• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • метални покрития за стоманобетон

Резултати за

Метални покрития за стоманобетон - Внос износ

 1. MACHMER DRAHT GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието MACHMER DRAHT GMBH, e Производител, и работи в сферата на Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Radevormwald, Германия.

 2. FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието FRIEDRICH SIGMUND DRAHTWARENFABRIK GMBH, e Разпространител, и работи в сферата на Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Kohlberg, Германия.

 3. PLAKA FRANCE

  Франция

  Предприятието PLAKA FRANCE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Метални покрития за стоманобетон, Civil engineering, prefabricated products, и Aggregate - building and public works. Седалището му е в/ъв L Union, Франция.

 4. ARMA TECH SAS

  Франция

  Предприятието ARMA TECH SAS, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Огъване на стомани и метали, Метални покрития за стоманобетон, metal scaffolding, Огъване на стомани и метали, и concrete reinforcements. Седалището му е в/ъв Le Rove, Франция.

 5. SOFERLI

  Белгия

  Предприятието SOFERLI, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Стомани и метали - заваряване и спояване, Метални покрития за стоманобетон, Стомани и метали - заваряване и спояване, Mesh for reinforced concrete, и metal reinforcements for the building trade. Седалището му е в/ъв Battice, Белгия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. T.M.J. GRAND OUEST

  Франция

  Предприятието T.M.J. GRAND OUEST, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Поправка и обновяване на недвижими имоти, Метални покрития за стоманобетон, concrete reinforcements, Поправка и обновяване на недвижими имоти, и Building. Седалището му е в/ъв Vay, Франция.

 2. SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH

  Германия

  Предприятието SÜDDEUTSCHE DRAHTÖSENINDUSTRIE KARL HOSS GMBH, e Производител, и работи в сферата на Стоманени жици и кабели. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, drawn iron and steel wires, Метални покрития за стоманобетон, и Метални мрежи и решетъчни огради. Седалището му е в/ъв Trochtelfingen, Германия.

 3. WIECHA SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието WIECHA SP. Z O.O., e Multi-Category, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Разрушаване - машини и техника, Полагане на основи - строителни работи, Метални покрития за стоманобетон, Разрушаване - машини и техника, façade scraping, и Полагане на основи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Słowik, Полша.

 4. LES ATELIERS DU GRANIER

  Франция

  Предприятието LES ATELIERS DU GRANIER, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Обществено строителство, Метални покрития за стоманобетон, metal scaffolding, reinforced concrete, и Обществено строителство. Седалището му е в/ъв Chapareillan, Франция.

 5. ANKA METAAL

  Белгия

  Предприятието ANKA METAAL, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Метални покрития за стоманобетон, metal warping, metal welding, и Metal lids. Седалището му е в/ъв St-Niklaas, Белгия.

 1. TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY

  Китай

  Предприятието TELAS EXTRUDER SCREENS COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 2. BORGOFIL

  Италия

  Предприятието BORGOFIL, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Fontaneto D'agogna, Италия.

 1. ANTICAT PET SCREEN COMPANY

  Китай

  Предприятието ANTICAT PET SCREEN COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 2. PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA

  Полша

  Предприятието PRZEDSIEBIORSTWO WIELOBRANZOWE EKOMET SPOLKA JAWNA, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Профили и прътове от черни метали, Метални покрития за стоманобетон, и Профили и прътове от черни метали. Седалището му е в/ъв Ozorkow, Полша.

 3. SAVAS, SPOL. S R.O.

  Чехия

  Предприятието SAVAS, SPOL. S R.O., e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, Изделия от бетон и строителни брикети, Метални покрития за стоманобетон, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Beroun, Чехия.

 4. HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Китай

  Предприятието HEBEI HUA YU METAL WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, и работи в сферата на Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Hengshui, Китай.

 5. SIA - MPL S.R.L.

  Италия

  Предприятието SIA - MPL S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Brescello, Италия.

 6. SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L.

  Италия

  Предприятието SOVATEC INDUSTRIALE S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Stazzano, Италия.

 7. EDILGRIL S.R.L.

  Италия

  Предприятието EDILGRIL S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Manerbio, Италия.

 8. VIDIMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието VIDIMA S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Valmadrera, Италия.

 1. METALRETI S.R.L.

  Италия

  Предприятието METALRETI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Parma, Италия.

 2. RETI SUD S.R.L.

  Италия

  Предприятието RETI SUD S.R.L., и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Simeri Crichi, Италия.

 3. PRECON POLSKA SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието PRECON POLSKA SP. Z O.O., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Изделия от бетон и строителни брикети. Освен това развива дейност и в сферата на Резервоари и отделения за складиране, Метални покрития за стоманобетон, Резервоари и отделения за складиране, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 4. NUOVA FERRACCIAIO S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVA FERRACCIAIO S.R.L., и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 5. ROP RETI S.R.L.

  Италия

  Предприятието ROP RETI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Caselette, Италия.

 6. CANEPARI ENEA & C.

  Италия

  Предприятието CANEPARI ENEA & C., e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Medesano, Италия.

 7. ARMAX

  Франция

  Предприятието ARMAX, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Gotein Libarrenx, Франция.

 8. B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN

  Холандия

  Предприятието B.V. CONSMEMA VOORHEEN B. VAN VEEN, e Производител, и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални покрития за стоманобетон, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Hattem, Холандия.

 9. C.T.M. S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.T.M. S.R.L., и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв San Vendemiano, Италия.

 10. METALL LECCO S.R.L.

  Италия

  Предприятието METALL LECCO S.R.L., и работи в сферата на Мрежи, решетки и телени мрежи. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мрежи и решетъчни огради, Метални покрития за стоманобетон, Метални мрежи и решетъчни огради, и Метални покрития за стоманобетон. Седалището му е в/ъв Valmadrera, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Метални покрития за стоманобетон - Внос износ

Брой резултати

92 Фирми