• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • метро - техника и съоръжения

Резултати за

Метро - техника и съоръжения - Внос износ

 1. ALFRED ARNOLD VERLADESYSTEME GMBH & CO. KG

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ALFRED ARNOLD VERLADESYSTEME GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Stuttgart, Германия.

 2. DALROAD NORSLO

  Обединеното кралство

  Предприятието DALROAD NORSLO, e Разпространител, и работи в сферата на Метро - техника и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, industrial automation, Превозни средства - електрически и електронни компоненти и части, Automotive - components and parts, и LED lighting for vehicles. Седалището му е в/ъв Luton, Обединеното кралство.

 3. DONFABS & CONSILLIA

  Обединеното кралство

  Предприятието DONFABS & CONSILLIA, e Производител, и работи в сферата на Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Derbyshire, Обединеното кралство.

 4. IBRE SARL

  Франция

  Предприятието IBRE SARL, e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, Rail brake disc, и cast iron foundry. Седалището му е в/ъв Sens, Франция.

 5. PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED)

  Обединеното кралство

  Предприятието PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED), e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ripon, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Rochdale, Обединеното кралство.

 2. ZOLLNER UK LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ZOLLNER UK LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Leeds, Обединеното кралство.

 3. KIHN

  Люксембург

  Предприятието KIHN, e Производител, и работи в сферата на Метро - техника и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на rail transport, и subway construction. Седалището му е в/ъв Rumelange, Люксембург.

 4. RAIL TECH

  Обединеното кралство

  Предприятието RAIL TECH, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

 5. PROGRESS RAIL SERVICES

  Обединеното кралство

  Предприятието PROGRESS RAIL SERVICES, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

 1. DERBY ENGINEERING UNIT

  Обединеното кралство

  Предприятието DERBY ENGINEERING UNIT, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Derby, Обединеното кралство.

 2. R BANCE & CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието R BANCE & CO LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Surbiton, Обединеното кралство.

 1. KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Melksham, Обединеното кралство.

 2. SELECTEQUIP LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SELECTEQUIP LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Lichfield, Обединеното кралство.

 3. ANSALDOBREDA S.P.A.

  Италия

  Предприятието ANSALDOBREDA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Napoli, Италия.

 4. TRACTION ADVERTISER

  Обединеното кралство

  Предприятието TRACTION ADVERTISER, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Diss, Обединеното кралство.

 5. PLASSER ITALIANA S.R.L.

  Италия

  Предприятието PLASSER ITALIANA S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Velletri, Италия.

 6. UNIPART RAIL

  Обединеното кралство

  Предприятието UNIPART RAIL, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Crewe, Обединеното кралство.

 7. SIGNAL HOUSE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието SIGNAL HOUSE LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Leighton Buzzard, Обединеното кралство.

 8. SI.GI.FER.

  Италия

  Предприятието SI.GI.FER., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Vinzaglio, Италия.

 1. CENEDESE S.P.A.

  Италия

  Предприятието CENEDESE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Silea, Италия.

 2. H J SKELTON & CO LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието H J SKELTON & CO LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Thatcham, Обединеното кралство.

 3. ALAN KEEF LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ALAN KEEF LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Ross-On-Wye, Обединеното кралство.

 4. K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Caerphilly, Обединеното кралство.

 5. SARL GAUTHIER MATERIELS ET ARTICLES DE CAVE

  Франция

  Предприятието SARL GAUTHIER MATERIELS ET ARTICLES DE CAVE, и работи в сферата на Земеделие и лесовъдство - машини и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване, Метро - техника и съоръжения, Железопътен подвижен състав и оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв St Hippolyte, Франция.

 6. CENEDESE S.P.A.

  Италия

  Предприятието CENEDESE S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Вагони - вътрешно оборудване, Метро - техника и съоръжения, Вагони - вътрешно оборудване, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв SILEA, Италия.

 7. GEISMAR (UK) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието GEISMAR (UK) LTD, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

 8. AGRO MEGA TRADING CO., LTD.

  Малайзия

  Предприятието AGRO MEGA TRADING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Метро - техника и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на orange honey, и macadamia nuts. Седалището му е в/ъв Kuala Lumpur, Малайзия.

 9. BILBOSOMBRA

  Испания

  Предприятието BILBOSOMBRA, e Производител, и работи в сферата на Метро - техника и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на design and production of sun shades and curtains, и Patio shelters. Седалището му е в/ъв Basauri, Испания.

 10. GAC RAIL

  Обединеното кралство

  Предприятието GAC RAIL, и работи в сферата на Железопътен подвижен състав и оборудване. Освен това развива дейност и в сферата на Трамваи - техника и съоръжения, Метро - техника и съоръжения, Трамваи - техника и съоръжения, и Метро - техника и съоръжения. Седалището му е в/ъв Sowerby Bridge, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Метро - техника и съоръжения - Внос износ

Брой резултати

8931 Фирми

Категория