• europages
  • >
  • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
  • >
  • хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника

Резултати за

Хотели- кафенета- ресторанти - машини и техника - Търговец На Едро - Обединеното Кралство

Обединеното кралствоТърговец на едро
  1. AMERICAN CATERING EQUIPMENT (U.K.) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието AMERICAN CATERING EQUIPMENT (U.K.) LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Chester, Обединеното кралство.

  2. HOSPITALITY EQUIPMENT SUPPLIES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието HOSPITALITY EQUIPMENT SUPPLIES LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Cheltenham, Обединеното кралство.

  3. WESTNEY INTERNATIONAL LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието WESTNEY INTERNATIONAL LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кафенета и барове - машини и техника, и Кафенета и барове - машини и техника. Седалището му е в/ъв Sudbury, Обединеното кралство.

  4. MACDONALDS (CATERING EQUIPMENT) LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието MACDONALDS (CATERING EQUIPMENT) LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  5. KEEMLAW

    Обединеното кралство

    Предприятието KEEMLAW, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Aylesford, Обединеното кралство.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
  1. GRATTE BROTHERS CATERING EQUIPMENT LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието GRATTE BROTHERS CATERING EQUIPMENT LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  2. THOMAS MCLAUGHLIN LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието THOMAS MCLAUGHLIN LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Belfast, Обединеното кралство.

  3. HANROW LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието HANROW LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Newbury, Обединеното кралство.

  4. STAR CATERING SUPPLIES LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието STAR CATERING SUPPLIES LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв London, Обединеното кралство.

  5. VALERA LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието VALERA LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Grays, Обединеното кралство.

  1. WELSH MICROWAVE DISTRIBUTORS

    Обединеното кралство

    Предприятието WELSH MICROWAVE DISTRIBUTORS, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Blackwood, Обединеното кралство.

  2. INTRO INTERNATIONAL (TRDG) LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието INTRO INTERNATIONAL (TRDG) LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Gloucester, Обединеното кралство.

  1. S.D.A. DISTRIBUTORS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието S.D.A. DISTRIBUTORS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Кухни - мебелно обзавеждане, и Кухни - мебелно обзавеждане. Седалището му е в/ъв Portsmouth, Обединеното кралство.

  2. A. RONAI (EASTERN) LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието A. RONAI (EASTERN) LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Tunbridge Wells, Обединеното кралство.

  3. RAY CLARK

    Обединеното кралство

    Предприятието RAY CLARK, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Касови апарати, Професионални кухни - машини и техника, Касови апарати, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Stockton-On-Tees, Обединеното кралство.

  4. MALIBU CORPORATION LIMITED

    Обединеното кралство

    Предприятието MALIBU CORPORATION LIMITED, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Manchester, Обединеното кралство.

  5. CATERING EQUIPMENT ENGINEERS LTD

    Обединеното кралство

    Предприятието CATERING EQUIPMENT ENGINEERS LTD, e Търговец на едро, и работи в сферата на Хотели, кафенета, ресторанти - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Професионални кухни - машини и техника, и Професионални кухни - машини и техника. Седалището му е в/ъв Antrim, Обединеното кралство.

  6. INTEGER (V B D) LTD

    Обединеното кралство

  7. H B WALLS ICE CREAM

    Обединеното кралство

  8. KENCAN LTD

    Обединеното кралство

  1. EADIE CAIRNS LTD

    Обединеното кралство

  2. QUALITASSE LTD

    Обединеното кралство

  3. PAUL HOPKINS

    Обединеното кралство

  4. STRADWAY VENDING LIMITED

    Обединеното кралство

  5. THOMPSON MEDD LTD

    Обединеното кралство

  6. PHILIP ROLLS

    Обединеното кралство

  7. S. BUTT & CO. LTD

    Обединеното кралство

  8. ANDY CATERING EQUIPMENT LIMITED

    Обединеното кралство

  9. WOODPECKER LTD

    Обединеното кралство