• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • медицинска техника

Резултати за

Медицинска техника

НорвегияОсло, Мос, Йостфол, Лилестрьом и Ахешхус
  1. CODAN NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието CODAN NORGE AS, e Агент/ Представител, и работи в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника. Освен това развива дейност и в сферата на medical equipment, и hospital supplies. Седалището му е в/ъв Gjerdrum, Норвегия.

  2. HANDICARE AS

    Норвегия

    Предприятието HANDICARE AS, e Производител, и работи в сферата на Ортопедия и рехабилитация - уреди, инструменти и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Уреди и инструменти за инвалиди, и Уреди и инструменти за инвалиди. Седалището му е в/ъв Moss, Норвегия.

  3. JACOBSEN DENTAL AS

    Норвегия

    Предприятието JACOBSEN DENTAL AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Зъболечение - препарати. Освен това развива дейност и в сферата на Зъболечение - уреди и съоръжения, и Зъболечение - уреди и съоръжения. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. AS FRISØR

    Норвегия

    Предприятието AS FRISØR, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Естетически грижи - съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Фризьорски салони - съоръжения, и Фризьорски салони - съоръжения. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. MØLNLYCKE HEALTH CARE AS

    Норвегия

    Предприятието MØLNLYCKE HEALTH CARE AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Медицина и хирургия - артикули и принадлежности. Освен това развива дейност и в сферата на Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия, и Изделия за еднократна употреба за медицинската хирургия. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. PHONAK AS

    Норвегия

    Предприятието PHONAK AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Слухови апарати. Освен това развива дейност и в сферата на Слухови протези, и Слухови протези. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. IT INSTRUMENT-TEKNIKK AS

    Норвегия

    Предприятието IT INSTRUMENT-TEKNIKK AS, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ на точноизмервателни инструменти. Освен това развива дейност и в сферата на Внос-износ на медицинска хирургична техника, и Внос-износ на медицинска хирургична техника. Седалището му е в/ъв Østerås, Норвегия.

  3. TANNLAB AS

    Норвегия

  4. OPTIKK NORGE AS

    Норвегия

  5. CAMPHILL LANDSBYSTIFTELSE I NORGE

    Норвегия

  1. OCH ORTOPEDI AS

    Норвегия

  2. OLYMPUS NORGE AS

    Норвегия

  1. ADAPTOR AS

    Норвегия

  2. MEDISTIM KIROP AS

    Норвегия

  3. AGFA-GEVAERT AS

    Норвегия

Филтри

Резултати за

Медицинска техника

Брой резултати

15 Фирми