• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • нефтени битуми

Резултати за

Нефтени битуми - Внос износ

 1. BITUMER SP. Z O.O.

  Полша

  Verified by europages badge

  Предприятието BITUMER SP. Z O.O., e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Освен това развива дейност и в сферата на Хидроизолационни добавки към строителните материали, Катрани и битуми - строителни материали, road and motorway asphalting, manual equipment for road maintenance, construction of road and highway overpasses, asphalt, bitumen, petroleum bitumen, и asphalting. Седалището му е в/ъв Gdańsk, Полша.

 2. IMERYS METALCASTING GERMANY GMBH

  Германия

  Verified by europages badge

  Предприятието IMERYS METALCASTING GERMANY GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Dortmund, Германия.

 3. BORNIT-WERK ASCHENBORN GMBH

  Германия

  Предприятието BORNIT-WERK ASCHENBORN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Мазилки - замазки и изолационни материали. Освен това развива дейност и в сферата на Хидроизолационни добавки към строителните материали, Нефтени битуми, Хидроизолационни добавки към строителните материали, Нефтени битуми, Equipment for public roads, и bituminous emulsions. Седалището му е в/ъв Zwickau, Германия.

 4. LAUDEN KLEER COMMUNICATIONS SRL

  Румъния

  Предприятието LAUDEN KLEER COMMUNICATIONS SRL, e Multi-Category, и работи в сферата на Нефтени битуми. Освен това развива дейност и в сферата на Refined sunflower oil, Rapeseed oil, sunflower oil, и anthracite. Седалището му е в/ъв Bucuresti, Румъния.

 5. BAKHTAR BITUMEN INDUSTRIAL GROUP

  Ирак

  Предприятието BAKHTAR BITUMEN INDUSTRIAL GROUP, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Освен това развива дейност и в сферата на oxidized bitumen. Седалището му е в/ъв Kermanshah, Ирак.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. SICIT BITUMI

  Италия

  Предприятието SICIT BITUMI, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Освен това развива дейност и в сферата на macadam. Седалището му е в/ъв Este, Италия.

 2. NIKAN WEST GILSONITE COMPANY

  Иран

  Предприятието NIKAN WEST GILSONITE COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Tehran, Иран.

 3. JSLL SAMSONOV&KNUDSEN

  Беларус

  Предприятието JSLL SAMSONOV&KNUDSEN, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Освен това развива дейност и в сферата на bitumen. Седалището му е в/ъв Gomel, Беларус.

 4. HOOGMARTENS WEGENBOUW

  Белгия

  Предприятието HOOGMARTENS WEGENBOUW, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени битуми, asphalting, Нефтени битуми, и road works. Седалището му е в/ъв Opglabbeek, Белгия.

 5. A.N.C WATERPROOFING INDUSTRIES LTD.

  Кипър

  Предприятието A.N.C WATERPROOFING INDUSTRIES LTD., e Производител, и работи в сферата на Материали за покривни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Мазилки - замазки и изолационни материали, Хидроизолационни добавки към строителните материали, Нефтени битуми, Мазилки - замазки и изолационни материали, Хидроизолационни добавки към строителните материали, painting of traffic signs on roads and motorways, и Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Paphos, Кипър.

 1. IMPRESA BONVICINI

  Италия

  Предприятието IMPRESA BONVICINI, e Производител, и работи в сферата на Поправка и обновяване на недвижими имоти. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени битуми, petroleum asphalt, building contractors, Нефтени битуми, и cabinetmakers. Седалището му е в/ъв Vigolzone, Италия.

 2. TBV SPEZIALTRANSPORTE BAUMASCHINENVERLEIH GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието TBV SPEZIALTRANSPORTE BAUMASCHINENVERLEIH GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Bindlach, Германия.

 1. JAHANGHIRPARS

  Иран

  Предприятието JAHANGHIRPARS, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Esfahan, Иран.

 2. PETRO TAR KIMIYA CO. (PETRO TAR CO.)

  Иран

  Предприятието PETRO TAR KIMIYA CO. (PETRO TAR CO.), e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Eshtehard-Alborz, Иран.

 3. JSC SEPO NOVUS

  Испания

  Предприятието JSC SEPO NOVUS, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Освен това развива дейност и в сферата на bitumen for roads, bitumen, petroleum bitumen, и oxidized bitumen. Седалището му е в/ъв Barcelona, Испания.

