• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • набрани цветя

Резултати за

Набрани цветя - Внос износ

 1. WEDDING AGENCY AND FLOWER'S SHOP LA ROSE

  България

  Сватбена агенция и цветарски магазин Ла роз, предлага всичко небходимо за сътворяването на една вълшебна приказка.Ние ще направим Вашият сватбен ден неповторим, ще се погрижим за сватбената украса на Вашият автомобил, на сватбеният салон и ще направим неповторим булчински букет.Нашите аранжори ще изработят за Вас и Вашите любими хора неповторими букети, цветни кошници, ще аранжират стъклени купи и вази, ще ви предложат най-подходящият подарък за Всеки повод.

 2. FLORADOR

  Белгия

  Предприятието FLORADOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Парникови цветя и растения, import/export service, Парникови цветя и растения, roses for sale, и cut roses. Седалището му е в/ъв Brussels, Белгия.

 3. FRANCE FLEURS

  Франция

  Предприятието FRANCE FLEURS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Сухи цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, Цветя, wholesale flowers, fresh flowers, Набрани цветя, и Цветя. Седалището му е в/ъв Bordeaux, Франция.

 4. SUN HARVEST FLOWERS

  Чили

  Предприятието SUN HARVEST FLOWERS, e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на hydrangea, и cut flowers. Седалището му е в/ъв Puerto Varas, Region Los Lagos, Чили.

 5. ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO

  Италия

  Предприятието ZF SRL ZENO FIORI E PIANTE IN TUTTO IL MONDO, e Разпространител, и работи в сферата на Цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, articles for florists, florists' accessories, Набрани цветя, и distribution of cut flowers. Седалището му е в/ъв Ercolano, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI

  Полша

  Предприятието EURO PROFESSIONAL FLORISTIK. M. BURACZEWSKI, e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Gorzow Wielkopolski, Полша.

 2. FLORA 24, S.R.O.

  Чехия

  Предприятието FLORA 24, S.R.O., e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на cut roses. Седалището му е в/ъв Praha 9-Černý Most, Чехия.

 3. NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR

  Германия

  Предприятието NURROSEN.DE / KREITER & SCHECK GBR, e Разпространител, и работи в сферата на Цветя. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, и Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Burgdorf, Германия.

 4. GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA

  Полша

  Предприятието GOSPODARSTWO OGRODNICZE KALISIEWICZ ANDRZEJ I JANINA, e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Książenice, Полша.

 5. MAGIC FLORA

  Украйна

  Предприятието MAGIC FLORA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на wholesale flowers, cut flowers, и indoor and outdoor plants. Седалището му е в/ъв Donetsk, Украйна.

 1. MONTFLEURY SELECTION B.V.

  Холандия

  Предприятието MONTFLEURY SELECTION B.V., e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на cut flowers, и flower boxes. Седалището му е в/ъв De Kwakel, Холандия.

 2. FLOWERS BY POST UK

  Обединеното кралство

  Предприятието FLOWERS BY POST UK, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

 1. TURKUAZ FLOWER

  Турция

  Предприятието TURKUAZ FLOWER, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 2. GORI SRL

  Италия

  Предприятието GORI SRL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Цъфтящи растения. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, cut flowers, Набрани цветя, bouquets and floral compositions, и cut roses. Седалището му е в/ъв Piano Di Mommio-Massarosa, Италия.

 3. KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA

  Чехия

  Предприятието KYTICA-EXPRES S.R.O SLOVAKIA, e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на cut roses, artificial flower handicraft workshop, и cut flowers. Седалището му е в/ъв Bečváry, Чехия.

 4. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Германия

  Предприятието PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, e Производител, и работи в сферата на Градинарство и цветарство. Освен това развива дейност и в сферата на Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Изкуствени цветя, растения и плодове, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, и Изкуствени цветя, растения и плодове. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 5. LE MIMOSA

  Белгия

  Предприятието LE MIMOSA, e Производител, и работи в сферата на Грижи за градината, градинарство, цветари - техника и пособия. Освен това развива дейност и в сферата на Цветари - техника и пособия, Набрани цветя, Изкуствени цветя, растения и плодове, Цветари - техника и пособия, Набрани цветя, Изкуствени цветя, растения и плодове, и creation of brides' bouquets. Седалището му е в/ъв Queue-Du-Bois, Белгия.

 6. MAGIC OF FLOWERS

  Украйна

  Предприятието MAGIC OF FLOWERS, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Dnepropetrovsk, Украйна.

 7. ASPIDISTRACOOPERATIVA

  Италия

  Предприятието ASPIDISTRACOOPERATIVA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Angri, Италия.

 8. FLORABEL CHIPIONA

  Испания

  Предприятието FLORABEL CHIPIONA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Освен това развива дейност и в сферата на plants and flowers from all over the world, wholesale flowers, и fresh flowers. Седалището му е в/ъв Chipiona, Испания.

 1. ROSES SANT JORDI GIRONA

  Испания

  Предприятието ROSES SANT JORDI GIRONA, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Vilassar De Mar, Испания.

 2. EAGLE-LINK FLOWERS

  Кения

  Предприятието EAGLE-LINK FLOWERS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Nairobi, Кения.

 3. DIVAFLOR

  Еквадор

  Предприятието DIVAFLOR, e Търговец на едро, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Quito, Еквадор.

 4. LOS ROSALES

  Испания

  Предприятието LOS ROSALES, e Производител, и работи в сферата на Набрани цветя. Седалището му е в/ъв Madrid, Испания.

 5. LUCARNE FLEURIE

  Швейцария

  Предприятието LUCARNE FLEURIE, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Marly, Швейцария.

 6. FLEURS ANDRÉ & CIE

  Швейцария

  Предприятието FLEURS ANDRÉ & CIE, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Porrentruy, Швейцария.

 7. BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR

  Германия

  Предприятието BLUMENBINDEREI - SCHAMPERA-HARDER-GBR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Градинарство и цветарство, Парникови растения, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв München, Германия.

 8. FLOWER POWER

  Германия

  Предприятието FLOWER POWER, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Текстилни растения, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Текстилни растения. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 9. BLUMENGARTEN KÜNG AG FILIALE ROSENBERG

  Швейцария

  Предприятието BLUMENGARTEN KÜNG AG FILIALE ROSENBERG, e Производител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, и Мебелно обзавеждане - декоративни изделия и аксесоари. Седалището му е в/ъв Winterthur, Швейцария.

 10. WOLFGANG HERBERT

  Германия

  Предприятието WOLFGANG HERBERT, e Разпространител, и работи в сферата на Зеленчуци, хранителни корени и луковици. Освен това развива дейност и в сферата на Плодове, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, Разсадници и лесовъдство, Плодове, Градинарство и цветарство, Набрани цветя, и Разсадници и лесовъдство. Седалището му е в/ъв Frankfurt, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Набрани цветя - Внос износ

Брой резултати

331 Фирми