• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • морска механика

Резултати за

Морска механика - Внос износ

 1. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието SPARE NAV.I. E SERVICES, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, Корабостроителници - поправка и поддръжда, Корабно снабдяване, marine engine repair, engine and cylinder grinding, plant servicing workshops, Екскурзионни плавателни съдове - компоненти, двигатели и съоръжения, devising electrical systems for boats, и boat engine accessories. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 2. MECANASA

  Испания

  Предприятието MECANASA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на Repairs and maintenance, ship, и shipyards. Седалището му е в/ъв Vigo-Pontevedra, Испания.

 3. ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL

  Гърция

  Предприятието ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на dry docks, marine engine spares, и technical consultants in mechanical engineering. Седалището му е в/ъв Piraeus, Гърция.

 4. PUMA MARINE CRANES

  Турция

  Предприятието PUMA MARINE CRANES, e Производител, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на Автокранове, и Автокранове. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 5. UNIO SA

  Румъния

  Предприятието UNIO SA, e Производител, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на dumping buckets with chute for transporting waste. Седалището му е в/ъв Satu Mare, Румъния.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Италия

  Предприятието S. GIORGIO DEL PORTO SPA, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морска механика, naval shipyards, electric motor repair, Морска механика, и technical assistance. Седалището му е в/ъв Genova, Италия.

 2. JENNY MARINE

  Индия

  Предприятието JENNY MARINE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на marine engine spares, diesel engine service, marine engine repair, и Diesel generator unit. Седалището му е в/ъв Bhavnagar, Индия.

 3. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Кораби - поправка и поддръжка. Освен това развива дейност и в сферата на Резервни части за корабни дизелови двигатели, Морска механика, ship repairs, Резервни части за корабни дизелови двигатели, Морска механика, и Repair of diesel marine engines. Седалището му е в/ъв Swinoujscie, Полша.

 4. BLANSON

  Обединеното кралство

  Предприятието BLANSON, e Производител, и работи в сферата на Морска механика. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

 5. STREAM MARINE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието STREAM MARINE LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Отопление, климатична инсталация - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морска механика, ventilation, hvac design, Морска механика, и controls and instruments for marine equipment. Седалището му е в/ъв Baldock, Обединеното кралство.

 1. ADEC MARINE LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието ADEC MARINE LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Морска механика. Седалището му е в/ъв Croydon, Uk, Обединеното кралство.

 2. SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL

  Испания

  Предприятието SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL, e Производител, и работи в сферата на Ръчни инструменти за фино приборостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морска механика, Морска механика, aeronautics, cutting iron, и metrology. Седалището му е в/ъв Albacete, Испания.

 1. S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD., e Производител, и работи в сферата на Морска механика. Седалището му е в/ъв Ashford, Kent, Обединеното кралство.

 2. CO.FE.ME. S.R.L.

  Италия

  Предприятието CO.FE.ME. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Морска механика. Седалището му е в/ъв Arluno, Италия.

 3. DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY

  Южна Корея

  Предприятието DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY, e Производител, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на Корабно електричество, electric generators, marine diesel engines, Корабно електричество, и electric marine engines. Седалището му е в/ъв Busan, Южна Корея.

 4. TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING

  Испания

  Предприятието TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морска механика. Седалището му е в/ъв Palma De Mallorca, Испания.

 5. YARA MARINE TECHNOLOGIES AS

  Норвегия

  Предприятието YARA MARINE TECHNOLOGIES AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морска механика. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

 6. HIGH PRESSURE PC

  Гърция

  Предприятието HIGH PRESSURE PC, e Разпространител, и работи в сферата на Хидравлични инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Морска механика, pneumatics, hydraulic pumps, и Морска механика. Седалището му е в/ъв Athens, Гърция.

 7. UNIQUE HYDRA

  Южноафриканска република

  Предприятието UNIQUE HYDRA, e Производител, и работи в сферата на Морска механика. Седалището му е в/ъв Cape Town, Южноафриканска република.

 8. GLOBAL SERVICES (EUROPE) LTD

  Обединеното кралство

  Предприятието GLOBAL SERVICES (EUROPE) LTD, e Разпространител, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на Морски карти, marine propellers, ship and naval supplies, Yacht accessories, и Морски карти. Седалището му е в/ъв Exeter, Обединеното кралство.

 1. S.C.CSMBUILDINGNEPTUN.S.R.L

  Румъния

  Предприятието S.C.CSMBUILDINGNEPTUN.S.R.L, e Подизпълнител, и работи в сферата на Строителство - довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Корабостроителници - строителство, Морска механика, Лазер - машини за заваряване и разрязване, Корабостроителници - строителство, Морска механика, и Лазер - машини за заваряване и разрязване. Седалището му е в/ъв Mangalia, Румъния.

 2. KOVO KÖRNER S.R.O.

  Чехия

  Предприятието KOVO KÖRNER S.R.O., e Подизпълнител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Железария - шанцоване и щамповане, Металически амбалажи и търговски опаковки, Морска механика, Шлифовка - металообработващи машини, Железария - шанцоване и щамповане, Металически амбалажи и търговски опаковки, Морска механика, и Шлифовка - металообработващи машини. Седалището му е в/ъв Šumperk, Чехия.

 3. ORTECH MARINE INC

  Турция

  Предприятието ORTECH MARINE INC, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на marine engine spares, marine engine maintenance, marine engines and ship propeller units, и replacement and repair of marine engines. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. JASPER GASKETS

  Индия

  Предприятието JASPER GASKETS, e Производител, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на gaskets, и asbestos-free metal gaskets. Седалището му е в/ъв Chennai, Индия.

 5. JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD

  Китай

  Предприятието JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD, e Производител, и работи в сферата на Морска механика. Седалището му е в/ъв Quanzhou, Китай.

 6. NORMBEL

  Белгия

  Предприятието NORMBEL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, hgv, Hardware - industrial, Peripherals, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leuze, Белгия.

 7. METRORAD

  Хърватия

  Предприятието METRORAD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Помпи. Освен това развива дейност и в сферата на Морска механика, и Морска механика. Седалището му е в/ъв Zagreb, Хърватия.

 8. AGUASERVI S.A.

  Испания

  Предприятието AGUASERVI S.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морска механика. Седалището му е в/ъв Algeciras, Испания.

 9. OFFICINA

  Италия

  Предприятието OFFICINA, e Multi-Category, и работи в сферата на Морска механика. Освен това развива дейност и в сферата на Gearbox, и marine engine repair. Седалището му е в/ъв Ischia, Италия.

 10. REMORA TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Турция

  Предприятието REMORA TECHNOLOGY INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Промишлени прахосмукачки. Освен това развива дейност и в сферата на Морска механика, Морски агенции - наематели на кораби, hulling machine, Морска механика, и Морски агенции - наематели на кораби. Седалището му е в/ъв Kocaeli, Турция.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Морска механика - Внос износ

Брой резултати

223 Фирми