• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • навиващи макари и устройства за намотки

Резултати за

Навиващи макари и устройства за намотки - Внос износ

 1. BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES

  Германия

  Предприятието BÄUMER GMBH CONVERTING MASCHINES, e Производител, и работи в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника, Репрография - машини и техника, Амбалаж и опаковане - машини и техника, Репрография - машини и техника, и roll cutters. Седалището му е в/ъв Hopsten, Германия.

 2. H. N. ZAPF GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието H. N. ZAPF GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Bobbins. Седалището му е в/ъв Hof, Германия.

 3. PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC

  Украйна

  Предприятието PAVLOGRAD MACHINE-BUILDING PLANT INTERA LLC, e Производител, и работи в сферата на Хартия - машини за производството. Освен това развива дейност и в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки, Тоалетна хартия, Навиващи макари и устройства за намотки, и Тоалетна хартия. Седалището му е в/ъв Pavlograd, Украйна.

 4. ETK S.R.L.

  Италия

  Предприятието ETK S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки. Освен това развива дейност и в сферата на spindles for braiding machines, и braiding machines. Седалището му е в/ъв Travedona Monate, Италия.

 5. O.M.A. S.R.L.

  Италия

  Предприятието O.M.A. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки. Освен това развива дейност и в сферата на braiding machines, spiral winder for electric cables, и stranding machines. Седалището му е в/ъв Vimercate, Италия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GERKE WICKELTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието GERKE WICKELTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, Навиващи макари и устройства за намотки, Обща механика - работа с материали на клиента, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Пластмасови материи - машини за индустрията, Навиващи макари и устройства за намотки, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Hann. Münden, Германия.

 2. KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KAMPF SCHNEID- UND WICKELTECHNIK GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Поставяне на знаци и етикети - машини. Освен това развива дейност и в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, Печат и набор - машини и техника, Навиващи макари и устройства за намотки, Фасониране и подвързване - машини и техника, Репрография - машини и техника, и Печат и набор - машини и техника. Седалището му е в/ъв Wiehl, Германия.

 3. EUREEL

  Холандия

  Предприятието EUREEL, e Производител, и работи в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки. Освен това развива дейност и в сферата на Барабани и бобини за кабели, и Барабани и бобини за кабели. Седалището му е в/ъв Valkenburg, Холандия.

 4. ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU

  Германия

  Предприятието ROTODECOR GMBH MASCHINEN- UND ANLAGENBAU, e Производител, и работи в сферата на Преносими механични инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Навиващи макари и устройства за намотки, Поставяне на знаци и етикети - машини, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Металообработващи машини - машинна обработка на метали, Навиващи макари и устройства за намотки, Поставяне на знаци и етикети - машини, и Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Lage, Германия.

 5. WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK

  Германия

  Предприятието WISTEC GMBH WICKEL- UND SCHNEIDTECHNIK, e Производител, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Пластмасови материи - машини за индустрията, Навиващи макари и устройства за намотки, Хартия и картон - машини и техника за индустрията, Пластмасови материи - машини за индустрията, Навиващи макари и устройства за намотки, и Хартия и картон - машини и техника за индустрията. Седалището му е в/ъв Wesenberg, Германия.

 1. EURIMPEX S.R.L.

  Италия

  Предприятието EURIMPEX S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Castel San Pietro Terme, Италия.

 2. MARPAK S.R.L.

  Италия

  Предприятието MARPAK S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Maranello, Италия.

 1. ATEC

  Италия

  Предприятието ATEC, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Codogno, Италия.

 2. F.LLI ZORZAN SNC

  Италия

  Предприятието F.LLI ZORZAN SNC, e Производител, и работи в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 3. FLEXOTECNICA S.P.A.

  Италия

  Предприятието FLEXOTECNICA S.P.A., e Подизпълнител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Tavazzano Con Villavesco, Италия.

 4. TECNOPAILS

  Италия

  Предприятието TECNOPAILS, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

 5. EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L.

  Италия

  Предприятието EMA F.LLI GUALTIERI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки. Освен това развива дейност и в сферата на electric reels. Седалището му е в/ъв Trezzano Sul Naviglio, Италия.

 6. PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C.

  Италия

  Предприятието PACKAGING MACHINERY SOLUTIONS S.A.S. DI MALFERRARI IVANO E C., e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Bologna, Италия.

 7. NORDMECCANICA S.P.A.

  Италия

  Предприятието NORDMECCANICA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Piacenza, Италия.

 8. MARIANI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MARIANI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Carre', Италия.

 1. RENDER TECHNOLOGY S.R.L.

  Италия

  Предприятието RENDER TECHNOLOGY S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки, Поставяне в обков - машини, Навиващи макари и устройства за намотки, и Поставяне в обков - машини. Седалището му е в/ъв Cittadella, Италия.

 2. ARCOPAC S.R.L.

  Италия

  Предприятието ARCOPAC S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Buccinasco, Италия.

 3. SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO

  Италия

  Предприятието SMI INDUSTRIES S.R.L. CON UNICO SOCIO, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв San Giovanni Bianco, Италия.

 4. CO.MA.DI.S. S.P.A.

  Италия

  Предприятието CO.MA.DI.S. S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Senago, Италия.

 5. ERREGI DI GIUNTI RENZO

  Италия

  Предприятието ERREGI DI GIUNTI RENZO, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Colbordolo, Италия.

 6. H BRENNENSTUHL SARL

  Франция

  Предприятието H BRENNENSTUHL SARL, e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Навиващи макари и устройства за намотки, Електрически и електронни компоненти - машини за производството, Навиващи макари и устройства за намотки, и Електрически и електронни компоненти - машини за производството. Седалището му е в/ъв Souffelweyersheim, Франция.

 7. AL.MA. S.R.L.

  Италия

  Предприятието AL.MA. S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Cadorago, Италия.

 8. CAMA 1 S.P.A.

  Италия

  Предприятието CAMA 1 S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Garbagnate Monastero, Италия.

 9. CORTI AUTOMAZIONI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CORTI AUTOMAZIONI S.R.L., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Galbiate, Италия.

 10. M.T.B.

  Италия

  Предприятието M.T.B., e Производител, и работи в сферата на Амбалаж и опаковане - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Машина за метални опаковки, Навиващи макари и устройства за намотки, Машина за метални опаковки, и Навиващи макари и устройства за намотки. Седалището му е в/ъв Valsamoggia, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Навиващи макари и устройства за намотки - Внос износ

Брой резултати

185 Фирми

Категория