• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • текстил - внос-износ

Резултати за

Текстил - внос-износ

Обединеното кралствоСеверо-западна областПроизводител
  1. THE LANCASHIRE TEXTILE MANUFACTURERS' ASSOCIATION

    Обединеното кралство

    Предприятието THE LANCASHIRE TEXTILE MANUFACTURERS' ASSOCIATION, e Multi-Category, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Blackburn, Обединеното кралство.

  2. IAN MANKIN LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието IAN MANKIN LTD, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Burnley, Обединеното кралство.

  3. ELEGANT CURTAINS

    Обединеното кралство

    Предприятието ELEGANT CURTAINS, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Освен това развива дейност и в сферата на curtains, blinds, curtain making, и boat curtains. Седалището му е в/ъв Macclesfield, Обединеното кралство.

  4. REGRAY TEXTILES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието REGRAY TEXTILES LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, Текстил - внос-износ, elastic braid, и Bungee cords. Седалището му е в/ъв Hyde, Обединеното кралство.

  5. ABSOLUTE HOME TEXTILES

    Обединеното кралство

    Предприятието ABSOLUTE HOME TEXTILES, e Производител, и работи в сферата на Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Bolton, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. C.D.C. HEAVY TEXTILES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието C.D.C. HEAVY TEXTILES LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Wallasey, Обединеното кралство.

  2. PHILIP WHITFIELD HOLDINGS LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието PHILIP WHITFIELD HOLDINGS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на Текстил - внос-износ, и Текстил - внос-износ. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

  3. JOHN LEAN & SONS LTD

    Обединеното кралство

  4. QUALTEX (U K) LTD

    Обединеното кралство

  5. THE ENFIELD MANUFACTURING CO LTD

    Обединеното кралство

  1. TAME VALLEY PADDING CO. LTD

    Обединеното кралство

  2. MOBECOT LTD

    Обединеното кралство

  1. COTTON CLUB UK LTD T/A STARWORLD

    Обединеното кралство

    Предприятието COTTON CLUB UK LTD T/A STARWORLD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Cheshire, Обединеното кралство.

  2. DHJ WEISTERS LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието DHJ WEISTERS LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на tie fabrics. Седалището му е в/ъв Darwen, Обединеното кралство.

  3. TEKAY - THOMAS KERSHAW LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието TEKAY - THOMAS KERSHAW LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Освен това развива дейност и в сферата на bra cups. Седалището му е в/ъв Accrington, Обединеното кралство.

  4. DAVIS & MOORE

    Обединеното кралство

    Предприятието DAVIS & MOORE, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - текстил и облекло. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

  5. NORTHERN HI-TEC LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието NORTHERN HI-TEC LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - електрическа и електронна техника. Освен това развива дейност и в сферата на Електроника - внос-износ, и Електроника - внос-износ. Седалището му е в/ъв Lancaster, Обединеното кралство.

  6. BASF PLC

    Обединеното кралство

  7. THAUMATURGY (U.K.) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието THAUMATURGY (U.K.) LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Preston, Обединеното кралство.

  8. LIVER GREASE OIL & CHEMICAL COMPANY LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието LIVER GREASE OIL & CHEMICAL COMPANY LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Liverpool, Обединеното кралство.

  1. WYKAMOL GROUP LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието WYKAMOL GROUP LIMITED, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - химия и фармация. Освен това развива дейност и в сферата на Химия - внос-износ, и Химия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Burnley, Обединеното кралство.

  2. FLINTSHIRE STEEL & TIMBER SUPPLIES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието FLINTSHIRE STEEL & TIMBER SUPPLIES LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, и Черна металургия и металургия - внос-износ. Седалището му е в/ъв Mold, Обединеното кралство.

  3. VAN LEEUWEN LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието VAN LEEUWEN LTD, e Производител, и работи в сферата на Внос-износ - стомани и метали. Освен това развива дейност и в сферата на Черна металургия и металургия - внос-износ, Черна металургия и металургия - внос-износ, и steel pipes. Седалището му е в/ъв Bury, Обединеното кралство.