• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • нарязване на вътрешна резба в стомани и метали

Резултати за

Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали - Внос износ

 1. ZINSER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  ZINSER GmbH: your partner for cutting and welding technology For over 120 years, ZINSER GmbH has been synonymous with outstanding quality and innovation „Made in Germany“. Our company offers a wide range of products including autogenous cutting and welding equipment, plasma cutting systems and high-precision CNC cutting machines. Our mobile equipment, such as pipe cutting devices and portable flame-cutting machines, offer maximum flexibility and precision. Core competences Autogenous cutting technology: reliable and durable devices. Plasma cutting systems: efficient solutions for different metals. CNC cutting machines: cutting-edge control technology. Mobile devices: flexibility and precision wherever you are. Innovation and environmental technology Our specialised software solutions, such as ZINSER MCC 20, optimise the cutting process. Environmental technology solutions offer effective air pollution control and dust extraction for a safe work environment. Made in Germany We manufacture our products in Albershausen with the utmost care and optimum quality. Discover the world of ZINSER GmbH and our high-quality cutting and welding solutions. Visit ZINSER GmbH for more information and personalised advice. Place your trust in ZINSER – your partner for advanced cutting and welding technology.

 2. ALPM

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ALPM, e Подизпълнител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Macon, Франция.

 3. RB MÉCANIQUE

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието RB MÉCANIQUE, e Производител, и работи в сферата на Фина механика. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Свредловане - металообработващи машини, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Свредловане - металообработващи машини, и Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bart, Франция.

 4. DELHOMME MECANIQUE SARL

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието DELHOMME MECANIQUE SARL, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Обща механика - работа с материали на клиента, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Издълбаване на длебове - стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, Обща механика - работа с материали на клиента, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, и Издълбаване на длебове - стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ciry Le Noble, Франция.

 5. FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE

  Австрия

  Verified by europages badge

  Предприятието FERTIGUNGS- UND INDUSTRIETECHNOLOGIE, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Hadersfeld / Wien, Австрия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието GBM SRL LAVORAZIONI ALLUMINIO E LEGHE, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Фрезоване на стомани и метали, Вътрешно струговане на стоманени и метални отвори, Резбоване на стомани и метали, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, малки металически части, Стомани и метали - машинно обработване, Фина механика, Алуминий и сплави, и precision machining. Седалището му е в/ъв Pisogne, Италия.

 2. GILGEN GLEITSCHLEIFEN

  Швейцария

  Verified by europages badge

  Предприятието GILGEN GLEITSCHLEIFEN, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Thörishaus, Швейцария.

 3. FONTE GRISE DISTRIBUTION

  Франция

 4. MW-DREHTEILE

  Германия

  Предприятието MW-DREHTEILE, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Geisingen, Германия.

 5. COMAT SRL

  Германия

  Предприятието COMAT SRL, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Westerheim, Германия.

 1. MOBOTEC MANUEL GÖTZ

  Германия

  Предприятието MOBOTEC MANUEL GÖTZ, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Mühlhausen, Германия.

 2. WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG

  Германия

  Предприятието WILHELM MEIER SPINDELN U. DREHTEILE GMBH + CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Резбоване на стомани и метали, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, precision turning, CNC turned parts, Резбоване на стомани и метали, и Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Bad Oeynhausen, Германия.

 1. FLURY DÉCOLLETAGE AG

  Швейцария

  Предприятието FLURY DÉCOLLETAGE AG, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Luterbach, Швейцария.

 2. F&O MASCHINENBAU GMBH

  Германия

  Предприятието F&O MASCHINENBAU GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dernbach, Германия.

 3. TEK METAL

  Турция

  Предприятието TEK METAL, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. ELLEMS AG

  Швейцария

  Предприятието ELLEMS AG, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Hünenberg, Швейцария.

 5. INTER MECA

  Франция

  Предприятието INTER MECA, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Поставяне в обков - машини, Обработващи машини за разрязване - части и аксесоари, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Поставяне в обков - машини, и metal deformation. Седалището му е в/ъв Hericourt, Франция.

 6. MARECHAL & FILS

  Белгия

  Предприятието MARECHAL & FILS, e Производител, и работи в сферата на Струговане на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, bar turning, all metals, Bar turning steel and metals, metal milling, и Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Theux, Белгия.

 7. LASER 49

  Франция

  Предприятието LASER 49, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лазер - машини за заваряване и разрязване. Освен това развива дейност и в сферата на Прегъване на стомани и метали, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, laser cutting units, Прегъване на стомани и метали, и Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Ecouflant, Франция.

 8. MORTELETTE F

  Франция

  Предприятието MORTELETTE F, e Подизпълнител, и работи в сферата на Обща механика - работа с материали на клиента. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Стомани и метали - машинно обработване, punching, aluminium accessories, и Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Lagrave, Франция.

 1. MECAPLUS

  Франция

  Предприятието MECAPLUS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Стомани и метали - машинно обработване. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Обща механика - работа с материали на клиента, Струговане на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, и Обща механика - работа с материали на клиента. Седалището му е в/ъв Lachapelle-Sous-Rougemont, Франция.

 2. TEKNOMASYON

  Турция

  Предприятието TEKNOMASYON, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на tools and machinery for metalworking, hydraulic and pneumatic components, и tapping machines. Седалището му е в/ъв Bursa, Турция.

 3. HANS BAYER

  Германия

  Предприятието HANS BAYER, e Производител, и работи в сферата на Резбоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, и filleting. Седалището му е в/ъв Pottenstein, Германия.

 4. KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH

  Германия

  Предприятието KRÄSS ZERSPANUNGSTECHNIK GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Седалището му е в/ъв Unterdießen, Германия.

 5. FARGO METAL

  Турция

  Предприятието FARGO METAL, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини за механично обработване на метали - части и аксесоари. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - машинно обработване, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Стомани и метали - обработване, Стомани и метали - машинно обработване, Machining of steels and metals, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, и Стомани и метали - обработване. Седалището му е в/ъв Çorlu, Турция.

 6. GSR GUSTAV STURSBERG GMBH

  Германия

  Предприятието GSR GUSTAV STURSBERG GMBH, e Производител, и работи в сферата на Резбоване на стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали, и threading tools. Седалището му е в/ъв Remscheid, Германия.

 7. MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH

  Германия

  Предприятието MASCHINEN- UND STAHLBAU EDMUND BECKER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Струговане на стомани и метали, Резбоване на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, Шлифоване на стомани и метали, Струговане на стомани и метали, Резбоване на стомани и метали, Фрезоване на стомани и метали, и Шлифоване на стомани и метали. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

 8. HARALD TENNIE OHG

  Германия

  Предприятието HARALD TENNIE OHG, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, Санитарна тръбна арматура, Ръчни инструменти, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, и Санитарна тръбна арматура. Седалището му е в/ъв Iserlohn, Германия.

 9. PROHANDLING

  Германия

  Предприятието PROHANDLING, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на filleting machines, hydraulic presses, и systems and machines for metal drilling. Седалището му е в/ъв Magdeburg, Германия.

 10. A + S ALBRECHT + SCHULTE

  Германия

  Предприятието A + S ALBRECHT + SCHULTE, e Производител, и работи в сферата на Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Ръчни инструменти, Ръчни инструменти за фино приборостроене, Преносими механични инструменти, Производство на болтове, Ръчни инструменти, Ръчни инструменти за фино приборостроене, Преносими механични инструменти, и Производство на болтове. Седалището му е в/ъв Wuppertal, Германия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Нарязване на вътрешна резба в стомани и метали - Внос износ

Брой резултати

46 Фирми