• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • неръждаеми стомани

Резултати за

Неръждаеми стомани - Внос износ

 1. PATENT KFT.

  Унгария

  Verified by europages badge

  Предприятието PATENT KFT., e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, Продоволствени кораби, Резервоари и отделения за складиране, custom-made tanks, Котелно производство от неръждаеми материали, stainless steel cisterns, Химическо и фармацевтично производство - машини и техника, и equipment for the pharmaceutical industry. Седалището му е в/ъв Cegled, Унгария.

 2. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, e Производител, и работи в сферата на Промишлени изделия от ламарина. Освен това развива дейност и в сферата на Неръждаеми стомани, Belt grinding facilities, Sheet metal levelling works, CNC laser cutting, Sheet metal blanks, CNC water jet cutting, stainless steel sheets, stainless steel cut plates, и Stainless steel products. Седалището му е в/ъв Netphen-Deuz, Германия.

 3. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието ACCASTILLAGE VIOLLEAU, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали. Освен това развива дейност и в сферата на Неръждаеми стомани, stainless steel boilerwork for the construction industry, stainless steel part machining, stainless steel boilerwork for the medical industry, stainless steel furniture, stainless steel balustrade, Неръждаеми стомани, stainless steel lines, и shaping of stainless steel pipes. Седалището му е в/ъв La Mothe Achard, Франция.

 4. DEGLER GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието DEGLER GMBH, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Седалището му е в/ъв Weinstadt, Германия.

 5. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Седалището му е в/ъв Bietigheim-Bissingen, Германия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SVTM

  Франция

  Verified by europages badge

  Предприятието SVTM, e Производител, и работи в сферата на Котелно производство от неръждаеми материали. Освен това развива дейност и в сферата на Неръждаеми стомани, и Неръждаеми стомани. Седалището му е в/ъв La Mothe Achard, Франция.

 2. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI, e Производител, и работи в сферата на Металообработващи машини - машинна обработка на метали. Освен това развива дейност и в сферата на Неръждаеми стомани, stainless steel, hardened sheet metal, Неръждаеми стомани, mechanical operations, tapping machines for moulding, standard guide elements for moulds, и special punches. Седалището му е в/ъв Gorgonzola, Италия.

 3. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени метални остриета и ножове, carbon steel, steel for cutlery, Промишлени метални остриета и ножове, stainless steel wire, steel for knives, hardened steel strips, steel for blades, и s/steel strip. Седалището му е в/ъв Ciserano, Италия.

 4. STAPPERT INTRAMET SA

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието STAPPERT INTRAMET SA, e Multi-Category, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Неръждаеми стомани, Тръби от неръждаема стомана, Внос-износ - стомани и метали, Специални стомани, stainless steel caskets, stainless steel flanges, stainless-steel pipes, steel flanges, и stainless steel sheets. Седалището му е в/ъв Engis, Белгия.

 5. INOXEA SRL

  Италия

  Verified by europages badge

  Предприятието INOXEA SRL, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от неръждаема стомана, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, Нарязване на стомани и метали, stainless steel structural work, stainless steel welding, Тръби от неръждаема стомана, stainless steel machining, Заваряване на стомани и метали - извършителни работи, и stainless-steel pipes. Седалището му е в/ъв Brescia, Италия.

 1. AXRA

  Белгия

  Verified by europages badge

  Предприятието AXRA, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Manufacture of stainless steel cylinders, steel processing, stainless steel part machining, stainless steel parts for industry, bike hoops, maintenance kit, road stud, bollard for concreting, и removable bollards. Седалището му е в/ъв Oostende, Белгия.

 2. FORJAS 2000 S.L.

  Испания

  Предприятието FORJAS 2000 S.L., e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на forges, stainless steel accessories, и Stainless steel cables and accessories. Седалището му е в/ъв Talavera De La Reina (toledo), Испания.

 1. 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C.

