• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • constructions

Резултати за

Constructions

НорвегияОсло, Мос, Йостфол, Лилестрьом и Ахешхус
  1. NEMKO AS

    Норвегия

    Предприятието NEMKO AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производствен и строителен контрол. Освен това развива дейност и в сферата на Изпитване на изделия и материали, Производствен и функционален контрол, Изпитване на изделия и материали, и Производствен и функционален контрол. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  2. CITY TAKTEKKING AS

    Норвегия

    Предприятието CITY TAKTEKKING AS, e Производител, и работи в сферата на Полагане на основи - строителни работи. Освен това развива дейност и в сферата на Кофражи - строителни работи, Бетонни конструкции, Кофражи - строителни работи, и Бетонни конструкции. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. LADY PERSIENNEINDUSTRI AS

    Норвегия

    Предприятието LADY PERSIENNEINDUSTRI AS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Вътрешни и външни средства за предпазване от слънцето. Освен това развива дейност и в сферата на Лека метална конструкция, и Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Lillestrøm, Норвегия.

  4. F JORGENSEN AS

    Норвегия

    Предприятието F JORGENSEN AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбни конструкции, и Тръбни конструкции. Седалището му е в/ъв Halden, Норвегия.

  5. NORSKERENNA AS

    Норвегия

    Предприятието NORSKERENNA AS, e Производител, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Тръбопроводни линии, Изделия от бетон и строителни брикети, Тръбопроводни линии, и Изделия от бетон и строителни брикети. Седалището му е в/ъв Sellebakk, Норвегия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. JAAKKO POYRY NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието JAAKKO POYRY NORGE AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морско крайбрежно строителство, Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители, Морско крайбрежно строителство, и Инженерство - проимишлени проектанти и изпълнители. Седалището му е в/ъв Sarpsborg, Норвегия.

  2. CRAWFORD NORGE AS

    Норвегия

    Предприятието CRAWFORD NORGE AS, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  3. CHRISTIANIA SPIGERVERK AS

    Норвегия

    Предприятието CHRISTIANIA SPIGERVERK AS, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Пирони и клинове, и Пирони и клинове. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  4. ASKIM MEK VERKSTED AS

    Норвегия

    Предприятието ASKIM MEK VERKSTED AS, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Askim, Норвегия.

  5. KRISTIAN OLIMB AS

    Норвегия

    Предприятието KRISTIAN OLIMB AS, e Производител, и работи в сферата на Пътища - строителство. Освен това развива дейност и в сферата на Тунели - строителни работи, Обществено строителство - предприемачи, Тунели - строителни работи, и Обществено строителство - предприемачи. Седалището му е в/ъв Råde, Норвегия.

  1. METACON INDUSTRIMEK AS

    Норвегия

    Предприятието METACON INDUSTRIMEK AS, e Производител, и работи в сферата на Метални хангари - желязо и стомана. Освен това развива дейност и в сферата на Строителство на промишлени сгради, и Строителство на промишлени сгради. Седалището му е в/ъв Rakkestad, Норвегия.

  2. AS NORFO

    Норвегия

    Предприятието AS NORFO, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Skedsmokorset, Норвегия.

  1. NORSK STÅL AS

    Норвегия

    Предприятието NORSK STÅL AS, и работи в сферата на Производствен и строителен контрол. Седалището му е в/ъв Nesbru, Норвегия.

  2. HØVIK KOMPONENT AS

    Норвегия

    Предприятието HØVIK KOMPONENT AS, e Производител, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Освен това развива дейност и в сферата на Метални гарнитури, и Метални гарнитури. Седалището му е в/ъв Halden, Норвегия.

  3. SKV STENE-KJESBU-VILSTER AS

    Норвегия

    Предприятието SKV STENE-KJESBU-VILSTER AS, и работи в сферата на Строителство на промишлени сгради. Освен това развива дейност и в сферата на Метални мостове, и Метални мостове. Седалището му е в/ъв Fredrikstad, Норвегия.

  4. SIGURD SORUM AS

    Норвегия

    Предприятието SIGURD SORUM AS, e Производител, и работи в сферата на Корабостроене. Освен това развива дейност и в сферата на Морско крайбрежно строителство, и Морско крайбрежно строителство. Седалището му е в/ъв Sandvika, Норвегия.

  5. NORMARC FLIGHT INSPECTION SYSTEMS AS

    Норвегия

    Предприятието NORMARC FLIGHT INSPECTION SYSTEMS AS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Производствен и строителен контрол. Седалището му е в/ъв Asker, Норвегия.

  6. MONTÉR GRORUD

    Норвегия

    Предприятието MONTÉR GRORUD, и работи в сферата на Строителна кинкалерия. Седалището му е в/ъв Oslo, Норвегия.

  7. GJERDESENTERET AS

    Норвегия

    Предприятието GJERDESENTERET AS, e Производител, и работи в сферата на Лека метална конструкция. Седалището му е в/ъв Ski, Норвегия.

  8. TROSTERUD MEKANISKE VERKSTED AS

    Норвегия

  1. AESSEAL NORWAY AS

    Норвегия

  2. IPP INTERNATIONAL PIPELINE PRODUC AS

    Норвегия

  3. BRANNTEK AS

    Норвегия

  4. SIGMUND OLSEN AGENTUR AS

    Норвегия

  5. GUNNAR EIKLID AS

    Норвегия

  6. MORTEN ENGEBRETSEN AS

    Норвегия

  7. TJERSLAND & CO AS

    Норвегия

  8. ROLF LYCKE AS

    Норвегия

  9. VARMETEKNIKK AS

    Норвегия

  10. GANTA TRADING AS

    Норвегия

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно
Филтри

Резултати за

Constructions

Брой резултати

175 Фирми