• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - софтуер

Резултати за

Информатика - софтуер

НорвегияОсло, Мос, Йостфол, Лилестрьом и АхешхусПроизводител
  1. SAS INSTITUTE AS

    Норвегия

    Предприятието SAS INSTITUTE AS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, Професионални пакети от компютърни програми, Управляващ софтуер за предприятия, и Професионални пакети от компютърни програми. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. CONAX AS

    Норвегия

    Предприятието CONAX AS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Кодиране на данни - програми и системи, и Кодиране на данни - програми и системи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. SIMCORP NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието SIMCORP NORGE AS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Програмиране и програмни продукти, Информатика - софтуер, Програмиране и програмни продукти, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. CONFIRMIT ASA

    Норвегия

    Предприятието CONFIRMIT ASA, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. EDB BUSINESS PARTNER NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието EDB BUSINESS PARTNER NORGE AS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. SOFTWARE INNOVATION ASA

    Норвегия

    Предприятието SOFTWARE INNOVATION ASA, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Lysaker, Норвегия.

  2. COMPELLO SOFTWARE AS

    Норвегия

    Предприятието COMPELLO SOFTWARE AS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Fornebu, Норвегия.

  3. MICROSOFT NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието MICROSOFT NORGE AS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Lysaker, Норвегия.

  4. TROLLTECH ASA

    Норвегия

    Предприятието TROLLTECH ASA, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. OPERA SOFTWARE ASA

    Норвегия

    Предприятието OPERA SOFTWARE ASA, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  1. KSD SOFTWARE NORWAY AS

    Норвегия

    Предприятието KSD SOFTWARE NORWAY AS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Управляващ софтуер за предприятия, и Управляващ софтуер за предприятия. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. IST INTERNATIONAL SOFTWARE TECH AS

    Норвегия

    Предприятието IST INTERNATIONAL SOFTWARE TECH AS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  1. AGRESSO R&D AS

    Норвегия

    Предприятието AGRESSO R&D AS, e Производител, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. MOVE SMARTNET AS

    Норвегия

  3. SILICON GRAPHICS AS

    Норвегия

  4. IDEX ASA

    Норвегия

  5. AGRESSO AS

    Норвегия

  6. ADEKVAT INFO AS

    Норвегия