  Турция

  Предприятието 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C., e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel rolls, Stainless steel sheets, stainless steel brushing, и stainless steel strip. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. BARA-CUDA

  Унгария

  Предприятието BARA-CUDA, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на metal components for industrial use. Седалището му е в/ъв Százhalombatta, Унгария.

 3. DEKAP

  Турция

  Предприятието DEKAP, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, pvd coverings, Unoxidizable covering, и Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 4. INOXMETALART BY HWA LIN GROUP

  Испания

  Предприятието INOXMETALART BY HWA LIN GROUP, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на stainless steel furnishings. Седалището му е в/ъв Salamanca, Испания.

 5. SIG POLSKA SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието SIG POLSKA SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на highway safety. Седалището му е в/ъв Warszawa, Полша.

 6. PRO-TEK HYGIÈNE

  Турция

  Предприятието PRO-TEK HYGIÈNE, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Седалището му е в/ъв Izmir, Турция.

 7. EDELSTAHL WEIMAR GMBH

  Германия

  Предприятието EDELSTAHL WEIMAR GMBH, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Седалището му е в/ъв Mechelroda, Германия.

 8. ROTEKSAS UAB

  Литва

  Предприятието ROTEKSAS UAB, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на meat processing, и CNC steel processing. Седалището му е в/ъв Klaipedos Distr., Литва.

 1. ACENKO CO. LTD.

  Турция

  Предприятието ACENKO CO. LTD., e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Формоване на стомани и метали, Стомани и метали - обработване, machining, Steel construction, Формоване на стомани и метали, и Стомани и метали - обработване. Седалището му е в/ъв Ankara, Турция.

 2. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Турция

  Предприятието HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., e Разпространител, и работи в сферата на Издълбаване на длебове - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Неръждаеми стомани, Шпилки, Скоби, Неръждаеми стомани, Шпилки, и Скоби. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. DONLOUCO IRELAND LTD

  Ирландия

  Предприятието DONLOUCO IRELAND LTD, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители, Hydraulic Cylinders & Components, Contract CNC manufacturing and machining, и Концептуални разработки на изделия - външни изпълнители. Седалището му е в/ъв Mallow, Ирландия.

 4. EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN

  Испания

  Предприятието EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN, e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Smoke extraction cabinets, Smoke extraction and ventilation conduits, stainless steel furniture and shelving, и Manufacturer of industrial fans. Седалището му е в/ъв Palma De Mallorca, Испания.

 5. BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS

  Испания

  Предприятието BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS, e Разпространител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Пластифициране на стомани и метали, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, Пластифициране на стомани и метали, primed stainless steel, Стомани и метали - повърхнинна обработка и футеровка, и stainless steel sheet products. Седалището му е в/ъв Teia, Испания.

 6. DEVILLE RECTIFICATION

  Франция

  Предприятието DEVILLE RECTIFICATION, e Разпространител, и работи в сферата на Алуминиеви сплави. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани, Неръждаеми стомани, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, Алуминий и сплави, Стомани, Неръждаеми стомани, Алуминиеви листи (листова рифелована стомана) и ленти, и Алуминий и сплави. Седалището му е в/ъв Pont-Salomon, Франция.

 7. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Полша

  Предприятието ROLL STEEL SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Неръждаеми стомани, coil cutting, titanium and alloys, Неръждаеми стомани, и stainless steel strip. Седалището му е в/ъв Poznań, Полша.

 8. LB METALLSERVICE AG

  Швейцария

  Предприятието LB METALLSERVICE AG, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Седалището му е в/ъв Baden, Швейцария.

 9. INOX MAATWERK CONSTRUCTIE ( IMC )

  Белгия

  Предприятието INOX MAATWERK CONSTRUCTIE ( IMC ), e Производител, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Седалището му е в/ъв Oostende, Белгия.

 10. TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L

  Румъния

  Предприятието TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L, e Multi-Category, и работи в сферата на Неръждаеми стомани. Освен това развива дейност и в сферата на Тръби от неръждаема стомана, Стъкло, Тръби от неръждаема стомана, и Стъкло. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Неръждаеми стомани - Внос износ

Брой резултати

638 Фирми