покривни обшивки, и metal locksmithing. Седалището му е в/ъв Saint-Omer, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Метални покривни обшивки - Внос износ

Брой резултати

197 Фирми