• europages
 • >
 • ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
 • >
 • оборудване и установки за наливни напитки

Резултати за

Оборудване и установки за наливни напитки - Внос износ

 1. KHARKIV ENGINEERING COMPANY, LTD.

  Украйна

  Предприятието KHARKIV ENGINEERING COMPANY, LTD., e Производител, и работи в сферата на Оборудване и установки за наливни напитки. Седалището му е в/ъв Kharkiv, Украйна.

 2. BARED SRL

  Италия

  Предприятието BARED SRL, e Производител, и работи в сферата на Винарство - машини, техника и инсталации. Освен това развива дейност и в сферата на Енология - машини и техника, Оборудване и установки за наливни напитки, Енология - машини и техника, wholesale of machines for oenology, и Оборудване и установки за наливни напитки. Седалището му е в/ъв Codognè, Италия.

 3. PACKING EQUIPMENT PLANT THERMO-PACK LTD.

  Украйна

  Предприятието PACKING EQUIPMENT PLANT THERMO-PACK LTD., e Производител, и работи в сферата на Производство на консерви - машини и техника. Освен това развива дейност и в сферата на Оборудване и установки за наливни напитки, Оборудване и установки за наливни напитки, и tank construction. Седалището му е в/ъв Bila Tserkva, Украйна.

 4. BIERTAP-SHOP.NL

  Холандия

  Предприятието BIERTAP-SHOP.NL, e Разпространител, и работи в сферата на Оборудване и установки за наливни напитки. Освен това развива дейност и в сферата на draught beer systems, и bar equipment. Седалището му е в/ъв Achterveld, Холандия.

 5. EVER BALANCE INDUSTRY

  Холандия

  Предприятието EVER BALANCE INDUSTRY, e Производител, и работи в сферата на Оборудване и установки за наливни напитки. Седалището му е в/ъв Zwaag, Холандия.

Office Building Outline icon
Страница за вашия бизнес
Виждате ли това? Виждат го и Вашите потенциални клиенти! Регистрирайте се, за да Ви намират в europages.
 1. NINGBO HUANRUN VESSEL MANUFACTURING CO., LTD.

  Обединеното кралство

  Предприятието NINGBO HUANRUN VESSEL MANUFACTURING CO., LTD., e Производител, и работи в сферата на Оборудване и установки за наливни напитки. Седалището му е в/ъв Ningbo, Обединеното кралство.

 2. INSTALLATEUR NOTDIENST WIEN FACHBETRIEB

  Австрия

  Предприятието INSTALLATEUR NOTDIENST WIEN FACHBETRIEB, e Подизпълнител, и работи в сферата на Оборудване и установки за наливни напитки. Седалището му е в/ъв Handelsgericht Wien, Австрия.

 3. CLELAND & SOUCHET LTD

  Малта

  Предприятието CLELAND & SOUCHET LTD, e Търговец на дребно, и работи в сферата на Оборудване и установки за наливни напитки. Седалището му е в/ъв St Julians, Малта.

 4. BEER UNIVERSE

  Германия

  Предприятието BEER UNIVERSE, e Търговец на едро, и работи в сферата на Оборудване и установки за наливни напитки. Седалището му е в/ъв Seelze, Германия.