• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • информатика - микро-компютри

Резултати за

Информатика - микро-компютри

Обединеното кралствоЗападен Мидлендс
  1. ZEROGRAPHIC FINANCE LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието ZEROGRAPHIC FINANCE LIMITED, и работи в сферата на Наем на промишлени съоръжения. Освен това развива дейност и в сферата на Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, Информатика - микро-компютри, Офисно оборудване - машини и техника, Копиране на документи - офисна техника, и Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Stafford, Обединеното кралство.

  2. THE PCMS GROUP PLC

    Обединеното кралство

    Предприятието THE PCMS GROUP PLC, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, Информатика - софтуер, Домашни компютри, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Coventry, Обединеното кралство.

  3. NETWORKED COMPUTER MAINTENANCE LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието NETWORKED COMPUTER MAINTENANCE LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - микро-компютри, Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, Информатика - микро-компютри, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Telford, Обединеното кралство.

  4. NS OPTIMUM LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието NS OPTIMUM LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - записващи устройства, Информатика - периферни компютърни устройства, Информатика - записващи устройства, и Информатика - периферни компютърни устройства. Седалището му е в/ъв Leamington Spa, Обединеното кралство.

  5. WYVERN BUSINESS SYSTEMS LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието WYVERN BUSINESS SYSTEMS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Hereford, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. BOLTON-WAND COMPUTERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BOLTON-WAND COMPUTERS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Leominster, Обединеното кралство.

  2. OGL COMPUTER SERVICES GROUP LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието OGL COMPUTER SERVICES GROUP LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Stourport-On-Severn, Обединеното кралство.

  3. CHISHOLMS COMPUTERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието CHISHOLMS COMPUTERS LTD, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Walsall, Обединеното кралство.

  4. COMPUTERPROOF LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието COMPUTERPROOF LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Информатика - софтуер, и Информатика - софтуер. Седалището му е в/ъв Stoke-On-Trent, Обединеното кралство.

  5. PRAYBOURNE LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието PRAYBOURNE LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Redditch, Обединеното кралство.

  1. TECTIME DATA SYSTEMS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието TECTIME DATA SYSTEMS LTD, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Newcastle, Обединеното кралство.

  2. FUJITSU TELECOMMUNICATIONS EUROPE LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието FUJITSU TELECOMMUNICATIONS EUROPE LIMITED, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Цифрово програмно управление - малки системи, и Цифрово програмно управление - малки системи. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  1. ANSWER GCI LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ANSWER GCI LTD, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Освен това развива дейност и в сферата на Домашни компютри, и Домашни компютри. Седалището му е в/ъв Telford, Обединеното кралство.

  2. TICKETMASTER SYSTEMS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието TICKETMASTER SYSTEMS LTD, e Производител, и работи в сферата на Информатика - микро-компютри. Седалището му е в/ъв Newcastle, Обединеното кралство.

  3. TEKDATA DISTRIBUTION LIMITED

    Обединеното кралство

  4. O.E. GROUP LIMITED

    Обединеното кралство

  5. ROCK GROUP PLC

    Обединеното кралство

  6. NS OPTIMUM LIMITED

    Обединеното кралство

  7. INFOR GLOBAL SOLUTIONS (HERTS) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието INFOR GLOBAL SOLUTIONS (HERTS) LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Освен това развива дейност и в сферата на Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи, и Поддръжка - големи компютри (сървъри) и компютърни системи. Седалището му е в/ъв Solihull, Обединеното кралство.

  8. XENEX TECHNOLOGIES LIMITED

    Обединеното кралство

  1. ALCAMI LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието ALCAMI LTD, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Информатика - софтуер. Освен това развива дейност и в сферата на Дизайн и производство с помощта на компютър, и Дизайн и производство с помощта на компютър. Седалището му е в/ъв Birmingham, Обединеното кралство.

  2. EPSON TELFORD LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието EPSON TELFORD LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Принтери за компютри, и Принтери за компютри. Седалището му е в/ъв Telford, Обединеното кралство.

  3. ROLT MARKETING LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието ROLT MARKETING LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Информатика - периферни компютърни устройства. Освен това развива дейност и в сферата на Принтери за компютри, и Принтери за компютри. Седалището му е в/ъв Worcester, Обединеното кралство.