Try the new europages app

For a better mobile experience

 • europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • механични лопати (леки еднокошови багери)

Резултати за

Механични лопати (леки еднокошови багери) - Внос износ

 1. NEGRINI SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Negrini manufactures hydraulic and mechanical grabs, hydraulic, mechanical and radio-controlled scoop grabs, environmental clamshells, diaphragm wall grabs and dragline buckets. Our technical design office is always ready to take on the most exacting challenges and resolve technical problems by presenting and explaining the best solutions. As required, Negrini calls upon experienced engineers when solutions are needed for complex problems. Products are checked by qualified staff.

 2. WILHELM SCHÄFER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието WILHELM SCHÄFER GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Mannheim, Германия.

 3. STROITELNA MEHANISACIA AD

  България

  С своя над 40 годишен опит Строителна механизация АД е утвърдена фирма в сферата на услугите с автокранове, а с квалифицирания си персонал и механизация от най-ново поколение гарантират безпроблемно и професионално извършване на всякакви задачи. Благодарение на богатата гама от автокранове от 16 до 220 тона и височина на работа до 103 метра фирмата е в състояние да предложи решение дори и за най-сложните строително-монтажни дейности.

 4. JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD

  Китай

  Предприятието JINAN SINOHENG IMPORT AND EXPORT CO., LTD, e Производител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Jinan, Китай.

 5. DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL

  Полша

  Предприятието DB DORADZTWO BIZNESOWE / ŁADOWARKI.INFO.PL / OSPRZET.INFO.PL, e Разпространител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Освен това развива дейност и в сферата на Grapples and buckets, loading shovels, и machine building. Седалището му е в/ъв Opole, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. BAWOO COMPANY CORP.

  Южна Корея

  Предприятието BAWOO COMPANY CORP., e Производител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Освен това развива дейност и в сферата на skid steer loader. Седалището му е в/ъв Jeonbuk, Южна Корея.

 2. CARMI OLEOMECCANICA SPA

  Италия

  Предприятието CARMI OLEOMECCANICA SPA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Освен това развива дейност и в сферата на earthmoving machinery, excavators, spare parts for earthmoving machinery, и earth moving machinery rental. Седалището му е в/ъв Castel Bolognese, Италия.

 3. LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD.

  Китай

  Предприятието LONGYAN HAIBO CONSTRUCTION&MACHINERY CO.,LTD., e Производител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Освен това развива дейност и в сферата на buckets for excavators, и excavator grabs. Седалището му е в/ъв Longyan, Китай.

 4. ITP - TOOMAT

  Франция

  Предприятието ITP - TOOMAT, e Разпространител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Освен това развива дейност и в сферата на industrial vehicle parts and accessories. Седалището му е в/ъв Alex, Франция.

 5. SOMTP EXPORT

  Франция

  Предприятието SOMTP EXPORT, e Разпространител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Освен това развива дейност и в сферата на Мини и кариери - машини и техника, Строителни машини, Мини и кариери - машини и техника, Строителни машини, и spare parts for earthmoving machinery. Седалището му е в/ъв Saint Pryve Saint Mesmin, Франция.

 1. MAKO

  Люксембург

  Предприятието MAKO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Освен това развива дейност и в сферата на Дървообработване - машини и техника, Домакински прахосмукачки, road and construction work machinery rental, generating sets, Дървообработване - машини и техника, и Домакински прахосмукачки. Седалището му е в/ъв Bettembourg, Люксембург.

 2. OEM TOPLINE ROMANIA

  Румъния

  Предприятието OEM TOPLINE ROMANIA, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Бетон - машини и инсталации за приготвяне. Освен това развива дейност и в сферата на Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Резервни части за дизелови двигатели, Строителство - машини и техника, Механични лопати (леки еднокошови багери), Двигатели с вътрешно горене - компоненти и части, Резервни части за дизелови двигатели, Строителство - машини и техника, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Timisoara, Румъния.

 1. HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL

  Испания

  Предприятието HERMANOS ANDUJAR Y NAVARRO SL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Канализационни работи - строителни работи, Обща механика - работа с материали на клиента, Механични лопати (леки еднокошови багери), Строителни машини, Канализационни работи - строителни работи, Обща механика - работа с материали на клиента, Механични лопати (леки еднокошови багери), и Строителни машини. Седалището му е в/ъв Paterna, Испания.

 2. PERREGRINI FABIO

  Италия

  Предприятието PERREGRINI FABIO, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Traona, Италия.

 3. HUAGUANG

  Китай

  Предприятието HUAGUANG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Zhejiang, Китай.

 4. JJM ESPERANÇA, LDA

  Португалия

  Предприятието JJM ESPERANÇA, LDA, e Производител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Освен това развива дейност и в сферата на cups, и Couplings. Седалището му е в/ъв Tomar, Португалия.

 5. ALIA

  Франция

  Предприятието ALIA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Проектантски бюра - ПГС. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство, Механични лопати (леки еднокошови багери), Building, Обществено строителство, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Guyancourt, Франция.

 6. RIALCA DUE

  Италия

  Предприятието RIALCA DUE, e Производител, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери), Механични лопати (леки еднокошови багери), и spare parts for earthmoving machinery. Седалището му е в/ъв Pont Canavese, Италия.

 7. DMO S.P.A.

  Италия

  Предприятието DMO S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Russi, Италия.

 8. ARDEN EQUIPMENT

  Белгия

  Предприятието ARDEN EQUIPMENT, e Производител, и работи в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Flemalle, Белгия.

 1. EUSITI S.R.L.

  Италия

  Предприятието EUSITI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Collegno, Италия.

 2. OFFICINA IANNARONE S.N.C. DI IANNARONE GIOVANNI E GEPPINO

  Италия

  Предприятието OFFICINA IANNARONE S.N.C. DI IANNARONE GIOVANNI E GEPPINO, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Sant'agata Bolognese, Италия.

 3. NDG S.R.L.

  Италия

  Предприятието NDG S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Gricignano Di Aversa, Италия.

 4. VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT ITALIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT ITALIA S.P.A., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Carpiano, Италия.

 5. C.A.E.R. S.R.L.

  Италия

  Предприятието C.A.E.R. S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Vobarno, Италия.

 6. GODINO SCAVI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GODINO SCAVI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Bricherasio, Италия.

 7. GUEMA S.R.L.

  Италия

  Предприятието GUEMA S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Самосвални кошове. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Lonato Del Garda, Италия.

 8. SANZO ANTONIO

  Италия

  Предприятието SANZO ANTONIO, и работи в сферата на Разрушаване - изпълнители. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Olgiate Olona, Италия.

 9. ECO SOLUTION S.R.L.

  Италия

  Предприятието ECO SOLUTION S.R.L., и работи в сферата на Почви - анализ. Освен това развива дейност и в сферата на Булдозери и грейдери, Механични лопати (леки еднокошови багери), Булдозери и грейдери, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Caltagirone, Италия.

 10. CAR TOSCANA S.R.L.

  Италия

  Предприятието CAR TOSCANA S.R.L., e Търговец на дребно, и работи в сферата на Булдозери и грейдери. Освен това развива дейност и в сферата на Механични лопати (леки еднокошови багери), earthmoving machinery and equipment, и Механични лопати (леки еднокошови багери). Седалището му е в/ъв Vecchiano, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Механични лопати (леки еднокошови багери) - Внос износ

Брой резултати

449 Фирми