 4. PARSBITUMEN COMPANY

  Иран

  Предприятието PARSBITUMEN COMPANY, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Kermanshah, Иран.

 5. EM.CO.BIT. - TROPEANO & C. SAS

  Италия

  Предприятието EM.CO.BIT. - TROPEANO & C. SAS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Нефтени битуми. Освен това развива дейност и в сферата на Магистрали - поддръжка, bituminised ducts, earthmoving, Магистрали - поддръжка, и street paving. Седалището му е в/ъв Cogorno, Италия.

 6. MTF

  Иран

  Предприятието MTF, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Tehran, Иран.

 7. BITAREL

  Беларус

  Предприятието BITAREL, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Освен това развива дейност и в сферата на petroleum bitumen. Седалището му е в/ъв München, Беларус.

 8. VIALIT ASPHALT GMBH & CO KG

  Австрия

  Предприятието VIALIT ASPHALT GMBH & CO KG, e Производител, и работи в сферата на Железни и цветни руди. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Нефтени битуми, Груб строеж, Довършителни работи, Мрамори и естествени камъни, Нефтени битуми, Груб строеж, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Fürnitz, Австрия.

 1. KUTTER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KUTTER GMBH & CO. KG, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени битуми, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Нефтени битуми, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Markranstädt, Германия.

 2. DEUTAG GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието DEUTAG GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Нефтени битуми, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Нефтени битуми, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Ilsede, Германия.

 3. HEVEASOL BAUTENSCHUTZ ALDINGER GMBH

  Германия

  Предприятието HEVEASOL BAUTENSCHUTZ ALDINGER GMBH, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Dahlen, Германия.

 4. STRATEX SA

  Швейцария

  Предприятието STRATEX SA, e Разпространител, и работи в сферата на Неорганична химия - изходни материали и производни. Освен това развива дейност и в сферата на Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени битуми, Обществено строителство - предприемачи, Пътища - строителни материали, Органична химия - изходни материали и производни, Нефтени битуми, Обществено строителство - предприемачи, и Пътища - строителни материали. Седалището му е в/ъв Delémont, Швейцария.

 5. LIESEN PRODUKTIONS- UND HANDELSGES.M.B.H.

  Австрия

  Предприятието LIESEN PRODUKTIONS- UND HANDELSGES.M.B.H., e Разпространител, и работи в сферата на Нефтени горива и добавки. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени битуми, Обществено строителство - предприемачи, Железници - поставяне и поддръжка, Цимент и добавки, Нефтени битуми, Обществено строителство - предприемачи, Железници - поставяне и поддръжка, и Цимент и добавки. Седалището му е в/ъв Lannach, Австрия.

 6. ATLAS OIL

  Иран

  Предприятието ATLAS OIL, e Производител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Tehran, Иран.

 7. KUTTER GMBH & CO. KG

  Германия

  Предприятието KUTTER GMBH & CO. KG, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтени битуми, Груб строеж, Довършителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Нефтени битуми, Груб строеж, Довършителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Adelsdorf, Германия.

 8. SAMMELSTIFTUNG VERGLEICH

  Суазиленд

  Предприятието SAMMELSTIFTUNG VERGLEICH, e Разпространител, и работи в сферата на Нефтени битуми. Седалището му е в/ъв Zurich, Суазиленд.

 9. CTS BITUMEN GMBH

  Германия

  Предприятието CTS BITUMEN GMBH, e Производител, и работи в сферата на Суровини за строителството. Освен това развива дейност и в сферата на Мрамори и естествени камъни, Нефтени битуми, Суров дървен материал, Бичен и обработен дървен материал, Мрамори и естествени камъни, Нефтени битуми, Суров дървен материал, и Бичен и обработен дървен материал. Седалището му е в/ъв Buch, Германия.

 10. BITUM EXPRES

  Румъния

  Предприятието BITUM EXPRES, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нефтени битуми. Освен това развива дейност и в сферата на bitumen for roads. Седалището му е в/ъв Bucharest, Румъния.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

 • Само съответните доставчици
 • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
 • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Нефтени битуми - Внос износ

Брой резултати

344 Фирми