• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • облекло - внос-износ

Резултати за

Облекло - внос-износ

Обединеното кралствоИзточен Мидлендс
  1. SHELDON INTERNATIONAL

    Обединеното кралство

    Verified by europages badge

    SHELDON INTERNATIONAL Ltd. е един от водещите независими търговци на едро и доставчици на бебешки дрехи и бебешко спално бельо в Обединеното кралство, като снабдява търговци на едро, независими търговци на дребно, както и вериги магазини в Обединеното кралство, Европа и извън нея. Sheldon International е създадена през 1992 г., като складът и офисът се намират в Лестър. Нашата широка гама от бебешки продукти се състои от собствените ни марки NURSERY TIME, MY LITTLE CHICK и JUST FOR ME (бебешки комплекти, ромпери, спални костюми, бебешки рокли, жилетки, трикотажни изделия в испански стил, снежни костюми, лигавници, подаръчни комплекти, обувки и чорапи), SNUGGLE BABY (комплекти за спане, одеяла, чаршафи, завивки, шалове, кърпи с качулка и меки играчки), TINY BABY и TINY CHICK (бебешко облекло за недоносени деца). Повечето артикули се проектират от нас и се произвеждат от наши партньорски компании в различни страни от Далечния изток и Европа. Към вече богатата ни гама непрекъснато се добавят нови облекла и дизайни (обикновено всяка година добавяме повече от 300 нови линии; повечето от тях са единични бройки, тъй като всяка година разработваме нови колекции).

  2. FASHION-BOOK

    Обединеното кралство

    Предприятието FASHION-BOOK, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на women's clothing. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  3. SEBTEX

    Обединеното кралство

    Предприятието SEBTEX, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  4. SOLUZIONE

    Обединеното кралство

    Предприятието SOLUZIONE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на clothes stocks, clothing export, и Ladies' fashion. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  5. CHRISTMAS JUMPERS

    Обединеното кралство

    Предприятието CHRISTMAS JUMPERS, e Доставчик на услуги, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. MOTION FASHION WEAR

    Обединеното кралство

    Предприятието MOTION FASHION WEAR, e Производител, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wellingborough, Обединеното кралство.

  2. HELLY HANSEN

    Обединеното кралство

    Предприятието HELLY HANSEN, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  3. BURT BROS HOSIERY LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието BURT BROS HOSIERY LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  4. TRACK & TRAIL

    Обединеното кралство

    Предприятието TRACK & TRAIL, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Ashbourne, Обединеното кралство.

  5. LADKIN'S LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието LADKIN'S LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Loughborough, Обединеното кралство.

  1. COUNTRY ATTIRE

    Обединеното кралство

    Предприятието COUNTRY ATTIRE, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв High Peak, Обединеното кралство.

  2. UK DISTRIBUTORS (FOOTWEAR) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието UK DISTRIBUTORS (FOOTWEAR) LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  1. JEFFREY WEST & CO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието JEFFREY WEST & CO LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

  2. J ALEX SWIFT LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието J ALEX SWIFT LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Loughborough, Обединеното кралство.

  3. SOPHITICATED LEGS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SOPHITICATED LEGS LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Heanor, Обединеното кралство.

  4. EDWARD GREEN & CO LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието EDWARD GREEN & CO LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

  5. PETER GRIBBY

    Обединеното кралство

    Предприятието PETER GRIBBY, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Nottingham, Обединеното кралство.

  6. INSTRA TEXTILES

    Обединеното кралство

    Предприятието INSTRA TEXTILES, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  7. RIVERS TRADING LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието RIVERS TRADING LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  8. T.W.KEMPTON (CORPORATE CLOTHING) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието T.W.KEMPTON (CORPORATE CLOTHING) LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Облекло - внос-износ, и Облекло - внос-износ. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  1. SIIC CLOTHING LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SIIC CLOTHING LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  2. THE SOCK MINE

    Обединеното кралство

    Предприятието THE SOCK MINE, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Sutton-In-Ashfield, Обединеното кралство.

  3. MOUNTAIN HARDWEAR LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието MOUNTAIN HARDWEAR LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Oakham, Обединеното кралство.

  4. GAZIANO & GIRLING

    Обединеното кралство

    Предприятието GAZIANO & GIRLING, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Kettering, Обединеното кралство.

  5. SLENDERELLA WHOLESALE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието SLENDERELLA WHOLESALE LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Belper, Обединеното кралство.

  6. LOVE FROM AUSTRALIA LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието LOVE FROM AUSTRALIA LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Northampton, Обединеното кралство.

  7. CUTE & CUDDLY BABYWEAR

    Обединеното кралство

    Предприятието CUTE & CUDDLY BABYWEAR, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

  8. ESSENTIAL CLOTHING

    Обединеното кралство

    Предприятието ESSENTIAL CLOTHING, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Ilkeston, Обединеното кралство.

  9. WHITE LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието WHITE LTD, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Rushden, Обединеното кралство.

  10. COTTON LEGEND

    Обединеното кралство

    Предприятието COTTON LEGEND, и работи в сферата на Облекло - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на Обувки, и Обувки. Седалището му е в/ъв Leicester, Обединеното кралство.

Заявка за оферти

Създайте една заявка и получете множество оферти от проверени доставчици.

  • Само съответните доставчици
  • Съответствие с изискванията за поверителност на данните
  • 100% безплатно