• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • industrial equipment

Резултати за

Industrial equipment

НорвегияБерген, Хордалан, Ставангер и Рогалан
  1. SIMEX AS

    Норвегия

    Предприятието SIMEX AS, e Производител, и работи в сферата на Услуги, свързани със сондиране в открито море. Освен това развива дейност и в сферата на Преработка на въздуха - уреди и инсталации, Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации, boilers, Pipelines, oil and gas - installations, Преработка на въздуха - уреди и инсталации, и Промишлено и търговско охлаждане - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  2. VESTLANDSKE INDUSTRIMONTASJE AS

    Норвегия

    Предприятието VESTLANDSKE INDUSTRIMONTASJE AS, и работи в сферата на Хранителна промишленост, разни производства - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника, Производство на консерви - машини и техника, Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника, Месарница и колбасарница - машини и техника, и Производство на млечни продукти и сирена - машини и техника. Седалището му е в/ъв Vaksdal, Норвегия.

  3. GEFRO EIENDOM AS

    Норвегия

    Предприятието GEFRO EIENDOM AS, e Производител, и работи в сферата на Пробиване и сондиране. Освен това развива дейност и в сферата на Поправка на промишлени съоръжения, и Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Tananger, Норвегия.

  4. NORDVIKEN AS

    Норвегия

    Предприятието NORDVIKEN AS, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Стомани и метали - заваряване и спояване, Стомани и метали - машинно обработване, Стомани и метали - заваряване и спояване, и Стомани и метали - машинно обработване. Седалището му е в/ъв Fana, Норвегия.

  5. TRIO AF TEKNIKK AS

    Норвегия

    Предприятието TRIO AF TEKNIKK AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Tananger, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. AS REGULATOR

    Норвегия

    Предприятието AS REGULATOR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Поправка на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  2. MYKLEBUST BKB AS

    Норвегия

    Предприятието MYKLEBUST BKB AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника, и Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  3. HALLIBURTON AS

    Норвегия

    Предприятието HALLIBURTON AS, e Производител, и работи в сферата на Нефтохимическо производство - инсталации и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Нефтено рафиниране - инсталации и техника, и Нефтено рафиниране - инсталации и техника. Седалището му е в/ъв Stavanger, Норвегия.

  4. BELL COMMUNICATION AS

    Норвегия

    Предприятието BELL COMMUNICATION AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Оборудвани офиси и производствени помещения - услуги. Седалището му е в/ъв Laksevåg, Норвегия.

  5. UNIK FILTERSYSTEM AS

    Норвегия

    Предприятието UNIK FILTERSYSTEM AS, e Производител, и работи в сферата на Преработка на водите - уреди и инсталации. Седалището му е в/ъв Os, Норвегия.

  1. ACTUM NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието ACTUM NORGE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Laksevåg, Норвегия.

  2. PETROMENA ASA

    Норвегия

    Предприятието PETROMENA ASA, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Седалището му е в/ъв Paradis, Норвегия.

  1. BAKER BRUN AS

    Норвегия

    Предприятието BAKER BRUN AS, e Производител, и работи в сферата на Производство на хлебни и сладкарски изделия - машини и техника. Седалището му е в/ъв Bergen, Норвегия.

  2. RETURA VEST AS

    Норвегия

  3. PUMP SUPPLY AS

    Норвегия

  4. COFFICE AS

    Норвегия

  5. JOHNNY LØLAND OFFSHORE AS

    Норвегия

  6. DEXTA AS

    Норвегия

  7. PROSERV MIDDLE EAST AS

    Норвегия

  8. GJERDE LAST AS

    Норвегия

  1. LEAVARDEN HOLDING AS

    Норвегия

  2. NORFLO AS

    Норвегия

  3. NORTH SEA CABLES HOLDING AS

    Норвегия

  4. PRESSURE CONTROL PRODUCTS AS

    Норвегия

  5. SANDNÆS DAMPSKIBS AKTIESELSKAB

    Норвегия

  6. GM HOLDING AS

    Норвегия

  7. MODULAR REEL AS

    Норвегия

  8. STRØMME - NME AS

    Норвегия

  9. COSL RIGMAR AS

    Норвегия

  10. HALLIBURTON NORGE HOLDING AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Industrial equipment

Брой резултати

529 Фирми

Категория