• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • обществено строителство

Резултати за

Обществено строителство

НорвегияБерген, Хордалан, Ставангер и Рогалан
  1. EIDESVIK AS

    Норвегия

    Предприятието EIDESVIK AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, Корабни собственици, Морски крайбрежни - строителни работи, и Корабни собственици. Седалището му е в/ъв Bømlo, Норвегия.

  2. ENTREGAPURA CONSTRUÇÃOS LDA

    Норвегия

    Предприятието ENTREGAPURA CONSTRUÇÃOS LDA, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Sandnes, Норвегия.

  3. TECHCONSULT AS

    Норвегия

    Предприятието TECHCONSULT AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  4. SEADRILL NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието SEADRILL NORGE AS, e Производител, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  5. SULDAL TRANSPORT AS

    Норвегия

    Предприятието SULDAL TRANSPORT AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Sand, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AKER OFFSHORE PARTNER AS

    Норвегия

    Предприятието AKER OFFSHORE PARTNER AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  2. MARITIME LOGISTIC SERVICES AS

    Норвегия

    Предприятието MARITIME LOGISTIC SERVICES AS, e Производител, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  3. OSTERØY BRUSELSKAP A/S

    Норвегия

    Предприятието OSTERØY BRUSELSKAP A/S, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пътища - строителство, и Пътища - строителство. Седалището му е в/ъв Lonevåg, Норвегия.

  4. SØRCO AS

    Норвегия

    Предприятието SØRCO AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове и шосета - предприемачи, и Мостове и шосета - предприемачи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  5. EASY WELL SOLUTIONS AS

    Норвегия

    Предприятието EASY WELL SOLUTIONS AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  1. RYGG MASKIN AS

    Норвегия

    Предприятието RYGG MASKIN AS, e Производител, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Пробиване и сондиране - строителни работи, и Пробиване и сондиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Randaberg, Норвегия.

  2. BERGEN STILLASUTLEIE AS

    Норвегия

    Предприятието BERGEN STILLASUTLEIE AS, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Øvre Ervik, Норвегия.

  1. I O S OFFSHORE AS

    Норвегия

    Предприятието I O S OFFSHORE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Морски, пристанищни и подводни строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Морски крайбрежни - строителни работи, и Морски крайбрежни - строителни работи. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  2. GC RIEBER SHIPPING AS

    Норвегия

  3. SMITH INTERNATIONAL NORWAY AS

    Норвегия

  4. ASKØY DEKKELEGGING AS

    Норвегия

  5. FABRICOM AS

    Норвегия

  6. BOSKALIS OFFSHORE AS

    Норвегия

  7. SKAN ASFALT AS

    Норвегия

  8. PETROMARIN AS

    Норвегия

  1. GEORG STANGELAND AS

    Норвегия

  2. ASFALT & MASKIN AS

    Норвегия

  3. BIJAK MASKIN AS

    Норвегия

  4. VISAFO AS

    Норвегия

  5. RISA AS

    Норвегия

  6. VELDE ASFALT AS

    Норвегия

  7. NORSE CUTTING & ABANDONMENT AS

    Норвегия

  8. PETROTECH AS

    Норвегия

  9. ODFJELL CASING SERVICES AS

    Норвегия

  10. AKER WELL SERVICE AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно