• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • набрани цветя

Резултати за

Набрани цветя - Внос износ

 1. WEDDING AGENCY AND FLOWER'S SHOP LA ROSE

  България

  Сватбена агенция и цветарски магазин Ла роз, предлага всичко небходимо за сътворяването на една вълшебна приказка.Ние ще направим Вашият сватбен ден неповторим, ще се погрижим за сватбената украса на Вашият автомобил, на сватбеният салон и ще направим неповторим булчински букет.Нашите аранжори ще изработят за Вас и Вашите любими хора неповторими букети, цветни кошници, ще аранжират стъклени купи и вази, ще ви предложат най-подходящият подарък за Всеки повод.

 2. FLORADOR

  Испания

  Предприятието FLORADOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови цветя и растения, import/export service, Парникови цветя и растения, roses for sale, и cut roses. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 3. FRANCE FLEURS

  Франция

  Предприятието FRANCE FLEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сухи цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, Цветя, wholesale flowers, fresh flowers, Набрани цветя, и Цветя. Седалището му е в/ъв Bordeaux, Франция.

 4. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Италия

  Предприятието ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, e Разпространител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, articles for florists, florists' accessories, Набрани цветя, и distribution of cut flowers. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

 5. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Полша

  Предприятието EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI, e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Gorzow Wielkopolski, Полша.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. FLOWERS BY POST UK

  Обединеното кралство

  Предприятието FLOWERS BY POST UK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 2. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Германия

  Предприятието NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Burgdorf, Германия.

 3. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Испания

  Предприятието ROSES SANT JORDI GIRONA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Vilassar De Mar, Испания.

 4. MAGIC FLORA

  Украйна

  Предприятието MAGIC FLORA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale flowers, cut flowers, и indoor and outdoor plants. Седалището му е в/ъв Donetsk, Украйна.

 5. FLORABEL CHIPIONA

  Испания

  Предприятието FLORABEL CHIPIONA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на plants and flowers from all over the world, wholesale flowers, и fresh flowers. Седалището му е в/ъв Chipiona, Испания.

 1. FLORA 24, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието FLORA 24, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на cut roses. Седалището му е в/ъв Praha 9-Černý Most, Чехия.

 2. MAGIC OF FLOWERS

  Украйна

  Предприятието MAGIC OF FLOWERS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

 1. GORI SRL

  Италия

  Предприятието GORI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, cut flowers, Набрани цветя, bouquets and floral compositions, и cut roses. Седалището му е в/ъв Piano Di Mommio-Massarosa, Италия.

 2. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Италия

  Предприятието ASPIDISTRACOOPERATIVA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Angri, Италия.

 3. LE MIMOSA

  Белгия

  Предприятието LE MIMOSA, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, Набрани цветя, Изкуствени цветя, растения и плодове, Цветари - техника и пособия, Набрани цветя, Изкуствени цветя, растения и плодове, и creation of brides' bouquets. Седалището му е в/ъв Queue-Du-Bois, Белгия.

 4. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Полша

  Предприятието GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Książenice, Полша.

 5. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Холандия

  Предприятието MONTFLEURY SELECTION B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на cut flowers, и flower boxes. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

 6. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Чехия

  Предприятието KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на cut roses, artificial flower handicraft workshop, и cut flowers. Седалището му е в/ъв Bečváry, Чехия.

 7. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Германия

  Предприятието PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Изкуствени цветя, растения и плодове, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Изкуствени цветя, растения и плодове. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 8. TURKUAZ FLOWER

  Турция

  Предприятието TURKUAZ FLOWER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 1. BLUMENTRAUM HOCHZEITSDEKORATION

  Германия

  Предприятието BLUMENTRAUM HOCHZEITSDEKORATION, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Euskirchen, Германия.

 2. KRUG KAHLA GMBH

  Германия

  Предприятието KRUG KAHLA GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Kahla, Германия.

 3. STEFAN SCHÄDLER

  Германия

  Предприятието STEFAN SCHÄDLER, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Zeltingen-Rachtig, Германия.

 4. RIEBL- GELTINGER

  Германия

  Предприятието RIEBL- GELTINGER, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Pfeffenhausen, Германия.

 5. GOLAZ FLEURS

  Швейцария

  Предприятието GOLAZ FLEURS, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Renens, Швейцария.

 6. BLU GE SA FLORISTIK UND GARTENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието BLU GE SA FLORISTIK UND GARTENBAU GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Плодове, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Beetzsee, Германия.

 7. GERT HÖFER

  Германия

  Предприятието GERT HÖFER, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Плодове, Градинарство и цветарство, Парникови растения, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Dresden, Германия.

 8. BLUMEN-BLUME INH. ENNO BLUME

  Германия

  Предприятието BLUMEN-BLUME INH. ENNO BLUME, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Bad Pyrmont, Германия.

 9. A + S BLUMEN-LADEN GMBH

  Германия

  Предприятието A + S BLUMEN-LADEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Biedenkopf, Германия.

 10. FLORESCO GMBH

  Германия

  Предприятието FLORESCO GMBH, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Плодове, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно

Намерете оферта за

Филтри

Резултати за

Набрани цветя - Внос износ

Брой резултати

313 Фирми