• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • пристанищни строителни работи

Резултати за

Пристанищни строителни работи

НорвегияОсло, Мос, Йостфол, Лилестрьом и АхешхусПроизводител
  1. KURE INDUSTRI OG OFFSHORE AS

    Норвегия

  2. ROGER HAGEN AS

    Норвегия

  3. ACR ELEKTRO AS

    Норвегия

  4. LYS OG VARME AS

    Норвегия

  5. MYHRE HEIS & ELEKTRO AS

    Норвегия

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. CITY TAKTEKKING AS

    Норвегия

    Предприятието CITY TAKTEKKING AS, e Производител, и работи в сферата на Полагане на основи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи - строителни работи, Бетонни конструкции, Кофражи - строителни работи, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. ØSTRENG ELEKTRO AS

    Норвегия

    Предприятието ØSTRENG ELEKTRO AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. INGENIØRFIRMAET VIKING AS

    Норвегия

    Предприятието INGENIØRFIRMAET VIKING AS, e Производител, и работи в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, и Довършителни работи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. LEFDAL INSTALLASJON AS

    Норвегия

    Предприятието LEFDAL INSTALLASJON AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Gjettum, Норвегия.

  5. INGENIOR SVERRE HOLLIE AS

    Норвегия

    Предприятието INGENIOR SVERRE HOLLIE AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, и Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  1. ØKERN ELEKTRISKE AS

    Норвегия

    Предприятието ØKERN ELEKTRISKE AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Електричество - строителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. BILLKVAM & FAGERHAUG AS

    Норвегия

  1. BYGGKLIMA AS

    Норвегия

    Предприятието BYGGKLIMA AS, e Производител, и работи в сферата на Довършителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Водопроводни и канализационни работи - строителни работи, и Водопроводни и канализационни работи - строителни работи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. HOEL ELEKTRO AS

    Норвегия

    Предприятието HOEL ELEKTRO AS, e Производител, и работи в сферата на Аларма и наблюдение - инсталация. Освен това развива дейност и в сферата на Довършителни работи, Електричество - строителни работи, Довършителни работи, и Електричество - строителни работи. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. RINGSIDE RØRLEGGERBEDRIFT AS

    Норвегия

  4. SLEVIK ELEKTRISKE AS

    Норвегия

  5. TANDBERGS ELEKTRISKE AS

    Норвегия

  6. NILS KRISTOFFERSEN AS

    Норвегия