• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • нефт - тежки деривати

Резултати за

Нефт - тежки деривати - Внос износ

 1. PETROSWEDEN

  Швеция

  Verified by europages badge

  PetroSweden is based in Sweden. We are International Commodity Traders and brokerage. We also represent various manufacturers, refineries, mills, distilleries and endsellers with direct access to their products such as Vegetable Oils, Sugar, Portland Cement, Metal Scrap Petroleum Derivatives and Raw Materials. Prices change every day. Most of our sellers work to the daily indices on NWE Platts minus discount. The contract prices will be the prices invoiced worked on the basis of 3 days average (the day upon loading, preceding day and the following day.

 2. PETROX OIL

  Турция

  Предприятието PETROX OIL, e Multi-Category, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на hydraulic oils, motor oils, и Lubricants for Gasoline and Diesel engines. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 3. DYM RESOURCES GMBH

  Германия

  Предприятието DYM RESOURCES GMBH, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на petroleum coke, и paraffins. Седалището му е в/ъв Berlin, Германия.

 4. OMV DEUTSCHLAND GMBH

  Германия

  Предприятието OMV DEUTSCHLAND GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за химическата промишленост, Нефтени горива и добавки, Машини и техника за химическата промишленост, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Burghausen, Германия.

 5. A-Z GLOBAL

  Обединеното кралство

  Предприятието A-Z GLOBAL, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Търговски борси, precious metals, noble metals and alloys, Iron ore concentrates, Polymers, и Търговски борси. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. MUTLULAR PETROL

  Турция

  Предприятието MUTLULAR PETROL, e Разпространител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлени масла, Lubricants for Gasoline and Diesel engines, и Промишлени масла. Седалището му е в/ъв Malatya, Турция.

 2. RWE DEA AG

  Германия

  Предприятието RWE DEA AG, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Неорганична химия - изходни материали и производни, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Hamburg, Германия.

 3. ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA

  Испания

  Предприятието ASCAN EMPRESA CONSTRUCTORA Y DE GESTION SA, e Производител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтен катран, Обществено строителство - предприемачи, Нефтен катран, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Camargo, Испания.

 4. VOPAK EMEA BV

  Холандия

  Предприятието VOPAK EMEA BV, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на services for the crude oil industry, и total stations. Седалището му е в/ъв Rotterdam, Холандия.

 5. EDEN GAS S.A.S. DI ARTUSO ALESSANDRO & C.

  Италия

  Предприятието EDEN GAS S.A.S. DI ARTUSO ALESSANDRO & C., и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Vigodarzere, Италия.

 1. FACO PETROL KIMYA SANAYI DIS TIC. LTD. STI.

  Турция

  Предприятието FACO PETROL KIMYA SANAYI DIS TIC. LTD. STI., e Производител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на greases, и motor oils. Седалището му е в/ъв Aliaga, Турция.

 2. BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S.

  Турция

  Предприятието BAYKIM KIMYA URUNLERI SAN. A.S., e Производител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Парафини, и Парафини. Седалището му е в/ъв Istanbul, Турция.

 1. ALPHA-CHEMIE GMBH

  Германия

  Предприятието ALPHA-CHEMIE GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Парафини, Подправки, Парафини, и Подправки. Седалището му е в/ъв Freital, Германия.

 2. COMPAGNIE INDUSTRIELLE MARITIME

  Франция

  Предприятието COMPAGNIE INDUSTRIELLE MARITIME, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Докове и складове. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - тежки деривати, Складиране и съхранение - услуги, Нефт - тежки деривати, и Складиране и съхранение - услуги. Седалището му е в/ъв Paris, Франция.

 3. PAKTERMINAL AS

  Естония

  Предприятието PAKTERMINAL AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Складиране и съхранение - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Harjumaa, Естония.

 4. SAN MARCO PETROLI S.P.A.

  Италия

  Предприятието SAN MARCO PETROLI S.P.A., e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Venezia, Италия.

 5. FRATELLI BARILI S.R.L.

  Италия

  Предприятието FRATELLI BARILI S.R.L., и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Montalto Di Castro, Италия.

 6. MAREMMANA PETROLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието MAREMMANA PETROLI S.R.L., e Търговец на едро, и работи в сферата на Твърди горива. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Guidonia Montecelio, Италия.

 7. METAX OLIE A/S

  Дания

  Предприятието METAX OLIE A/S, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Газ - производство и снабдяване, Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, и Газ - производство и снабдяване. Седалището му е в/ъв Aalborg, Дания.

 8. SUD CARBURANTI SRLS

  Италия

  Предприятието SUD CARBURANTI SRLS, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Modica, Италия.

 1. TAMOIL ITALIA S.P.A.

  Италия

  Предприятието TAMOIL ITALIA S.P.A., e Производител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Milano, Италия.

 2. NUOVA C.L.A.R. S.R.L.

  Италия

  Предприятието NUOVA C.L.A.R. S.R.L., и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Ravenna, Италия.

 3. LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS

  Франция

  Предприятието LYONDELL CHIMIE FRANCE SAS, e Производител, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени горива и добавки, Органична химия - изходни материали и производни, и Нефтени горива и добавки. Седалището му е в/ъв Fos Sur Mer, Франция.

 4. CARUSO PETROLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието CARUSO PETROLI S.R.L., и работи в сферата на Превозни средства - аксесоари и съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Carini, Италия.

 5. NERI DEPOSITI COSTIERI S.P.A.

  Италия

  Предприятието NERI DEPOSITI COSTIERI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Livorno, Италия.

 6. AL JAZEERA TRADING

  Саудитска Арабия

  Предприятието AL JAZEERA TRADING, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Dammam, Саудитска Арабия.

 7. MAXCOM PETROLI S.P.A.

  Италия

  Предприятието MAXCOM PETROLI S.P.A., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Cassina De' Pecchi, Италия.

 8. GIANNI PETROLI S.R.L.

  Италия

  Предприятието GIANNI PETROLI S.R.L., e Разпространител, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Chioggia, Италия.

 9. ERGENYA PETROLI

  Италия

  Предприятието ERGENYA PETROLI, e Търговец на едро, и работи в сферата на Газ и нефт - добив. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени горива и добавки, Нефт - тежки деривати, Нефтени горива и добавки, и Нефт - тежки деривати. Седалището му е в/ъв Giugliano In Campania, Италия.

 10. ECOTHERM S.R.L.

  Италия

  Предприятието ECOTHERM S.R.L., e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Нефт - тежки деривати, Газ и нефт - добив, Нефт - тежки деривати, и Газ и нефт - добив. Седалището му е в/ъв Roma, Италия.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Нефт - тежки деривати - Внос износ

Брой резултати

424 Фирми