• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хранителна преработка

Резултати за

Хранителна преработка

НорвегияОсло, Мос, Йостфол, Лилестрьом и Ахешхус
  1. CANDYKING NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието CANDYKING NORGE AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Какао и шоколад, Карамелени бонбони, Какао и шоколад, Карамелени бонбони, Sugar candy, и sweets. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. ORKLA ASA

    Норвегия

    Предприятието ORKLA ASA, e Производител, и работи в сферата на Готови ястия и деликатеси. Освен това развива дейност и в сферата на Гастрономия - специалитети, Газирани безалкохолни напитки, Гастрономия - специалитети, и Газирани безалкохолни напитки. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. NATURES CHOICE AS

    Норвегия

    Предприятието NATURES CHOICE AS, e Разпространител, и работи в сферата на Хранителни опаковки. Седалището му е в/ъв Flateby, Норвегия.

  4. VANDERGEETEN SCANDINAVIA AS

    Норвегия

    Предприятието VANDERGEETEN SCANDINAVIA AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Какао и шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Захарни изделия без шоколад, Сладник, Захарни изделия без шоколад, sugar free chocolate, и Сладник. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  5. HARIBO LAKRIS AS

    Норвегия

    Предприятието HARIBO LAKRIS AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Дъвки. Освен това развива дейност и в сферата на Захарни изделия без шоколад, Сладник, Захарни изделия без шоколад, и Сладник. Седалището му е в/ъв Østerås, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. WRIGLEY SCANDINAVIA AS

    Норвегия

    Предприятието WRIGLEY SCANDINAVIA AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Захарни изделия без шоколад. Освен това развива дейност и в сферата на Дъвки, и Дъвки. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. KJELL BRAATEN AS

    Норвегия

    Предприятието KJELL BRAATEN AS, и работи в сферата на Игри и играчки. Освен това развива дейност и в сферата на Бисквити и дребни сладки, Шоколадови изделия, Бисквити и дребни сладки, и Шоколадови изделия. Седалището му е в/ъв Drøbak, Норвегия.

  3. KIRKHOLM HOLDING AS, POSTBOKS 1719 VIKA, 0110 OSLO

    Норвегия

    Предприятието KIRKHOLM HOLDING AS, POSTBOKS 1719 VIKA, 0110 OSLO, e Търговец на едро, и работи в сферата на Растителни мазнини. Освен това развива дейност и в сферата на biological oils. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. MARS NORGE AS

    Норвегия

  5. COOP OST BA

    Норвегия

  1. FERROSAN NORGE AS

    Норвегия

  2. A/S FORMA

    Норвегия

  1. PEGO FOOD AS

    Норвегия

  2. AS PALS

    Норвегия

  3. ALNA MARGARINFABRIK AS

    Норвегия

  4. KIMS NORGE AS

    Норвегия

  5. PETER MØLLER AS

    Норвегия

  6. HAVI LOGISTICS AS

    Норвегия