• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • груб строеж

Резултати за

Груб строеж

НорвегияДрамен, Бускруд, Шиен, Телемарк, Тьонсберг и Вестфол
  1. VIKTORIA HUS AS

    Норвегия

    Предприятието VIKTORIA HUS AS, e Производител, и работи в сферата на Сградова покривка - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Покривни конструкции - строителни работи, Зидария - строителни работи, Груб строеж, Противоядрени скривалища - строеж, Покривни конструкции - строителни работи, Зидария - строителни работи, Груб строеж, и Противоядрени скривалища - строеж. Седалището му е в/ъв Porsgrunn, Норвегия.

  2. HELGE KLYVE AS

    Норвегия

    Предприятието HELGE KLYVE AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Larvik, Норвегия.

  3. NORSK TRE AS

    Норвегия

    Предприятието NORSK TRE AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Porsgrunn, Норвегия.

  4. BØHMER ENTREPRENØR AS

    Норвегия

    Предприятието BØHMER ENTREPRENØR AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Груб строеж, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Kongsberg, Норвегия.

  5. KAARE MORTENSEN AS

    Норвегия

    Предприятието KAARE MORTENSEN AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Терасиране - строителни работи, и Терасиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Larvik, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. TVEITO MASKIN AS

    Норвегия

    Предприятието TVEITO MASKIN AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Терасиране - строителни работи, и Терасиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Lunde, Норвегия.

  2. OSKAR OG TORMOD WIKE AS

    Норвегия

    Предприятието OSKAR OG TORMOD WIKE AS, e Производител, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Терасиране - строителни работи, и Терасиране - строителни работи. Седалището му е в/ъв Vear, Норвегия.

  3. CARL C FON AS

    Норвегия

    Предприятието CARL C FON AS, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Sandefjord, Норвегия.

  4. TRAFIKK & ANLEGG AS

    Норвегия

    Предприятието TRAFIKK & ANLEGG AS, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Обществено строителство - предприемачи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Skien, Норвегия.

  5. WILLY N ANDERSEN AS

    Норвегия

    Предприятието WILLY N ANDERSEN AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Tønsberg, Норвегия.

  1. BUER ENTREPRENØR AS

    Норвегия

    Предприятието BUER ENTREPRENØR AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Груб строеж. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Skien, Норвегия.

  2. RAAEN ENTREPRENØR AS

    Норвегия

    Предприятието RAAEN ENTREPRENØR AS, e Производител, и работи в сферата на Гипсови работи - предприемачи. Освен това развива дейност и в сферата на Сградова покривка - строителни работи, Груб строеж, Сградова покривка - строителни работи, и Груб строеж. Седалището му е в/ъв Horten, Норвегия.

  1. MOELSA INDUSTRIER AS

    Норвегия

  2. LUVENT AS

    Норвегия

  3. OMMEDAL & SØNNER AS

    Норвегия

  4. ANDERS EIKUM INVEST AS

    Норвегия

  5. BRØDRENE MYHRE AS

    Норвегия

  6. DRAMMEN ISOLERING OG BLIKK AS

    Норвегия

  7. BUSKERUD BLIKK & SVEIS AS

    Норвегия

  8. RI-VEE AS

    Норвегия

  1. PAUL MARKUSSEN AS

    Норвегия

  2. WIDEBECK ANDERSEN OG LUDVIGS BYGG AS

    Норвегия

  3. MURERTEAM AS

    Норвегия

  4. MORTEN BORGAN AS

    Норвегия

  5. POB ENTREPRENØR AS

    Норвегия

  6. ODD RUI AS

    Норвегия

  7. NASTRO-BYGG AS

    Норвегия

  8. KRAGERØ BRØNNBORING AS

    Норвегия

  9. TOR ENTREPRENØR AS

    Норвегия

  10. PÅS-BYGG AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно