• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • constructions

Резултати за

Constructions

НорвегияБерген, Хордалан, Ставангер и Рогалан
  1. FABRICOM

    Норвегия

    Предприятието FABRICOM, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Газопроводи и нефтопроводи - инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на mechanical constructions, engineering and environmental engineering studies, engineering studies and engineering for electric power plants, и electrical engineering, electrical appliances and electronic. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  2. BOTNEN ENTREPENØR AS

    Норвегия

    Предприятието BOTNEN ENTREPENØR AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Бетонни конструкции. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Norheimsund, Норвегия.

  3. VITEK AS

    Норвегия

    Предприятието VITEK AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, и Тръбопроводни линии. Седалището му е в/ъв Godvik, Норвегия.

  4. DOF ASA

    Норвегия

    Предприятието DOF ASA, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морско крайбрежно строителство, и Морско крайбрежно строителство. Седалището му е в/ъв Storebö, Норвегия.

  5. SOLSTAD TRADING AS

    Норвегия

    Предприятието SOLSTAD TRADING AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Кораби - конструкция, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Skudeneshavn, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. ROGALAND BYGG AS

    Норвегия

    Предприятието ROGALAND BYGG AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  2. MARINE CONSTRUCTIONS AS

    Норвегия

    Предприятието MARINE CONSTRUCTIONS AS, и работи в сферата на Животновъдство - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Птицевъдство - машини и техника, и Птицевъдство - машини и техника. Седалището му е в/ъв Os, Норвегия.

  3. MARINE ALUMINIUM AANENSEN & CO AS

    Норвегия

    Предприятието MARINE ALUMINIUM AANENSEN & CO AS, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Haugesund, Норвегия.

  4. BRYGGEN SHIPPING & TRADING AS

    Норвегия

    Предприятието BRYGGEN SHIPPING & TRADING AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  5. KEPPEL NORWAY AS

    Норвегия

    Предприятието KEPPEL NORWAY AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Седалището му е в/ъв Sandnes, Норвегия.

  1. VIK- SANDVIK AS

    Норвегия

    Предприятието VIK- SANDVIK AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Стилисти, Кораби - конструкция, Стилисти, и Кораби - конструкция. Седалището му е в/ъв Fitjar, Норвегия.

  2. AGGREKO NORWAY AS

    Норвегия

    Предприятието AGGREKO NORWAY AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни машини. Освен това развива дейност и в сферата на Машини и техника за строителство на пътища, и Машини и техника за строителство на пътища. Седалището му е в/ъв Egersund, Норвегия.

  1. AGR EMITEAM AS

    Норвегия

    Предприятието AGR EMITEAM AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производствен и строителен контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Производствен и функционален контрол, и Производствен и функционален контрол. Седалището му е в/ъв Straume, Норвегия.

  2. SCANA INDUSTRIER ASA

    Норвегия

    Предприятието SCANA INDUSTRIER ASA, и работи в сферата на Корабостроене. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  3. BERGEN STILLASUTLEIE AS

    Норвегия

    Предприятието BERGEN STILLASUTLEIE AS, и работи в сферата на Обществено строителство - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Мостове - строителство, и Мостове - строителство. Седалището му е в/ъв Øvre Ervik, Норвегия.

  4. PARTNERS HORDALAND AS

    Норвегия

    Предприятието PARTNERS HORDALAND AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Строителни машини. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  5. LÅSGRUPPEN WILHELM NIELSEN AS

    Норвегия

    Предприятието LÅSGRUPPEN WILHELM NIELSEN AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  6. LIE CNC AS

    Норвегия

  7. MINDE TRELAST AS

    Норвегия

  8. NORSK KRANINDUSTRI AS

    Норвегия

  1. KARMSUND MARITIME SERVICE AS

    Норвегия

  2. ROLF WEE TRANSPORT AS

    Норвегия

  3. STAVANGER VARMESENTER AS

    Норвегия

  4. SØRSKÅR MEKANISKE VERKSTED AS

    Норвегия

  5. INDUSTRISALG AS

    Норвегия

  6. FARSTAD GLASS & ALUMINIUM AS

    Норвегия

  7. TAU MEK VERKSTED AS

    Норвегия

  8. SMED T KRISTIANSEN AS

    Норвегия

  9. ROSENBERG SERVICES AS

    Норвегия

  10. HAUSKEN TEKNISKE AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Constructions

Брой резултати

127 Фирми