• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industry

Резултати за

Industry

НорвегияБерген, Хордалан, Ставангер и РогаланДоставчик на услуги
  1. BERGENS RENGJØRINGSSELSKAP AS

    Норвегия

    Предприятието BERGENS RENGJØRINGSSELSKAP AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  2. NORWEGIAN SERVICE TEAM INDUSTRIES AS

    Норвегия

    Предприятието NORWEGIAN SERVICE TEAM INDUSTRIES AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Haugesund, Норвегия.

  3. BYGGRENGJØRING AS

    Норвегия

    Предприятието BYGGRENGJØRING AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Isdalstø, Норвегия.

  4. PROTOTECH AS

    Норвегия

    Предприятието PROTOTECH AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  5. VEX-GRUPPEN AS

    Норвегия

    Предприятието VEX-GRUPPEN AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Straume, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ARGUS SERVICE SYSTEMER AS

    Норвегия

    Предприятието ARGUS SERVICE SYSTEMER AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Randaberg, Норвегия.

  2. FORUM ARKITEKTER AS

    Норвегия

    Предприятието FORUM ARKITEKTER AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Fyllingsdalen, Норвегия.

  3. THORSTEIN LUND AS

    Норвегия

    Предприятието THORSTEIN LUND AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Индустриално поддържане. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  4. LUND, MOHR & GIÆVER-ENGER MARIN AS

    Норвегия

    Предприятието LUND, MOHR & GIÆVER-ENGER MARIN AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  5. MONSTAD AS

    Норвегия

    Предприятието MONSTAD AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  1. MJELDE OG JOHANNESEN A.S

    Норвегия

    Предприятието MJELDE OG JOHANNESEN A.S, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  2. PARTNER CONSULT AS

    Норвегия

    Предприятието PARTNER CONSULT AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Освен това развива дейност и в сферата на Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра, и Инженерство - промишлени проекто-конструкторски бюра. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  1. AKER INSPECTION AND CONSULTING AS

    Норвегия

    Предприятието AKER INSPECTION AND CONSULTING AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  2. WEST RENHOLD AS

    Норвегия

    Предприятието WEST RENHOLD AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Почистване - услуги. Освен това развива дейност и в сферата на Промишлено почистване, и Промишлено почистване. Седалището му е в/ъв Bønes, Норвегия.

  3. THUNES PARTNERS AS

    Норвегия

    Предприятието THUNES PARTNERS AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  4. SKIPSKONSULENT AS

    Норвегия

    Предприятието SKIPSKONSULENT AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Промишлени научноизследователски бюра. Седалището му е в/ъв Laksevåg, Норвегия.

  5. RENHOLD-SKADE-SENTRALEN AS

    Норвегия

  6. POSEIDON GROUP AS

    Норвегия

  7. RENHOLD-SKADE-SENTRALEN AS

    Норвегия

  8. RENHOLDSPARTNER ROGALAND AS

    Норвегия

  1. LIMA RENHOLD AS

    Норвегия