• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • метални покривни обшивки

Резултати за

Метални покривни обшивки - Внос износ

 1. SORBA GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието SORBA GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Schöningen, Германия.

 2. CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L.

  Испания

  Verified by europages badge

  Предприятието CYVECAR VALLAS Y CERCADOS S. L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Metal doors, metal doors, POSTS, fencing, FENCES, и RAILINGS. Седалището му е в/ъв Zaragoza, Испания.

 3. HELDT BAUELEMENTE

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието HELDT BAUELEMENTE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Dinslaken, Германия.

 4. SUMACE S.A.

  Испания

  Предприятието SUMACE S.A., e Производител, и работи в сферата на Пердета. Освен това развива дейност и в сферата на Кепенци с процепи, Метални покривни обшивки, Кепенци с процепи, Метални покривни обшивки, и folding doors. Седалището му е в/ъв Fornells De La Selva-Girona, Испания.

 5. CORATEC AG

  Швейцария

  Предприятието CORATEC AG, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Gunzgen, Швейцария.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. NICOLLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието NICOLLI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Фасадна облицовка. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Метални покривни обшивки, continuous façades, и aluminium frame. Седалището му е в/ъв Colceresa, Италия.

 2. AR-GEN METAL

  Турция

  Предприятието AR-GEN METAL, e Производител, и работи в сферата на Перфориране на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Метални мрежи, Метални покривни обшивки, Сплав, разширяваща се при застиване - ламарина, Метални мрежи, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 3. TREFILERIA ALISEDA SL

  Испания

  Предприятието TREFILERIA ALISEDA SL, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, wiring, Машини за изтегляне на тел и обработка на металите за тел, ferrous metal barbed wire, и Metal fences. Седалището му е в/ъв Aliseda-Cáceres, Испания.

 4. FORTEMA SL

  Испания

  Предприятието FORTEMA SL, и работи в сферата на Огради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, fencing, metal meshing for fencing, Метални покривни обшивки, и Metal fences. Седалището му е в/ъв Los Quiles (malagon)-Ciudad Real, Испания.

 5. PROMALLAS IND ESPAÑA

  Испания

  Предприятието PROMALLAS IND ESPAÑA, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Огради, Огради, steel barriers, electrowelded grilles, и metal meshing for fencing. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 1. VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA

  Испания

  Предприятието VAN-MERKSTEIJN FENCING SYSTEMS IBÉRICA, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на metal fences, и fences. Седалището му е в/ъв Briviesca, Испания.

 2. IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH

  Германия

  Предприятието IBV INDUSTRIEBAUTEN-VERKLEIDUNGS GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Oberthal, Германия.

 1. FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ

  Испания

  Предприятието FRANCESC CARBONELL I VICÈNÇ, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Alcoi, Испания.

 2. MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS

  Германия

  Предприятието MAXCON GMBH ARCHITECTURAL PRODUCTS, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Dürnau, Германия.

 3. POHL METAL SYSTEMS GMBH

  Германия

  Предприятието POHL METAL SYSTEMS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на panel finishing, Expanded metal, и metal facades. Седалището му е в/ъв Köln, Германия.

 4. MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието MUNDAL FENSTER- U. FASSADEN-TECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Ehingen, Германия.

 5. MONTANA BAUSYSTEME AG

  Швейцария

  Предприятието MONTANA BAUSYSTEME AG, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Acoustic ceilings, и corrugated sheet metal. Седалището му е в/ъв Villmergen, Швейцария.

 6. METECNO

  Франция

  Предприятието METECNO, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Miranda De Ebro, Франция.

 7. DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN

  Германия

  Предприятието DESIGNFACTORY GMBH INNOVATIVE METALLOBERFLÄCHEN AUF EDELSTAHL, ALUMINIUM UND ANDEREN METALLEN, e Multi-Category, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Полировка на стомани и метали, stainless steel, mirror polish, metal polishing, и Полировка на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Sachsenheim, Германия.

 8. PRODUITS MAULER

  Франция

  Предприятието PRODUITS MAULER, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Железария, Метални покривни обшивки, Panels, parquet, и Железария. Седалището му е в/ъв Soultz, Франция.

 1. ETS PRET

  Франция

  Предприятието ETS PRET, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Стомани и метали - машинно обработване, metal warping, metal roofing, Метални покривни обшивки, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Jaunay-Clan, Франция.

 2. DUVAL COUVERTURES

  Франция

  Предприятието DUVAL COUVERTURES, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Херметичност и изолация - предприемачи, Сградова покривка - строителни работи, Херметичност и изолация - предприемачи, Сградова покривка - строителни работи, и windows for roofs. Седалището му е в/ъв Lomme, Франция.

 3. POLYPROFILS SA

  Франция

  Предприятието POLYPROFILS SA, e Производител, и работи в сферата на Профили и прътове от черни метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Meyzieu, Франция.

 4. SAS HEMERY LOUIS

  Франция

  Предприятието SAS HEMERY LOUIS, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Уплътнителни съединения, metal warping, Метални покривни обшивки, waterproofing, и Уплътнителни съединения. Седалището му е в/ъв St Nicolas De Redon, Франция.

 5. SETIP BELGIUM

  Белгия

  Предприятието SETIP BELGIUM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни конструкции - строителни работи, Метални покривни обшивки, Покривни конструкции - строителни работи, earthmoving work, Метални покривни обшивки, и construction of public buildings. Седалището му е в/ъв Bruxelles, Белгия.

 6. ABRIS FRANCE SOULAGNET

  Франция

  Предприятието ABRIS FRANCE SOULAGNET, e Производител, и работи в сферата на Строителни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Материали за покривни конструкции, insulated shed, Метални покривни обшивки, и Материали за покривни конструкции. Седалището му е в/ъв Vielle Tursan, Франция.

 7. SERMECA STÉPHANOISE

  Франция

  Предприятието SERMECA STÉPHANOISE, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Леки метални носещи конструкции, Метални покривни обшивки, Леки метални носещи конструкции, metal structural work, Метални покривни обшивки, и Blanket. Седалището му е в/ъв LA RICAMARIE, Франция.

 8. CERRAJERÍA ESLAMY, SL

  Испания

  Предприятието CERRAJERÍA ESLAMY, SL, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Освен това развива дейност и в сферата на Гаражни врати, metal structural work, Гаражни врати, Aluminium joinery, и aluminum doors. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 9. VIDRIOSYSTEM

  Испания

  Предприятието VIDRIOSYSTEM, e Производител, и работи в сферата на Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Humanes De Madrid, Испания.

 10. EQUATION

  Франция

  Предприятието EQUATION, e Производител, и работи в сферата на Огъване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покривни обшивки, Blanket, waterproofing, и Метални покривни обшивки. Седалището му е в/ъв Cournon D'auvergne, Франция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Метални покривни обшивки - Внос износ

Брой резултати

198 Фирми